꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Szösszenet magadról | |
|
+7JigoKuu Dani Stein Sassy Koffeey Dínósbácsi Shanna 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 24 Ápr. - 22:37 | |
| Neeeekem még nincs aktuális használható xD lol, aww xD Nekem Chichi sportcipője tetszik igazán:'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 24 Ápr. - 22:39 | |
| Hallod most én se találok semmi használhatót ._. Bezzeg Koru egész testes bevágást kapott :'D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 24 Ápr. - 22:43 | |
| Nyuuuu, de jó kép, nagyon csini vagy, meg... persze a család is, aww x,D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 24 Ápr. - 22:53 | |
| WTF. Azt hiszem, erre nem voltam felkészülve XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Pént. 24 Ápr. - 23:05 | |
| Igen érdekesek mifelénk a családi vacsorák ˇ///////ˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 25 Ápr. - 14:15 | |
| Egyébként nagyon jól áll a szőke hajad, tök szép, a családodhoz illően nagyon szép vagy uwu xD És külön értékelem hogy nem napszemüveges képet tettél fel megint XD Hát rólam/rólunk a ballagáson jövőhéten talán készülnek majd jobb képek, de addigis itt egy közös karácsony körülről, az nem volt olyan messze:'D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 25 Ápr. - 16:28 | |
| mi az időhatár ?:D mert nekem csak kb múltnyári használható van talán :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 25 Ápr. - 18:11 | |
| Hát, szerintem amíg úgy nézel ki rajta nagyjából, mint most, addig időhatár nélkül belefér 8D Belegondolva, ha jól emlékszem, melyik képet is tettem fel, húúúúha, lehettem azon vagy 18 :,D Te jó ég, hát tényleg régen voltak már azok a képek :P Koff, pedig először olyat választottam ×,D De aztán eszembe jutott nekem is, hogy azon is napszemcsiben voltam :,D Na, és végre nem csak engem lehet csodálni Dínó, mennyivel magasabb vagy :,D Koffeey, neked meg milyen hosszú a hajad, hát én még abban a hiszemben éltem, hogy mondtad, milyen rövid ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szomb. 25 Ápr. - 19:15 | |
| Hát rövid... volt:'D Már majdnem a hátam közepéig ér uwu | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Vas. 26 Ápr. - 11:14 | |
| Jéé meglehetősen sokat nőtt :O És még így is beszokott olyan pimasz módon kunkorodni vagy már azért könnyebben kezelhető?:'D Ez most készült szalagavatón Januárban..most..igen Hajamat ne nézzétek, a fodrász nem úgy vágta ahogyan én kértem és ezt sikerült kihoznom belőle xd | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Vas. 26 Ápr. - 11:40 | |
| Szerintem kifejezetten nagyon jól áll így :P | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Vas. 26 Ápr. - 12:02 | |
| Super saiyan | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Vas. 26 Ápr. - 12:05 | |
| Azóta se sikerült ugyanígy belőnöm amúgy...viszont aznap este, se hó se eső se odanemvaló kezek nem tudták szétszedni úgy beállt:'D Persze gyere te is a saiyanekkel..xd | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Vas. 26 Ápr. - 12:09 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Vas. 26 Ápr. - 12:13 | |
| Ahhoz kéne a szőke hajad ˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Vas. 26 Ápr. - 12:18 | |
| Csak egy kis szőkítő, meg festék 8D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Vas. 26 Ápr. - 12:30 | |
| Oké egyszer majd rád bízom :''D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Vas. 26 Ápr. - 12:50 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Vas. 26 Ápr. - 12:58 | |
| De hát neked is van... vagy az paróka? | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Vas. 26 Ápr. - 13:12 | |
| Nem az én kezem műve, akkor nekem sem lenne hajam :,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Vas. 26 Ápr. - 13:33 | |
| Nem jössz ki jól a hajakkal ilywen értelemben?xd | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Vas. 26 Ápr. - 14:24 | |
| Úgy látom ragadósak a hajproblémákxD Igen, az enyém azóta is kunkorodik, főleg ha esős idő van:'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Vas. 26 Ápr. - 17:28 | |
| Ha magamnak szőkítettem volna, leégettem volna az egészet, az fix :,D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Vas. 26 Ápr. - 18:26 | |
| Hát igen a hidrogén peroxiddal vigyázni kell nem játék:D
Amúgy nekem jelenleg semmi használható képem jelenleg ahogy észrevettem még a facebook képem is eléggé elavult :/ plusz amik a baráti társoságban vannak készítve azok abszolút nem szalonképesek xDD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról | |
| |
| | | | Szösszenet magadról | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|