| Szösszenet magadról | |
|
+7JigoKuu Dani Stein Sassy Koffeey Dínósbácsi Shanna 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 10:19 | |
| Pont mondom osztálytársamnak hogy amit kreált az hasonmlít egy názi horogkeresztre, erre tessék, pont beraksz egyet | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 14:14 | |
| paradicsom elhuzhatsz a nutellás pempörszbe!!!! minek játszod az agyadat mi?? senki nem kiváncsi a nagy fejedre!!! tényleg eléggé fiatal lehetsz,mivel ezek iylyen kis 5 éves gyerekded játékok amiket te csinálsz,csak magasabb szinten!! szánalmas vagy | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 14:16 | |
| Hú most megint el fog menni vagy egy hétre... XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 14:45 | |
| nincs olyan szerencsétek |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 14:52 | |
| Oww... XXD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 14:57 | |
| sztem ha még egy ehhez hasonlot csinálsz,hogy meggyalázol egy topicot,akkor nem sokáig leszel itt | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 14:59 | |
| "Meggyalázza" Lol | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 15:00 | |
| hírtelen írtam,nem jutott más az eszembe xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 15:04 | |
| | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 15:22 | |
| | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 15:24 | |
| | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 18:07 | |
| asszem ez megvan tárgyalva :D paradicsom egy topicgyalázó !!! | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 18:49 | |
| | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 18:50 | |
| | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 19:47 | |
| Az agyhalott szektánkhoz? :D KÖFI! XXD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 21:02 | |
| | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 21:07 | |
| Mit? | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Szer. 10 Márc. - 21:30 | |
| ezt a *-os beszédet | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 11 Márc. - 10:01 | |
| szóval topicgyalázó vagyok?? szóval értem most azt fogom tennnii HOGY ebédeléek :^^: |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 11 Márc. - 11:23 | |
| És mit eszel? :3 Én is most csinálok magamnak hamit *apokalipszisre felkészülni* | |
|
| |
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 11 Márc. - 12:47 | |
| remélem megeszi magát, vagy a számítógépét legalább | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 11 Márc. - 13:22 | |
| XD Az biztos finom :3 Tényleg, te ma indulsz/tál Stein? o.o Remélem nem késtem még el a jó utat-tal ^^' | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 11 Márc. - 13:24 | |
| Kb..... Nem szeretem a szánnivaló pofazacskóját (feltéve, hogy egy tökh*lye paradicsomnak van ilyen. Kiegészítve: egy rohadt tökh*lye paradicsomnakxD) Nem hogy gyalázza a Szeját (hát ha még csak az lenne) MEGSZENTSÉGTELENÍTI eme tökéletes és sérthetetlen szentélyünket!!! Amondó vagyok, hogy kapjuk el, és bízzuk az én gondjaimra. :>}: :>}: :>}: *Megy és előkészíti a pincét a 15 fokozatos tortúrára. -igaz, hogy az csak 11-es fokozatú, de Parikah kedvéért létrehoz még 5 fokozatot* :>}: :>}: | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 11 Márc. - 13:50 | |
| Ööö... De felszívtad magad XD De tökéletesen egyetértek Ja és Tobi... a *-ozás az amolyaan... "Cselekvést, történést" jelent, vagy mi... XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról Csüt. 11 Márc. - 15:00 | |
| huha ezt de jól megírtad O_o jaja oké értem mostmár,mindenhol esett a hó tegnap egész nap??? mert itt van avyg 10 cm hó, már megint | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szösszenet magadról | |
| |
|
| |
| Szösszenet magadról | |
|