꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Szösszenet magadról | |
|
+7JigoKuu Dani Stein Sassy Koffeey Dínósbácsi Shanna 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 13:01 | |
| Hát akarnééék de olyan gyökér vagyok minden fényképen -,- XD *nagyon nem fotogén* De majd szétnézek hátha van valami normális kép xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 13:04 | |
| Koffeey, Koffeey nem tudtad? Az én képeim csak jók lehetnek! Ha én leszek a fotós, a kép tökéletes lesz XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 13:07 | |
| Na találtam.. végülis... mindjárt berakom, csak cenzurázom a többieket róla XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 13:12 | |
| Értem=/ Hát úgy lehet csak megoldani=/ Koffeey, nem akarsz képet felrakni a hajadról? Olyan kíváncsi vok rá >< | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 13:17 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 14:11 | |
| De ari*-* Majd kérek még képeket=DDDD Tők jó hajszíned van T_T Nekem mértnincs olyanxD A két legjobb hajszín az a sötét meg a szőke ^^ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 14:26 | |
| Én nem szeretem XD Am igen xD Én a vöröset is szeretem, de az nagyon necces, nem sok embernek áll jól xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 14:56 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 15:05 | |
| Nem tudom hogy állna xD FÉlek is világosabb szíek felé menni, de a feketét meg már unom xD A saját színe meg olyan... semmilyen xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 15:34 | |
| Lányok,nemértem,hogy minek vágatjátok le nyakig a hajatokat,akkor szép ha hosszú :D :B]: Bár most voltam fodrásznál,és most ilyen nagyon rövid :=,= Bár a fejemet könnyebbnek érzem xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 15:48 | |
| Enyém haldoklott, azért vágattam le xD Mostmár egészséges ˇˇ xD És szellőzik, tudod te nyáron milyen meleg a hosszú haj? XX'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 15:51 | |
| És tudod,hogy télen milyen jó meleget ad? ˇ,ˇ xD Jah hát...nyáron..igen meleg xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 19:25 | |
| Mi van itt?Fodrászati megbeszélés?Na....én már tavaly óta növesztem,de franc tudja miért folyton felugrik és 10 cmvel mindig rövidebbnek látszik xD |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 19:29 | |
| Lol XD Amúgy te nem raksz képet magadról? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 27 Aug. - 21:51 | |
| Bezony,várjuk tőled is a képet xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 28 Aug. - 10:25 | |
| Mostmár kibirtok egy picit,mert úgyis anyám elvontat a fodrászhoz és lesz kép xD Tudniilik,nekem nincsen rendes kép magamról.Lényegében én szerintem nagyon szarul szoktam kinézni xD És a nyár eleje óta kezd karikásodni a szemem mint Lnek...Komolyan...És amióta sikertelenül kioperáltam a frufrumból egy papirvágó ollóval az éjjel beleragadt rágógumit kész passz a hajam xD Magyarán...úgy néz ki a hajam mint egy fiatal pudliszukának aki elszökött otthonról és belesett egy pocsolyába,majd megerőszakolták,és befogták egy sintértelepre xD És ott megdöglött |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 28 Aug. - 10:35 | |
| Azt látni akarom! X'D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 28 Aug. - 10:36 | |
| Azt nem fogod látni |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 28 Aug. - 10:39 | |
| Akkor megvárom míg egy fiatal pudliszuka aki elszökött otthonról és belesett egy pocsolyába,majd megerőszakolták,és befogták egy sintértelepre, majd jöjjön ide, megnézem hogy néz ki, és akkor tundi fogom te hogy nézel ki X'D Logikaaaaa XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 28 Aug. - 10:40 | |
| Szerintem azt még várhatod egy jó ideig.... |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 28 Aug. - 10:40 | |
| Lehet... Akkor küldjél képet XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 28 Aug. - 10:42 | |
| Nem,fogok,mert most szólt be anyám,hogy hétfőn elvontat a fodrászhoz...Remek... |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 28 Aug. - 10:43 | |
| Akkor majd az után mutass képet XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 28 Aug. - 10:45 | |
| Utána fogok,persze,de mikor ma reggel tükörbe néztem akkor majdnek elájultam...meg se fésülködtem...2 napja...és...hajat se mostam a tegnap... |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 28 Aug. - 10:56 | |
| Én se mostam XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról | |
| |
| | | | Szösszenet magadról | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|