꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Szösszenet magadról | |
|
+7JigoKuu Dani Stein Sassy Koffeey Dínósbácsi Shanna 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 21 Dec. - 21:25 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 21 Dec. - 21:52 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 21 Dec. - 21:56 | |
| Miért ne? Nekem is a hideg futkos tőle a hátamon xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 22 Dec. - 12:24 | |
| Igen erre gondoltam :D Akk nézzétek meg az almásat,vagy a tököset,azok dúrvák xD Jéé és most esett le nekem,hogy Tobi maszkja mienre lett festve az EAÉ-ben. Hát ezt az idegesítő narancsot akarja ábrázolni x'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 22 Dec. - 12:30 | |
| én egy csomó részt láttam és szerintem nagyon jóó :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 22 Dec. - 13:02 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 22 Dec. - 16:29 | |
| Jajajajajaj... kezdünk OFF lenni XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 22 Dec. - 17:01 | |
| Miért? Arról beszélünk, hogy mit szeretünk XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 12 Jan. - 20:18 | |
| | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 12 Jan. - 20:35 | |
| Szégyenlem de csak most vettem észre hogy van egy ilyen topik is ha Koffeey nem ír most ide számomra észrevétlen maradt volna így ünnepélyesen megígérem kerítek magamról valami képet, hogy ide fel tudjam rakni. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 12 Jan. - 20:44 | |
| Mi is lógunk Dínóval még a képekkel XX'D Azóta voltunk már apánál, de a pendrájv itthon maradt ˇ^ˇ' | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 27 Jan. - 8:20 | |
| Olyan mintha emóznék ott, pedig nem X'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 25 Feb. - 15:20 | |
| Hát igen, akik a hátsójukat veszik az arcuknak... xd:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 25 Feb. - 15:22 | |
| Ezzel a képpel azt sugallom, hogy a hátamon is van szemem | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 25 Feb. - 15:25 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 20 Ápr. - 9:39 | |
| Deee hosszú volt a hajaaam ;-; *nézegette a képeket, és látta amit betett magáról* De furcsa >_> | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 20 Ápr. - 11:18 | |
| Mert még folyton változik XD Nem nyerte el a végleges formáját, mert valami mindig sz*r xD Múltkor pl csak hátul kellett volna lenyírni, mert már a nyakamra lógott, de oldalról is vágtak belőle, és most nem jó T.T Meg ha beledöglök se lesz lila... már nem tudom hanyadik lila hajfestéket veszem (mindig más félét, hátha valamelyik működik...) de folyton ilyen padlizsánvörös lesz | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 20 Ápr. - 11:24 | |
| Érdekes, pedig én egyszer vettem lilát, és lila is lett ×D Mondjuk azóta már más színű, de annak is jó színe volt :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 20 Ápr. - 11:30 | |
| Nekem vörössss... pedig már drágábbakat is vettem, de sz*rt se ért egyik se XD Mondjuk most pont a hétvégén festettem be Syoss-szal, hát... valamennyire lilás, de még mindig inkább vörös... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 24 Május - 21:28 | |
| "Mondjuk én nem vagyok ilyen szempontból társasági ember ×D A netes ismerőseimet meg akarom tartani netes ismerősnek, ilyen hülyevagyok >< ×D"
Ezzel én is így vagyok Shanna XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról | |
| |
| | | | Szösszenet magadról | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|