꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei megbeszélés | |
|
+5Kisame Shanna Stein Dínósbácsi Koffeey 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Seya Kei megbeszélés Kedd 27 Okt. - 20:05 | |
| //*Mire rájöttem hogy ezt hogy kell Kaptam segítséget egy másik fórum drága adminjától :^^:*// Szóval mostantól ide jöjjön a futó játékok megbeszélése (: (Szerk.:) Háhá, az átpakolás nem fog menni Úgyhogy tiszta lappal, tessék, lehet írni... A mostani küldivel kapcsolatos fontosabb dolgokat beidézem mindjárt (térkép, stb) de a többit nem tudom. Ez tetemes hsz veszteséggel fog járni attól tartok Bocsi, bocsi...
A hozzászólást Koffeey összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 17 Május - 20:19-kor. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Kedd 27 Okt. - 20:19 | |
| ~*~*~ Csak beidézek, nem duplapost ~*~*~ - Dínósbácsi írta:
- :!::!:
Na szóval itt a térkép a küldihez, bejelölve rajta a lehetséges útvonalak. https://2img.net/h/oi25.tinypic.com/jq43s3.gif A tárgy a Jiro szigeten van, ennyit tudni csak róla, úgyhogy lehet keresgélni. Be van jelölve, hogy pontosabban hol van kb, de ezt a karakterek nem tudják. Képeket a szigeten lévő helyekről majd Dei tölt fel később, azokból lehet majd válogatni, hogy ki hova akar menni, hol akar keresni. - Deidei írta:
- Na itt van a bejelölgetett térkép :Đ
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
A kikötő közelében vannak lerobbant kis bódék (jó drágán XD) de beljebb már a szabadban kell aludni ^-^ A helyszínek összefüggenek/összefügghetnek, vagyis a tavas részeket vehetitek egybe, erdőből kijukadhat a kari a tisztásra, satöbbi, satöbbi. A pontrendszer pedig egyedi ennél, ugye? Azt hiszem úgy beszéltük meg ^^ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szer. 28 Okt. - 14:09 | |
| Amm... kellemes csalódás ért minket Dei, mert a hsz számunk mégse csökkent. | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szer. 28 Okt. - 19:49 | |
| asszem nekemis kéne írnom XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szer. 28 Okt. - 23:03 | |
| Én is így voltam sokáig XD Írni kéne, ma már tényleg, már nagyon kéne... XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szer. 28 Okt. - 23:28 | |
| Hát... már ma sem fogsz... XD Fél-holnapkor már nincs esélyed! (fél-holnap=23:30 perc van XD) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Csüt. 29 Okt. - 10:30 | |
| Nem tegnapra gondoltam, hanem mielőtt írtam volna, azelőtt mondogattam magamnak | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Csüt. 29 Okt. - 11:59 | |
| énis totál így vok hogy na akkor most XD de mindig közbejön vmi :D és akk elkalandozok és utána gondolok bele h télleg :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Csüt. 29 Okt. - 16:04 | |
| Én... nem nagyon gondolkodok rajta, és nem is határozom el naponta hogy "Na most!". XD Engem csak Dei nyafgat... | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szomb. 31 Okt. - 1:27 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szomb. 31 Okt. - 9:39 | |
| Én ma akartam, de ma elviszik a gépet és holnapig nem hiszem hogy vissza fogják hozni Úgyhogy majd jövőhéten. A suli remélem nem szól közbe Vagy esetleg holnap este, ha visszakerül időben... majd meglátom XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szomb. 7 Nov. - 14:11 | |
| mikor fejezitek be? mert már unatkozom |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szomb. 7 Nov. - 22:30 | |
| Óóó, még sokára XD De (remélem hamarosan) nyitni fogok küldetés topikot, ahová lehet majd írni küldetés ötleteket és ha megvannak rájuk a jelentkezők, mehet majd egyszerre több játék is ^^ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Hétf. 9 Nov. - 17:32 | |
| a csába de nem téged hibáztatlak ha egyszer hosszúnak terveztétek |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Kedd 10 Nov. - 20:21 | |
| na megerőltettem ezt a kis zselégolyót és firkantottam valamit a szjhez :D am rájöttem hogy, igazából csak arra kell rászánnom magam, hogy rákattintsak a new replyra és onnantól már írom úgyis ha elkezdtem XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Pént. 13 Nov. - 23:27 | |
| Nekem is kéne már igazán Csak nem bírom rávenni magam, pedig nekem is annyit kéne csak, aztán valamit úgyis összehoznék XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Pént. 20 Nov. - 14:10 | |
| Lehet számítani Mamuszka kegyetlen bosszúhadjáratára? Ja meg Stein, már régóta meg akarom kérdezni hogy Kinoyo meg Suita fiúk, ugye? Nem tudom pontosan, és nekem Kinoyo valahogy lányként jelenik meg... nem mintha lányosan viselkedne vagy akármi, csak valamiért lány... ezért akarok megerősítést kérni XD | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Pént. 20 Nov. - 18:05 | |
| öö valóban ezt nem jeleztem :D de igen 2 fiú :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Pént. 20 Nov. - 18:37 | |
| Akkor jó ^^ Át kell rajzolnom a fejemben XD Tényleg erről meg az jutott eszembe hogy azt is akartam már kérdezni (ezt már Shannától XD) hogy Ichiro milyen Nekem kellenek ezek az infók xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szomb. 21 Nov. - 12:31 | |
| szerintem legyen egy találkozó hely a rameneselőtt de előtte jelentkezzetek is CX a Mentőakcíó küldiről dumcsizok |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 22 Nov. - 2:12 | |
| Dei mellettem haladtatok el XD vagyis hát én is közel vok a határhoz, csak 3 nappal le vok maradva xd | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 22 Nov. - 2:22 | |
| Én is ott vagyok ám! :pacsit!: ×D A határ után nem messze van az a halász falu :D De tali csak a szigeten legyen majd, nem? ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 22 Nov. - 12:23 | |
| Na, legalább egyszerre haladunk XD Mondjuk Niee-ék most egy kicsit le fognak maradni mert kóvájognak majd jobbra-balra XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés | |
| |
| | | | Seya Kei megbeszélés | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|