꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei megbeszélés | |
|
+5Kisame Shanna Stein Dínósbácsi Koffeey 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 10:23 | |
| Loool Na most Haruhi megkapta :öhöjj: XD Már megint van is folytatási ötletem XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 10:31 | |
| Höhh, talán mostmár Haruhi is képben van ˇˇ XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 11:04 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 11:49 | |
| Igen, ezek után már igen XD Majd ma írok is választ szerintem | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 15:08 | |
| Áhh :=,= Miért van hogy mindig, de ÁLLANDÓAN ha elkezdek szerepjáték hsz-t írni, akkor hirtelen mindent kell csinálni?! De komolyan mindent, és tényleg állandóan, ha írnék valamelyik játékba Olyank*rvaidegesítő Oszt csodálkozzak ha nincs utána kedvem meg ihletem -,- Nem baj, nem érdekel, még ma csak azért is be fogom fejezni Niee-t ˇˇ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 15:10 | |
| Mindig rosszkor kezded el írni Én például olyankor írok, ha anya alszik, vagy nincs itthon, vagy épp nyugta van XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 15:25 | |
| Nyugta is volt amíg el nem kezdtem. Aztán menjél mosogatni, szedd be a ruhát, takarítsd ki a porszívót, úristen jönnek ragyogni kell mindennek, pakoljál el mindent tegyünk el még onnan is ahova a büdös életbe nem néz be senki, vigyázzál a gyerekre, hozzad fürdetni, maradjál itt, vigyed be és töröld meg, mosogassál megint, indítsd el a mosógépet, csinálom az ebédet vigyázzál a gyerekre megint, etesd meg a gyereket, jaj most jönnek megint, álljál már fel onnan ne azt lássák mindig hogy ott ülsz................... -,- Csitt, csitt, befogtam -_-" | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 16:54 | |
| Nálunk is mindig ez van, ha ez megnyugtatxD Nekiállok szerepet írni, és akkor jön anya a cuccaivalxD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 18:39 | |
| Annyirasz*rul tudnak időzíteni xD Mikor unom magam és nincs mit csinálnom/nem én jövök, akkor bezzeg elmegy, boltba van, alszik =_= xD Szerk.: *ördögi kacaj* Mondtam hogy ma kész lessssssz X'D Ahahahahaha | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 20:59 | |
| Remélem tetszeni fog :D Nekem tetszett XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 21:03 | |
| XXXXXXXXXXXXXXX'''D Végigröhögtem magamban az egészet, nagyon jó lett XD A gondolatmenet XXXXXXXXXXXX'''''''''''DDDDDDDDDDDDDDDDD Nagyon tetszetttt | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 21:04 | |
| De jó, sosem kaptam még ilyen reakciót semmilyen művemre sem! | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 21:12 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 21:13 | |
| De örülök hogy ennyire tetszik nekteek XD Hova kell menned? T_T | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 21:14 | |
| Oké Shanna, megértettem Fájt XXD Am köszi XD És mindenben egyetértek XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 21:17 | |
| Nem gondoltam hogy valaha egy művem is ennyire fog tetszeni az embereknek Ha tudnátok milyen boldog vagyok most | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 21:19 | |
| Lehetsz is, meg büszke ×D Nagyon jó lett, nagyon tetszett ^^ És nem azért mondom mert én mindig ezt mondom ×D (Különben máskor se, azért mondom mert úgy van, ha hiszitek ha nem ×D) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 21:21 | |
| Én hiszek neked (És nem csak azért, mert azt modnod hogy jó a művem XD) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Vas. 15 Aug. - 22:44 | |
| Most olvastam el még vagy kétszer, aztán még egyszer a legelejétől X'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Hétf. 16 Aug. - 8:52 | |
| Jesszus mien hosszura irtad a SHippuudenben a Niee részét | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Hétf. 16 Aug. - 8:54 | |
| És az enyém milyen Tobi? Az enyém milyen? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Hétf. 16 Aug. - 8:57 | |
| Majd arra is rátérek,elobb elolvasom ezt :) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés Hétf. 16 Aug. - 8:58 | |
| Ja jó XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei megbeszélés | |
| |
| | | | Seya Kei megbeszélés | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|