꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Szösszenet magadról | |
|
+7JigoKuu Dani Stein Sassy Koffeey Dínósbácsi Shanna 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 28 Aug. - 11:32 | |
| Én mostam tegnap,fodrászat után mindig megmosom,de most egy hétig nem fogom megmosni,mivel rövid,és lassabban zsírosodik xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 28 Aug. - 12:01 | |
| Én most mostam reggel XD Nyáron gyakran kell mosni, legalább 2-3 naponta, de télen bírja néha egy hétig is | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 28 Aug. - 13:03 | |
| Én általában egy héten 1x szoktam mosni mindig, mert általában tök jól bírja:3 Nem akarom túl gyakran mosni, mert akkor nagyon hamar bezsírosodik=/ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 28 Aug. - 13:25 | |
| Nekem sajnos heti 1szeri mosásnál is nagyon bezsirosodott ezért váltottam heti 2szerire,azt a nyáron csak heti 1szer mostam,mert hát ugysem megyek sehova, nyugottan lehet zsíros,de most hogy itt a suli,lehet megint rá kell térnem a heti 2szerire :/ | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 28 Aug. - 13:35 | |
| Értem:D Hát nekem heti egy elég.^^ A hajmosás előtti napon kissé már zsíros, de az általában szombat szokott lenni, akk meg otthon vok:D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 28 Aug. - 13:37 | |
| Nekem hajmosásra már 2 napra bezsirosodott mkkor hosszu volt,szal egész tegnapig xD Remélem,most,hogy rövidebb,elég lesz heti1szeri mosás is | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 8 Szept. - 15:22 | |
| én 3 naponta szoktam: o szerencsés vagyok mert nem nagyon zsírosodik,de a korpa nemhagyélni: o plsuz ugye én tupírozom a hajam és hajlakkozom ugyhogy elég totálkáros hányás a hajam ha nemmosok 5 napig hajat: o | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 8 Szept. - 15:41 | |
| Te nem raksz magadról képet, Ita? | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 8 Szept. - 20:04 | |
| régen már raktamx d monyuk azóta más ahajam de akkorisx d | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 8 Szept. - 20:04 | |
| Tényleg raktál? O.= Én nem emlékszem XD Mindegy, rakjááál :tra-la-la: | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 23 Okt. - 15:33 | |
| Jövőhéten megyek fodrászhoz, és nem tudom mit kéne a hajammal csinálni -,- Alapból rövid, szóval sok választás nincs xD Csak nem tudom hogy merjem-e még rövidebbre vágatni hátul... már olyan egész fiúsra XD Mert elöl mindenképpen hagyni akarom kb úgy ahogy most van, mert nem állna jól ha az egész rövid... *magában dünnyög tovább* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 4 Nov. - 22:01 | |
| Na megvolt már a hajnyírás? xd:D Na azért ez ütős :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 4 Nov. - 22:31 | |
| A sors :D Am megvolt igen X3 Megtépték xD Mármint hogy tényleg... izé, ollóval XD Még barátkozok vele, de tetszik ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 4 Nov. - 22:39 | |
| Tudod ilyenkor este gyenge a fantáziám és nemtom elképzelni,képet kér a nép :P xd:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 21 Dec. - 14:32 | |
| Sokáig tartott, de itt egy kép ^^' Tox meg én XXX'D *nerd* Lesz majd pár jó kép amin Dínóval vagyunk xD Csak apum gépével csináltuk és még nem jutottunk el addig hogy felvigyük a pendrive-ot és átmásoljuk XXD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 21 Dec. - 14:45 | |
| jó kép :D Toxnak meg kedves a kitűzője :P | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 21 Dec. - 14:57 | |
| Hehe, igen, ilyen nagy ^^ Ésss a kitűzője, igen XXXD Annak van "folytatása" is... XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 21 Dec. - 15:05 | |
| lol ×,D Olyan aranyos vagy :3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 21 Dec. - 16:17 | |
| Azért a fekete mikulás sapka az szemet szúrt,meg Toxika sálja is ;D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 21 Dec. - 17:34 | |
| Hehe, az van az elejére írva hogy "There is NO Santa!" XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 21 Dec. - 20:12 | |
| Persze,hogy nem,hiszen Sandy! xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 21 Dec. - 20:43 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 21 Dec. - 20:45 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Kedd 21 Dec. - 20:51 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról | |
| |
| | | | Szösszenet magadról | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|