꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Szösszenet magadról | |
|
+7JigoKuu Dani Stein Sassy Koffeey Dínósbácsi Shanna 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Vas. 7 Márc. - 22:05 | |
| Jaaaaj, szerintem aranyos vagy Paradicsom ×D Nem így képzeltelek el... tényleg elég kicsinek tűnsz, de aranyos vagy ^^ ×D Várjuk a képet Tobi :D
- Stein írta:
- Shanna a képén fiatalabbnak néz ki mint amennyi valójában sztem :D
A személyimet is mindig elkérik >,< Ami most még zavar, de 10-20 év múlva tuti csak szeretném ha így lenne ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 14:09 | |
| jólva ennyi tellett,előpogarásztam a gépem mélyéről,kicsit sötétes a kép,a szám kicsit előrébbnek tűnik,mivel a számban van az éjszakai fogszabályzók ^^' kritikákat csak mértékkel ez lennék én,bár nemtom miért a tekintetem kicsit mérgeskés xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 15:12 | |
| :D Egy Tobiii X3 Én kb így képzeltelek el :^^: Csak kicsit fiatalabbnak. Mármint hogy idősebbnek tűnsz kicsit a 14-nél... na, szóval biztos érted XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 15:16 | |
| hát igen.... 15 leszek 2010-ben,ez van xD a bátyámra hasonlitok naon sokan ezt modnják,de ő 17 éves már xD am és a tekintetem a komolyságot sugalja,ez a megfelelő szó rá,Am Kakuzu,te nem raksz képet??? :D mennyinek nézek ki?? :P XD | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 15:22 | |
| azé szakmunkásbajusz befigyel :>}: borotváld már le :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 15:25 | |
| majd fényképezkedés előtt,ha akarjátok felrakom a tabló képemet is majd :D amugy neked is van xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 15:26 | |
| Hát az én tablóképemre ne is számítsatok, még én se ismerem meg magamat Mennyinek nézel ki... hmm... 16-ra mondanálak kb ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 15:31 | |
| és te ennyiből?? XD modnjak én is 16-ot? xD komolyság öregít | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 15:34 | |
| A szalonnás az túl sok, majd ha lesz egy jobb képem, azt felrakom Addig ne számítsatok semmire >D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 15:37 | |
| én is felraktam közmunkásat,akkor te mért nem rakod fel a szalonkásat?? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 15:39 | |
| Tegyeeem? Nem rakom! >D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 15:43 | |
| légy férfi!!!! én is felraktam a közmunkáspajcos képemet,azért hogy lássátok,hogy mivan a maszkom mögött és te meg nem vagy hajlandó felrakni egy kis szalonkás képet????????? amugy akkor már Koffeey is felrakhat egy olyat amin nem cxsak az 1/3 arcárt lehet látni xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 15:47 | |
| Jól van... =,= Felrakom...
Hmm... Nem akarom... =,= | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 15:50 | |
| figyi ,felrakod! NEM NYITOK ERRŐL VITÁT!!! most amit irni fogsz hsz-t abban legyen ott a te képed is :D midnenki felrakta,csak te vagy vissza :^^: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 15:54 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 15:58 | |
| reméltem hogy erre nem kerül sor miért vagy ennyire nyúlbéla????(nem akartam durvát irni) midnenki más fel rakta,csak te nem..... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 15:58 | |
| Felraktam egyet amin alszok :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 16:06 | |
| Én mondtam neki hogy "nem túl gáz?" XD Mert hát... úgy néz ki mint egy dinka @,@ XXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 16:20 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 16:25 | |
| ezzel csalódássá váltál a szememben | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 16:28 | |
| Pedig milyen szépen táncol azzal a szalonnával XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 16:30 | |
| akkor meg mért nem rakja fel?? ha szégyenli akkor minek táncolt azzal a szalonnával xD?? | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 16:37 | |
| - DJ Tobi írta:
- majd fényképezkedés előtt,ha akarjátok felrakom a tabló képemet is majd :D amugy neked is van xD
te gyökér az borosta szakmunkásbajusz az az első bajszod amit nem mersz leborotválni 8adikos korodig, vagy esetleg 9. korodig jah meg olyan van a cigányoknak is :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 16:55 | |
| aha,én nemtudtam hogy azt hivják közmunkásbajucnak,én csak cigánybajucnak ismerem,sorry :) | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Hétf. 8 Márc. - 17:24 | |
| aki még igényt tart egész arcosra :D annak most kedveskedem | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról | |
| |
| | | | Szösszenet magadról | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|