꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei megbeszélés | |
|
+5Kisame Shanna Stein Dínósbácsi Koffeey 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Hétf. 14 Dec. - 17:48 | |
| na am azt akartam mondani hogy senki nem ír a sivatagi túrába mertz a küldi topicba "mindenki" azt írta én megyek én megyek most meg sehun senki dei te vagy a megmentőm különben a rossz stein bácsi kitörölte volna a hsz emet XDXDXD [color=green]
A hozzászólást naruto-kun123 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 15 Dec. - 13:47-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Hétf. 14 Dec. - 19:36 | |
| Na írtam Sakurával :^^: nem lett vmi eseménygazdag de ezvan xD Meg lehet,h Kinnel is írok majd,bár az nembiztos,h olyan hosszú lesz xD |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Kedd 15 Dec. - 18:10 | |
| Nnnnnna írtam végre :) Átragadt rám Ichiro sunyigonoszsága XD Meg hát Dínó adta a szikrát | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szomb. 19 Dec. - 8:27 | |
| Ott van bezony. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szomb. 19 Dec. - 13:45 | |
| jólvanna biztos nem láttam vagy valami tőrt nem akartok belém szúrni pff hátbaláma |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szomb. 19 Dec. - 14:27 | |
| Nem kell most felkapni a vizet, de tény hogy ott van. Senki se szúrt hátba csak megerősítették :roll: Ja meg amit kérdezni akartam; kell külön Exp. (azaz küldipont csak így menőbb xD) profilpont az avi alá a többi adathoz? Mert az addig oké hogy a küldetések száma ott van, de egy idő után nehéz lesz számon tartani a kapott pontokat, nem? (: | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szomb. 19 Dec. - 20:20 | |
| - naruto-kun123 írta:
- jólvanna biztos nem láttam vagy valami tőrt nem akartok belém szúrni pff hátbaláma
nem tőrre gondoltam :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szer. 23 Dec. - 10:54 | |
| Jó lett az :D Még bele kellett volna vágni a pasi shirukenjét a hátába és nem lett volna vele több probléma ;Đ Ichiro úgyis olyan gonosz mostanában XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Pént. 1 Jan. - 17:38 | |
| Na, végre írtam egy kicsit xD Én vok az első 2010-ben |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szomb. 2 Jan. - 0:21 | |
| Nekem is kellene már :/ Régen írtam, pedig már olyan közel a cél ×D Kapjuk össze magunkat, 2-3 hsz és a szigeten vagyunk! :pacsit!: | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 10 Jan. - 12:11 | |
| uhh francba már írnom kéne a Jiro szigeteshez XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 10 Jan. - 12:24 | |
| Lassan nekem is... szerintem érjünk oda na XD Legalább lenne motiváció Ott nem csak útonálló ezmegazok lehetnének, meg egymással is lehetne már találkozni. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szer. 13 Jan. - 17:21 | |
| am hovalett a sivatagi túra??? |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szer. 13 Jan. - 19:25 | |
| kitöröltem mert a kutyát se érdekli és senki se írt. | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Csüt. 14 Jan. - 20:13 | |
| nah kiszenvedtem vmit, utaztam 2 napot azt kész :D aki követi az én vonalom : nem lesz a kövi ilyen uncsi ígérem :D csak vhogy el kellet ütni az időt és nem akartam kifárasztani a szereplőim :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Csüt. 14 Jan. - 22:33 | |
| Na én is írtam (: Nálam este van, úgyhogy egy napos késésben vagyok hozzátok képest ^^ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szomb. 16 Jan. - 0:42 | |
| Legalább nem egyszerre tömörül a kikötőbe mindenki ×D A szigeten meddig kóboroljunk majd? Mármint egyedül :p Vagy majd meglepjük egymást?
- Stein írta:
- nah kiszenvedtem vmit, utaztam 2 napot azt kész :D
aki követi az én vonalom : nem lesz a kövi ilyen uncsi ígérem :D csak vhogy el kellet ütni az időt és nem akartam kifárasztani a szereplőim :D Szerintem nem volt unalmas :) Szépen leírtad a falut meg amit a ninjákról írtál az is tetszett :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szomb. 16 Jan. - 17:10 | |
| Szer. 13 Jan. 2010 - 19:25 Csüt. 14 Jan. 2010 - 20:13 Eltelt a 24 óra, már nem duplapost-nak számít Meg a modi dolga hogy szóljon ilyenkor. És hát modi létére nem valószínű hogy duplapost-olni fog (: Ahogy most sem. | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szer. 20 Jan. - 11:43 | |
| Ma nem hiszem, de holnap én is csinálok már karaktert:) Lesz aki játszik velem, miután mindenki chuunin lett? XD Mert hát valszeg nem fogom tudni behozni a hátrányt :P | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szer. 20 Jan. - 12:18 | |
| Nekem úgyis eltart egy darabig mindkettőt chuuninná fejleszteni szóval ha más nem is, én biztos XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés | |
| |
| | | | Seya Kei megbeszélés | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|