Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Kedd 3 Júl. - 12:47 | |
| Este már fáradt voltam még akár egy billentyűt is lenyomni xD Úgyhogy akkor most xD Ment Nieeee:3 Ésööömm hogy folytassuk? Csináljunk még valamit? Ha igen akkor mit? xD Vagy próbáljuk minél hamarabb befejezni? Én vinném is még meg nem is, mert... nagyon régóta megy már xD | |
|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Kedd 7 Aug. - 0:05 | |
| Kollektíven ide írok ×,D Ha mindenki kipihente magát, meg feltöltődött...
Akkor én is folytatom majd a válaszírást ×,D De addig még nem ×,D
Szerk.: Joey~ <3 Maaajd egyébként valahol gyorsan meg kéne beszélni úgy nagyjából, hogy akkor ki kinek és mit mond, szóval hogy legyenek a lelépések, nem? ×,D Mert pl lehet, hogy Maro tudja, hogy Kida nyugodt szívvel marad (sőt ×D), de Raidonnak meg biztos érdekesen jönne ki, még ha Maro többé-kevésbé el is mondaná, hogy mi van... hogy csak úgy 'áh, hagyjuk csak itt, higyj nekem' ×,D | |
|