꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Seya Kei megbeszélés

Go down 
+5
Kisame
Shanna
Stein
Dínósbácsi
Koffeey
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next
SzerzőÜzenet
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Seya Kei megbeszélés - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeSzer. 10 Márc. - 14:59

hát jah,de azóta mintha láttam volna egy olyat hogy egyutt van midnenki,ááh már nemtom hogyan van ^^1
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeSzer. 10 Márc. - 16:04

Jigoku meg Ronin már ott vannak Sai-al együtt lent a pincében, valami teremben, amit most Shanna hermetikusan elzárt XD (Az ajtó csúszkál a falon) Saegiru meg épp lefelé megy hozzátok, csak kis akadályba ütközött... indák és útelágazás formájában XD Démoncicuka meg fent csücsül a csapóajtónál (: És ennyi... nagyon meleg van lent, meg felétek is mennek indák, de nem tudom a falon átmennek-e XD
Érted? (:
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeSzer. 10 Márc. - 16:25

aha értem,akkor most had irjak én,van egy kis ötletem hozzá xD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeSzer. 31 Márc. - 21:10

Víííí, amulettes küldi folytköööv XXD Már nagyon meg akartam írni ^^ Fejezzük már be lassan szegény küldetést Seya Kei megbeszélés - Page 5 102733 Tudom hogy most csak Shannához beszélek tulajdonképpen mert Stein nincs itt a többiek meg már kiszálltak X'D Vagy... KINata még te játszol? Bocsi, de nem olvastam még vissza és már elfelejtettem ^^'
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 1 Ápr. - 23:46

Ideje lenne... várjál, hol is vagyunk most mi? ×D *gyorsan visszaolvas* Ííjj... elég messze vagyunk tőletek ×D Mondjuk ha megyünk szépen a patak mentén, akkor a barlang kijáratához érünk. Ha átmentek a barlangon, kb egyszerre kilyukadhatunk majd ott és akkor megvan a tali része a dolognak :) Csak Steint is jó lenne megvárni... Ashurával akartam összeereszteni Korut annál a sziklánál, már a legelején lestoppoltam ×D Deee Nieevel is lehetne kihozni belőle valami jót >) Na mindegy, megyek nekifutok, aztán hogy sikerült-e, majd meglátod. Ha lesz, ott lesz, ha nem, nyilván nem ×D

Am van(nak) hű olvasó(i)ja ennek a küldetésnek? ×D Pont valamelyik nap kezdtem el az elejétől olvasni, így egyesével. Hogy egyszerre csak az egyik karaktert olvasom :) És szerintem annyira jó ^^ Nieevel kezdtem, már a végére értem, belekezdtem azóta Ashurába is, már majdnem az utolsó hsz-nél vagyok. De nagyon jó lett, ahogy haladtunk fel se tűnt :D Szóval azt akarom mondani, hogy ha másért nem is, unaloműzés céljából bele lehet olvasni esetleg :D
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeHétf. 5 Ápr. - 1:18

Egy minimum van:) Én olvasom, már többször is elolvastam. Ez egy nagyon jó küldi szerintem, lehet benne minden, a magányos mászkálástól a harcig, úgyhogy ki lehet benne élni minden hajlamotXD Hány pont jár majd érte? Csak kíváncsiságból:) Mert én minimum hármat adnék annak aki végigcsinálja, mióta tart márXD Ami a legjobban tetszik azok a társak akiket vittetek^^ Ichiro-t azóta szeretem mióta szemüvege lett, így most már imádomXD Chikara meg nagyon nagy arc:D És Suita tetszik még, ő meg olyan főnökösködő:) Shinju meg Kinoyo is tetszenek, de ez a három nagyon jól ki lett találva fiúk/lányok:D És az a rejtélyes pasi is jó volt akit Kinata írt bele, várható még róla valami?^^'
Jelenetek közül az amikor Niee fürdik és fentről kilesik az az abszolút fav Seya Kei megbeszélés - Page 5 727326 Azon behaltam. Székláb meg a satöbbi, meg ha elképzeled hogy Niee pucéran egy szál katanával, gyilkos fejjel...XD Nagyon jó volt^^
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimePént. 9 Ápr. - 23:09

Juppííí, kedves hűséges olvasónk, kap tőlünk egy virtuális ölelést meg cuppanóst! Seya Kei megbeszélés - Page 5 727326
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeSzomb. 10 Ápr. - 7:51

Hát ezt jól megírtad a játékba. Tetszett :D
Főleg a vége, a harca kis szőrös bigyóval, meg a "basszust" kiabálgató földöntúli lény XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeSzomb. 10 Ápr. - 10:51

Azon én is röhögtem X'D De am naggyon jó lett Seya Kei megbeszélés - Page 5 255795 Egész fagyos hangulatot teremtettél :D Mármint az olvasóban/bennem xD
Am Dínó... "főleg a vége"... hát csak azt olvastad el, azt is csak az én kérésemre XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeSzer. 14 Ápr. - 11:41

Köszi dejekek :3 Először am nagyobb vadállat akart lenni, de végül ilyen pici lett belőle. Jobban passzolt Ichiro karjához ×D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeSzer. 14 Ápr. - 12:44

A kicsi úgyis veszélyesebb >D XD Nekem is írni kéne Seya Kei megbeszélés - Page 5 48616
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Május - 21:52

Hajtsuk már meeeeeg ezt a két küldit!! XD Pontot akarok, mert karaktert akarok XXXXD
Írjak az amulettesre? :/ Vagy írsz Stein? Nem akarunk elhúzni... csak mert mi már beírtuk magunkat a szigetre amíg nem voltál itthon Seya Kei megbeszélés - Page 5 102733
Meg a kísértetházast iiiiiis Seya Kei megbeszélés - Page 5 856137 Jöhettek ki, gyerünk XD Mielőtt Shanna küld valami istencsapását és bent ragadtok O×O
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeKedd 11 Május - 10:58

Istencsapása csütörtök-péntek körül várható ×D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeKedd 11 Május - 12:08

Köszönjük az előrejelzést XD
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeKedd 11 Május - 14:41

Háááá:D
Megelőztem az istencsapást.^^:PPPPPPPPPP
https://jigokunotobira.weebly.com/
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 13 Május - 8:55

Holnapig még lehet cselekedni ×D De holnap kb ilyenkor már írok majd valamit >D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimePént. 14 Május - 13:28

Vérfürdő lesz Seya Kei megbeszélés - Page 5 483323 Szó szerint Seya Kei megbeszélés - Page 5 483323
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeVas. 16 Május - 8:25

Na fiúk? :^^:
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeVas. 16 Május - 15:43

Én lassan kitalálok valamit.
Eléggé érdekes fejlemények vannak pár napon belül írok Seya Kei megbeszélés - Page 5 392785
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeVas. 16 Május - 19:49

xD Oksi, akkor énn majd utánnad.^^ csak addig még a szabad játékra a választ is kitervelem:D
https://jigokunotobira.weebly.com/
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeHétf. 17 Május - 13:46

Koffeey írta:
Vérfürdő lesz Seya Kei megbeszélés - Page 5 483323 Szó szerint Seya Kei megbeszélés - Page 5 483323
lol tényleg ×D

Meddig húzzuk amúgy? Nem azért mert unom... én jól elvagyok ×3 Csak már elég hosszúra nyúlt és ha gondoljátok alakíthatjuk majd úgy már lassan hogy a vége felé húzzunk :) Persze csak ha unjátok vagy befejeznétek már ^^
Vagy ha még nem is kanyarodunk arra, de mondjuk csak hogy kb hogyan szeretnétek majd a végét? :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeHétf. 17 Május - 16:05

Én még várom a megfelelő szituácíót :P
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeHétf. 17 Május - 16:12

Hehe, én már nem nagyon fogom aktivizálni Saegirut xD Szegénykém már két hétre elegendő ezt-azt ügyködött össze xD
A végére én am spec úgy gondoltam hogy szétrúgnánk Papi seggét :^^: Egész pontosan úgy képzeltem el hogy Jigoku rúgja szét a seggét X'D
De az is megfelel ha csak simán kijutnak onnan... ahogy esik majd úgy puffan :P
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeHétf. 17 Május - 20:29

na írtam de nem lett sok , valahogy én ne tudok olyan hosszú válaszokat írni mint ti Seya Kei megbeszélés - Page 5 102733
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitimeKedd 18 Május - 12:34

Ó, látnád az én régi szerepjáték hsz-imet Thrillionon XD (Persze már 1000% hogy nincsenek ott xD)
Am jó lett ^^
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 5 Icon_minitime

Seya Kei megbeszélés
Vissza az elejére 
5 / 16 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next
 Similar topics
-
» Seya Kei 5.
» Seya Kei 1.
» Seya Kei 4.
» Seya Kei 3.
» Seya Kei 6.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: SZEREPJÁTÉK :: Küldetések-
Ugrás: