꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Szösszenet magadról

Go down 
+7
JigoKuu
Dani
Stein
Sassy
Koffeey
Dínósbácsi
Shanna
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next
SzerzőÜzenet
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Szösszenet magadról - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeKedd 24 Május - 21:35

Áhh, akkor nem vagyok egyedül ×D
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeKedd 24 Május - 21:38

Én félúton örlődök XD Egyrészt én is inkább megtartanám ezeket a kapcsolatokat olyannak, amilyenek, mert félek hogy nem jönnénk ki olyan jól azután, hogy esetleg személyesen is találkoztunk, mert lehet hogy neten "egymásra találtunk", de magamról tudom hogy az életben nem vagyok pont ugyan ilyen... xD Másrészt meg érdekel és kíváncsi vagyok milyen az ember az avatár mögött *,* XD
Megjártam már mindkét végletet, mert pl Jigokuval nagyon jól elvoltunk és jól éreztem magam és szívesen taliznák még vele és alig várom a nyarat mert akkor akarunk majd valamikor XD De pl voltam egy másik netes barátnál is, és nem mondom hogy rossz volt, de kicsit olyan... kényelmetlen vagy milyen... aztán azóta vele nem is nagyon beszélünk már neten se :/
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeKedd 24 Május - 21:41

Én azért vagyok úgy vele ahogy, mert ha találkozunk, már nem úgy nézek a másikra mint ahogy addig, amíg nem ismertem személyesen. Mert rögtön magát az 'embert' képzelem oda, meg... nem is nagyon tudom megmagyarázni, olyan... más ×D Mint ahogy pl azokkal, akiket ismerek személyesen, nagyon utálok neten keresztül beszélgetni. Ezért nem is Facebook-ozok vagy MSN-ezek 8D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeKedd 24 Május - 21:43

Nekem nem is pont ez a probléma, ezt tudom ejteni, hanem néha inkább félek attól hogy én nem tetszek XD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeKedd 24 Május - 21:50

Ööigen, ez még a harmadrész az enyémhez is XXD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeKedd 24 Május - 21:52

Engem ez nem zavar Szösszenet magadról - Page 14 483518 Úgy értem... azon úgyse tudok változtatni, hogy hogy nézek ki vagy hogy viselkedek ×D Tehát ha nem tetszek, akkor... nem tetszek, és akkor emiatt lehet ugrik az egész netes haverság is... Na jó, lehet mégis kéne hogy zavarjon... D×
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeKedd 24 Május - 21:55

Mondjuk ezzel néha én is így vagyok, ha nem tetszek, hát nem tetszek XD Mondjuk ez ismeretlen, nem fontos embereknél az elvem csak XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeKedd 24 Május - 22:02

Én mondjuk nem dobnám a másikat csak azért, mert "nem tetszik"... tehát ez esetben nem rajtam múlna, vagy inkább nem ezen múlna ^^
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeKedd 24 Május - 22:10

Én sem, én eltűröm az embereket :3
Bezzeg engem sokszor "nem tűrnek"... -.-" Pedig én minden hülyeségüket eltűröm és így szeretem őket, ők meg csak fikázni tudják az embert Szösszenet magadról - Page 14 574382
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeKedd 24 Május - 22:14

Hát olyanok a "barátok"... xD Nehéz olyan igazi barátot találni, aki elvisel mindenestől XD (Meg meg is tartani Szösszenet magadról - Page 14 574382 A suli mindig közbeszóóóóólt T.T)
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeKedd 24 Május - 22:17

Ez olyan igaz, nekem is volt egy barátnőm általánosban, akivel annyira jól kijöttünk, hogy szavak sincsenek rá <3 Annyit röhögtünk, meg folyton dumáltunk, de nem mint ezek a mai p*csabarinők meg BFF-ek -,- Hanem olyan... igazán jól ^^ De aztán ő más gimibe ment, és bár egy darabig beszéltünk a neten, meg néha taliztunk, de aztán egyre ritkábban és már vagy 4-5 éve nem is láttam :<
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeKedd 24 Május - 22:18

Igen, manapság az van, hogy azt mondják "barátok"? közben másról nem szól az együtt töltött idő, mint egymás b*sztatásáról =_="
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeKedd 24 Május - 22:21

Jó, mondjuk az is része a barátságnak, néha kell, meg olyankor jókat lehet röhögni xD De olyat tényleg nehéz találni aki mindig jó társaság, nem csak a röhögésben (vagy ivásban -_-")
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeKedd 24 Május - 22:24

Hát, mondjuk amit az osztálytársaim csinálnak az nem XD Szóval, padtársamnak legjobb hobbija az, hogy az én tarkómat csapkodja folyamatosan. Szösszenet magadról - Page 14 102733 Roppant idegesítő cselekedet, de eltűröm neki, ha ez a legizgalmasabb dolog az életében Szösszenet magadról - Page 14 102733
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeKedd 24 Május - 22:31

Visszatérve az eredeti gondolat menethez. Nekem eddig olyan benyomásaim voltak, hogy volt, hogy nem úgy nézett ki ahogyan azt én elképzeltem, persze ez igaz rám is, hogy teljesen ,,ásnak képzeltek el ahhoz képest, hogy hogyan nézek ki. Úgyhogy én azt mondom, hogy egy bizonyos szintig elég megtartani a netes barátokat netes barátoknak. Vagyis nem találkozni velük személyesen. A régi barátokhoz kapcsolódóan: Én a régi barátokkal szinte csak az interneten tartok a kapcsolatot hiszen ahányan volt annyifelé mentünk ebben az országban és elég nehéz lenne így személyesen tartani a kapcsolatot. PL. van egy barátom akit mióta az eszemet tudom azóta ismerem általánosban még elválaszthatatlanok voltunk azután ő elment Debrecenbe tanulni én Békéscsabára lényegében 4 évig nem is halottam felőle semmit. Mostanában meg megint elkezdtünk együtt "hülyülni".
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeKedd 24 Május - 22:36

Mi pedig azzal a csajjal akit mondtam, még egy városban is maradtunk, de a két suli két külön irányba volt, meg mit tudom én..... meg hát meg is változott, el"p*csásodott". Biztos én is változtam, de nem érzem olyan radikálisnak ×D Úgyhogy az alapján amit tudok róla, már nem is igazán akarnám hogy megint elkezdjünk együtt lógni, mert nem szeretem azt a típust, akik a barátai lettek :/
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeHétf. 1 Aug. - 14:22

Most eszembe jutott rakok fel magamról aktuális képet :D az előző ritka sz@r :D

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/248245_230880100256713_100000041740326_1035189_4680008_n.jpg
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeHétf. 1 Aug. - 14:29

Jó ez a kép, olyan kényelmesnek látsziiiiiiiiiiiik~ 8D Oda akarok ülni ×D
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeHétf. 1 Aug. - 14:45

képzeld oda magad :D amúgy tényleg jó kis ágy volt mindenki azt foglalta be állandóan és én meg sosem fértem oda :S ez a kép is reggel készült xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeHétf. 1 Aug. - 14:50

Hol/min készült ez amúgy? :D
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeHétf. 1 Aug. - 14:53

Balaton Szántód/osztálykirándulás/208-as szoba/az én ágyam :D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeHétf. 1 Aug. - 14:54

A te ágyad, és sose fértél rá? D: ×D
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeHétf. 1 Aug. - 15:06

a három ágyas szobában átlag 7-en voltak és én általában nem voltam bent hanem lent a többiekkel és ezért kisajátították xD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeSzomb. 22 Okt. - 19:53

Egészségedre Dani :D
Játék közben elkapott a lencse, még, jó hogy csak az, és nem egy találat :DD
Szösszenet magadról - Page 14 316281_289999144362943_100000585780996_1137618_1716784065_n
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitimeSzomb. 22 Okt. - 19:57

Áhh, egyszer úgy kipróbálnám *-* Csak félek X'D
Jó kép lett:D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Szösszenet magadról   Szösszenet magadról - Page 14 Icon_minitime

Szösszenet magadról
Vissza az elejére 
14 / 18 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: