꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Seya Kei megbeszélés

Go down 
+5
Kisame
Shanna
Stein
Dínósbácsi
Koffeey
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next
SzerzőÜzenet
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Seya Kei megbeszélés - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeHétf. 14 Dec. - 10:55

Hehe Seya Kei megbeszélés - Page 3 514184 De amúgy tényleg van abban igazság amit Dei írt hozzá. Az alapötleteid jók Sasuke (nekem az maradsz) csak nem fejted ki rendesen. Pedig jó lenne.

Csütörtökig írjon valaki, mert most elememben vagyok ×D Paciii Seya Kei megbeszélés - Page 3 580731
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeHétf. 14 Dec. - 17:48

na am azt akartam mondani hogy senki nem ír a sivatagi túrába mertz a küldi topicba "mindenki" azt írta én megyek én megyek most meg sehun senki
dei te vagy a megmentőm különben a rossz stein bácsi kitörölte volna a hsz emet XDXDXD
[color=green]

A hozzászólást naruto-kun123 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 15 Dec. - 13:47-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeHétf. 14 Dec. - 19:36

Na írtam Sakurával :^^: nem lett vmi eseménygazdag Seya Kei megbeszélés - Page 3 102733 de ezvan xD
Meg lehet,h Kinnel is írok majd,bár az nembiztos,h olyan hosszú lesz xD
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeKedd 15 Dec. - 18:10

Nnnnnna írtam végre :) Átragadt rám Ichiro sunyigonoszsága XD Meg hát Dínó adta a szikrát Seya Kei megbeszélés - Page 3 514184
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 17 Dec. - 12:27

Ááh ×D "Raboljunk ki valakit! Neem, komolyan!" ×D Niee elkanászodik, és ez közvetve ugyan de az én érdemem Seya Kei megbeszélés - Page 3 918146
Akartam írni ma ,de elszórakoztam az időt úgyhogy mégse >×<
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimePént. 18 Dec. - 15:37

naruto-kun123 írta:
Stein írta:
Sajnálom de én nem vagyok ilyen engedékeny és amíg ekkora hülyeségeket írsz törölni fogom :D
legalább 10 percet szánj már rá mikor elkészítetted, nézd ÁT ne igénytelenül csapd ide, hogy nesze...
Ha meg nem akarsz írni ne írj
jolvanna kis margaréta fej na mindeggy én nem olvastam sehol hogy nincs vonat vagy csak figyelmetelen vokkkkkkkkkkkkkkk??? Seya Kei megbeszélés - Page 3 856137 Seya Kei megbeszélés - Page 3 856137

Az első hsz-d végére szerkesztettem oda (a Sivatagi Túra topikban)
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimePént. 18 Dec. - 23:46

*Minden rosszindulat nélkül* Tényleg ott van Sasuke Seya Kei megbeszélés - Page 3 765713
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 8:27

Ott van bezony. Seya Kei megbeszélés - Page 3 102733
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 13:45

jólvanna biztos nem láttam vagy valami tőrt nem akartok belém szúrni pff hátbaláma
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 14:27

Nem kell most felkapni a vizet, de tény hogy ott van. Senki se szúrt hátba csak megerősítették :roll:
Ja meg amit kérdezni akartam; kell külön Exp. (azaz küldipont csak így menőbb xD) profilpont az avi alá a többi adathoz? Mert az addig oké hogy a küldetések száma ott van, de egy idő után nehéz lesz számon tartani a kapott pontokat, nem? (:
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 20:20

naruto-kun123 írta:
jólvanna biztos nem láttam vagy valami tőrt nem akartok belém szúrni pff hátbaláma

nem tőrre gondoltam :D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 0:13

Nyomtam eksönt >D Nagyon izgalmas, igen ˇoˇ Kellett már valami na ×D Belassultunk :)
Koffeey írta:
Ja meg amit kérdezni akartam; kell külön Exp. (azaz küldipont csak így menőbb xD) profilpont az avi alá a többi adathoz? Mert az addig oké hogy a küldetések száma ott van, de egy idő után nehéz lesz számon tartani a kapott pontokat, nem? (:
Kelkell :D Szerintem :^^: Én most is nehezen tartom számon, pedig Kafunnal sehol se voltam még Seya Kei megbeszélés - Page 3 102733
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 10:54

Jó lett az :D Még bele kellett volna vágni a pasi shirukenjét a hátába és nem lett volna vele több probléma ;Đ Ichiro úgyis olyan gonosz mostanában XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimePént. 1 Jan. - 17:38

Na, végre írtam egy kicsit xD Én vok az első 2010-ben Seya Kei megbeszélés - Page 3 918146
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 2 Jan. - 0:21

Nekem is kellene már :/ Régen írtam, pedig már olyan közel a cél ×D Kapjuk össze magunkat, 2-3 hsz és a szigeten vagyunk! :pacsit!:
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeVas. 10 Jan. - 12:11

uhh francba már írnom kéne a Jiro szigeteshez XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeVas. 10 Jan. - 12:24

Lassan nekem is... szerintem érjünk oda na XD Legalább lenne motiváció Seya Kei megbeszélés - Page 3 102733 Ott nem csak útonálló ezmegazok lehetnének, meg egymással is lehetne már találkozni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeSzer. 13 Jan. - 17:21

am hovalett a sivatagi túra???
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeSzer. 13 Jan. - 19:25

kitöröltem mert a kutyát se érdekli és senki se írt.
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 14 Jan. - 20:13

nah kiszenvedtem vmit, utaztam 2 napot azt kész :D
aki követi az én vonalom : nem lesz a kövi ilyen uncsi ígérem :D csak vhogy el kellet ütni az időt és nem akartam kifárasztani a szereplőim :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 14 Jan. - 22:33

Na én is írtam (: Nálam este van, úgyhogy egy napos késésben vagyok hozzátok képest ^^
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 0:42

Legalább nem egyszerre tömörül a kikötőbe mindenki ×D
A szigeten meddig kóboroljunk majd? Mármint egyedül :p Vagy majd meglepjük egymást?
Stein írta:
nah kiszenvedtem vmit, utaztam 2 napot azt kész :D
aki követi az én vonalom : nem lesz a kövi ilyen uncsi ígérem :D csak vhogy el kellet ütni az időt és nem akartam kifárasztani a szereplőim :D
Szerintem nem volt unalmas :) Szépen leírtad a falut meg amit a ninjákról írtál az is tetszett :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 17:10

Szer. 13 Jan. 2010 - 19:25
Csüt. 14 Jan. 2010 - 20:13
Eltelt a 24 óra, már nem duplapost-nak számít Seya Kei megbeszélés - Page 3 765713 Meg a modi dolga hogy szóljon ilyenkor. És hát modi létére nem valószínű hogy duplapost-olni fog (: Ahogy most sem.
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 11:43

Ma nem hiszem, de holnap én is csinálok már karaktert:) Lesz aki játszik velem, miután mindenki chuunin lett? XD Mert hát valszeg nem fogom tudni behozni a hátrányt :P
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 12:18

Nekem úgyis eltart egy darabig mindkettőt chuuninná fejleszteni szóval ha más nem is, én biztos XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 3 Icon_minitime

Seya Kei megbeszélés
Vissza az elejére 
3 / 16 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next
 Similar topics
-
» Seya Kei 5.
» Seya Kei 1.
» Seya Kei 4.
» Seya Kei 3.
» Seya Kei 6.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: SZEREPJÁTÉK :: Küldetések-
Ugrás: