꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Seya Kei megbeszélés

Go down 
+5
Kisame
Shanna
Stein
Dínósbácsi
Koffeey
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Seya Kei megbeszélés - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 10:23

Loool Seya Kei megbeszélés - Page 11 149164
Na most Haruhi megkapta :öhöjj: XD
Már megint van is folytatási ötletem Seya Kei megbeszélés - Page 11 92926 XD
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 10:31

Höhh, talán mostmár Haruhi is képben van ˇˇ XD
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 11:04

Ja, de csak talán XD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 11:40

Hát remélem hogy már képben van Seya Kei megbeszélés - Page 11 102733 ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 11:49

Igen, ezek után már igen XD
Majd ma írok is választ szerintem Seya Kei megbeszélés - Page 11 729914
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 15:08

Áhh :=,= Miért van hogy mindig, de ÁLLANDÓAN ha elkezdek szerepjáték hsz-t írni, akkor hirtelen mindent kell csinálni?! Seya Kei megbeszélés - Page 11 954697 De komolyan mindent, és tényleg állandóan, ha írnék valamelyik játékba Seya Kei megbeszélés - Page 11 856137 Olyank*rvaidegesítő Seya Kei megbeszélés - Page 11 734878 Oszt csodálkozzak ha nincs utána kedvem meg ihletem -,-
Nem baj, nem érdekel, még ma csak azért is be fogom fejezni Niee-t ˇˇ
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 15:10

Mindig rosszkor kezded el írni Seya Kei megbeszélés - Page 11 254999
Én például olyankor írok, ha anya alszik, vagy nincs itthon, vagy épp nyugta van Seya Kei megbeszélés - Page 11 123558 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 15:25

Nyugta is volt amíg el nem kezdtem. Aztán menjél mosogatni, szedd be a ruhát, takarítsd ki a porszívót, úristen jönnek ragyogni kell mindennek, pakoljál el mindent tegyünk el még onnan is ahova a büdös életbe nem néz be senki, vigyázzál a gyerekre, hozzad fürdetni, maradjál itt, vigyed be és töröld meg, mosogassál megint, indítsd el a mosógépet, csinálom az ebédet vigyázzál a gyerekre megint, etesd meg a gyereket, jaj most jönnek megint, álljál már fel onnan ne azt lássák mindig hogy ott ülsz................... Seya Kei megbeszélés - Page 11 954697 -,-
Csitt, csitt, befogtam -_-"
JigoKuu

JigoKuu

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 16:54

Nálunk is mindig ez van, ha ez megnyugtatxD
Nekiállok szerepet írni, és akkor jön anya a cuccaivalxD
https://jigokunotobira.weebly.com/
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 18:39

Annyirasz*rul tudnak időzíteni xD Mikor unom magam és nincs mit csinálnom/nem én jövök, akkor bezzeg elmegy, boltba van, alszik =_= xD

Szerk.:
*ördögi kacaj* Mondtam hogy ma kész lessssssz Seya Kei megbeszélés - Page 11 94350 X'D Ahahahahaha Seya Kei megbeszélés - Page 11 92926
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 20:58

Voááááááááááááááhh Seya Kei megbeszélés - Page 11 621485 *tiplizik olvasni*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 20:59

Remélem tetszeni fog :D
Nekem tetszett Seya Kei megbeszélés - Page 11 968628 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 21:03

XXXXXXXXXXXXXXX'''D Végigröhögtem magamban az egészet, nagyon jó lett XD Seya Kei megbeszélés - Page 11 752584 A gondolatmenet XXXXXXXXXXXX'''''''''''DDDDDDDDDDDDDDDDD Nagyon tetszetttt Seya Kei megbeszélés - Page 11 727326
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 21:04

De jó, sosem kaptam még ilyen reakciót semmilyen művemre sem! Seya Kei megbeszélés - Page 11 28602
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 21:12

1. Koffeey kaptál egy virtuális tockost tőlem, és ha még egyszer nyafogni fogsz hogy valami nem jó, megismétlem ×D K*vajóletttt Seya Kei megbeszélés - Page 11 8607 Tökre elmerültem benne, és sajnáltam hogy ki kellett mászni ×D

2. ............................... Seya Kei megbeszélés - Page 11 468935 Dínó szeretlek, itt és most ezután a reag után komolyan nagyon ×D Én hangosan röhögtem ×D Halálos, baromi jó ×D Annyira bele tudtam élni magam Haruhiba ×,D És most rögtön folytatnám, annyira folytatni akarom, tisztára ösztönöz Seya Kei megbeszélés - Page 11 752584 (De majd csak holnap, mert már mindjárt megyek Seya Kei megbeszélés - Page 11 31212)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 21:13

De örülök hogy ennyire tetszik nekteek Seya Kei megbeszélés - Page 11 805269 XD
Hova kell menned? T_T
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 21:14

Oké Shanna, megértettem Seya Kei megbeszélés - Page 11 4422 Fájt Seya Kei megbeszélés - Page 11 4422 XXD Am köszi XD
És mindenben egyetértek XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 21:17

Nem gondoltam hogy valaha egy művem is ennyire fog tetszeni az embereknek Seya Kei megbeszélés - Page 11 196731 Ha tudnátok milyen boldog vagyok most Seya Kei megbeszélés - Page 11 704848
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 21:19

Lehetsz is, meg büszke ×D Nagyon jó lett, nagyon tetszett ^^ És nem azért mondom mert én mindig ezt mondom ×D (Különben máskor se, azért mondom mert úgy van, ha hiszitek ha nem ×D)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 21:21

Én hiszek neked Seya Kei megbeszélés - Page 11 196731 (És nem csak azért, mert azt modnod hogy jó a művem XD)
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeVas. 15 Aug. - 22:44

Most olvastam el még vagy kétszer, aztán még egyszer a legelejétől X'D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeHétf. 16 Aug. - 8:52

Jesszus mien hosszura irtad a SHippuudenben a Niee részét Seya Kei megbeszélés - Page 11 157118
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeHétf. 16 Aug. - 8:54

És az enyém milyen Tobi? Az enyém milyen? Seya Kei megbeszélés - Page 11 196731
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeHétf. 16 Aug. - 8:57

Majd arra is rátérek,elobb elolvasom ezt :)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitimeHétf. 16 Aug. - 8:58

Ja jó Seya Kei megbeszélés - Page 11 224699 XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Seya Kei megbeszélés   Seya Kei megbeszélés - Page 11 Icon_minitime

Seya Kei megbeszélés
Vissza az elejére 
11 / 16 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Next
 Similar topics
-
» Seya Kei 5.
» Seya Kei 1.
» Seya Kei 4.
» Seya Kei 3.
» Seya Kei 6.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: SZEREPJÁTÉK :: Küldetések-
Ugrás: