꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei megbeszélés | |
|
+5Kisame Shanna Stein Dínósbácsi Koffeey 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Kedd 18 Május - 15:31 | |
| Ott én is játszottam. Pont egy pedot fotam ki....^^" *pedók nagy kedvence* Megejjőszakolta a kajimat.O_oxD Nah, azóta oda fel se lépekxD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Kedd 18 Május - 16:20 | |
| LOL én meg egy perverzet XD Játékostársat keresett, azt írta szerelmi játékhoz, ráírtam pm-et erre kérdezi hogy durva szexben benne vagyok-e, mert csak akkor jöjjek XXD Mondjuk a megerőszakolás érdekesebb xD Milyen emberek vannak ott? xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Hétf. 24 Május - 16:28 | |
| Naaananananaa? Írjak? xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Kedd 25 Május - 18:29 | |
| Ha írok, csak nagyobb gebaszt csinálok Olyan lesz mint sz*rnak a pofon Na, naaa? Tobiiii? *bociszemek* (És nem, ez itt nem triplapost xD Megvártam a 24 órát X'D) | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szer. 26 Május - 9:49 | |
| Koffeey nem fenyeget, Koffeey neem ×D
| |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Pént. 28 Május - 11:32 | |
| Ehehe... Koffeey-nak kell a pont, kellllaapooonnntt XX'D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 30 Május - 17:14 | |
| Nekemis><><><!
Mért pont Kuu-chanemnek kéne szétrúgni a papi seggét?xD *nem érti az összefüggéseket* | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 30 Május - 18:16 | |
| Nem mondtam hogy feltétlenül kell X'D Csak hogy én így "álmodtam" meg XXD De vállalhatják a fiúk is nyugodtan... felőlem bárki szétrúghatja a seggét. Csak annyi a biztos hogy Sakkun nem fogja X'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 30 Május - 23:17 | |
| *bepárnázza Papa seggét* Lehet jönni szétrúgni ×D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Kedd 1 Jún. - 9:21 | |
| Nincs vele gond, Kuu-chanke szívesen átrugdossa a papi kipárnázott fenekét egy melegebb éghajlatraxD Csak gondoltam megkérdezem, hogy mért így álmodtad, vagy h ez honnan jöttxD De ha már itt vagyunk akk a papi Kuu-csané *stippi-stoppi lefoglalja* | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szer. 2 Jún. - 15:41 | |
| Estefelé írok akkor... valamit kitalálok. De nem mondom hogy pozitív irányba fogok terelni bármit is XD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szer. 2 Jún. - 19:42 | |
| nem majd ha szivatós lesz a szitu mi a kis csapat mindent túl él | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Szer. 2 Jún. - 21:30 | |
| Na, ilyen amikor beüt a kreativitás hiánya *az irományára mutat a szomszéd topikban* | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Csüt. 3 Jún. - 11:34 | |
| Leütlek egyszer mán'na Mindig szapulod amit összedobtál, aztán meg úgy tűnik mintha szánalomból írnék bármi dícséretet :ikillu: Arra kéne a kreativitás hiányát visszavezetni hogy megint bealtattad Sakkunt? ×D És? ×D Megesik az ilyen, pici még... plusz... Kiyoko is seggeket akar szétrúgni >3 ×D Szóval nekem tetszik, na ˇ,ˇ
Egyikőtök alkotásaival sincs semmi baj, mert mindet jó olvasni, úgyhogy aki innentől fogva kritizálni meri magát, annak meghúzom a fülét!!!
Most még menjetek egy kört, úgy értem most nem írok még semmit ^^ Jussatok ki, vagy valami. Aztán már majd elkezdem Papit közelebb tologatni a seggszétrugás felé, oké? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Csüt. 3 Jún. - 12:39 | |
| Szóval szánalomból írsz Shanna-chuuuun~ LOL nem, felfogtam a lényeget xD De nem azért szapulom mert szeretem szapulni magam, hanem mert nem érzem jónak XD Viszont ha eltelik egy kis idő és visszaolvasok, akkor mindig jobban szokott tetszeni amit írtam De jó :D Kíváncsi leszek hogy hogy lesz >,> Most ő ott van vagy nincs, vagy hogy van XD És lassan az amulettes küldibe is alkotok valamit... azt is már be kéne fejezni ^^' | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Pént. 4 Jún. - 17:53 | |
| Én megpróbálok majd valamit alkotni...Kin-chan nagyon elvan maradva... Harcleírásban ezekszerint nemnagyon vagyok jó. xDDD |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 6 Jún. - 21:04 | |
| Na megyek, megpróbálok valamit összedobni az amulettes küldiben :D KHR-t akartam nézni, de az izgibb késő este XX'D Illetve ha későn este írok szerepjáték hsz-t, az nagyon... bizarr szokott lenni @,@ Úgyhogy előbb írok XD A kísértetházasba pedig GO GOOO!! XD
Szerk.: Költői kérdés... mi tartott ezen egy óráig???? X'D Ahh, gyenge lett, most tényleg így látom ˇ,ˇ Nem tudom miért erőltettem magamra a barlangot legutóbb, de mindegy, kihoztam őket belőle XD | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 6 Jún. - 23:43 | |
| Csorog a nyálam a Kísértetházason, jók vagytok Írjatok sokat hogy mikor legközelebb is jövök, legyen mit olvasnomXD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Hétf. 7 Jún. - 10:21 | |
| Heló! Beszeretnék ugrani egy küldetésbe, az is jó ha új indul. |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Hétf. 7 Jún. - 12:58 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Hétf. 7 Jún. - 23:40 | |
| Na, halljátok meg a kiabálást ×D Dobjuk a mély vízbe a gyerekeket :D Remélem nem baj hogy így... előretörtem ×D Persze ettől még koránt sem kell hogy mi szerezzük meg a medált, vagy ha meg is szerezzük, még simán elvehetitek... tulajdonképpen másfelen vagyunk 6 ember ellen ×D ^^' | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Kedd 8 Jún. - 9:19 | |
| Másfelen X'D Szerintem Niee-ék később érnek majd oda mint Ashuráék, úgyhogy velük majd valahogy... "futás" közben találkozzanak vagy valami :D Érdekes lesz újra látniuk egymást ilyen feltételek között XD Estefelé írok ^^ | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Kedd 8 Jún. - 16:26 | |
| szerintem más nem játszó ninják is kereshetik az amulettet szóval nem feltétlen kötelező egymással összecsapni de azt is megoldatjuk persze elfogadható veszteségekkel :D én úgy is untam a csapattársaimat XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Kedd 8 Jún. - 16:32 | |
| Vagy jól elvannak 7 és felen egymással és kakaskodnak az amulettért, amikor jön a sziget szelleme és barbárkodásba kezd~ XX'D Á nem És csak annyit még... Ichiro hanyagolja az agyátlyukasztót trükköt ha lehet X'D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés | |
| |
| | | | Seya Kei megbeszélés | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|