꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 11 Szept. - 17:19 | |
| Üdvözletem a fórum lakóinak. Megint visszatértem (előre meg nem határozott időre). Sajnálom hogy eddig nem voltam de jelenleg 3 részmunkaidős állásom van és így az elején még kicsit nagy a káosz. Látom senki sem lustálkodott és megint van mit olvasnom csak így tovább. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 11 Szept. - 19:33 | |
| Uh akkor neked meg sok sikert az állásokhoz, és kitartást! :D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 11 Szept. - 19:52 | |
| Na, jó hogy előkerültél, remélem rendeződnek a dolgaid ^^ | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 13 Szept. - 8:11 | |
| Nem tudom hova tehetném ezt xD
Some Japanese curses/insults/swear (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧
このやろう (Kono yarou) - Bastard, You shit
くたばれ (Kutabare) - Go to hell, Die, Drop dead
ちくしょう (Chikushou) - Damn it, Shit
あなたが最低 (Anata ga saitei) - You’re the worst, You suck
くそ (Kuso) - Shit, Damn, Fuck
このあま (Kono ama) - You bitch
ばかやろう (Bakayarou) - Idiot, fool, stupid
あほ (Aho) - Idiot, fool, stupid, moron
ぼけ (Boke) - Stupid, dumb
へたくそ (Hetakuso) - You’re hopeless, You’re lame, Clumsy
ださい (Dasai) - Uncool, Lame
けち (Kechi) - Stingy
きもい (Kimoi) - Creepy, Gross, Disgusting
きさま (Kisama) - Bastard, Motherfucker, Rude word of “You”
くそくらえ (Kuso kurae) - Fuck off, Eat shit
ばか じゃない の? (Baka ja nai no?) - Are you stupid?, You’re not stupid are you?
うるさい (Urusai) - Shut up
やかましい (Yakamashii) - Shut up
だまれ (Damare) - Shut up, Shut the fuck up
ふざけるな (Fuzakeru na) - Stop joking around, Stop messing around
いい加減にしろ (Ii kagen ni shiro) - Stop messing around
ぶす (Busu) - Ugly (mostly referred to women/girls)
ぶさいく (Busaiku) - Ugly
しんじ まえ (Shinjimae) - Go to hell
どけ (Doke) - Get out of the way, Move out of the way
でぶ (Debu) - Fat, Fatso, Fatty
こしぬけ (Koshinuke) - Coward
いやらしい (Iyarashii) - Indecent, lewd
あなた は とろい です ね? (Anata wa toroi desu ne?) - You’re really slow, aren’t you? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 14 Szept. - 15:56 | |
| Heh, van benne olyan, amit személyesen is használok és az áldozat meg csak hümmög. Apropó.. nincs kedve valakinek bármilyen jellegű játékhoz? |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 14 Szept. - 15:58 | |
| Mármint a karaktered használja, vagy te magad mint emberszemély? :D Illetve ha szeretnél játszani, tudom ajánlani a "Küldetések" nagy topicot ahol klönféle küldiket találhatsz:D Vannak közte már futó játékok, lásd Shippuuden, Masnis, Slendys(asszem ez már megtelt), Jeges.. meg akár létrehozhatsz is egyet a megadott szempontok alapján ^^ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 14 Szept. - 16:00 | |
| Nem, én mint emberszemély (XD) használom más emberekre.. azok meg, mivel nem ismerik ezeket a szavakat/kifejezéseket, hümmögnek. |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 15 Szept. - 18:36 | |
| Honmono no dorifto batoru | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 15 Szept. - 20:07 | |
| Driftversenyen voltunk Egerben:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 15 Szept. - 20:09 | |
| Egy csidi-csudi jó driftversenyen! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 15 Szept. - 20:16 | |
| És milyen volt? E: Csidi - csudit leszámítva |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 15 Szept. - 20:44 | |
| Hát.. volt benne csidi drift, meg csudi drift Na mindegy, majd töltök fel róla képeket, meg talán videót is | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 15 Szept. - 21:56 | |
| Kakuzu meddig húzod még a Kérdezz-feleleket?:D Asszem te jössz Haruhi-val.. és és és érdekelne a válasz xd | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 15 Szept. - 22:05 | |
| Óh, ez megeshet | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 16 Szept. - 20:52 | |
| Voltak bizony, rendesen Főképp persze BMW-k voltak, de azért volt ott egy személyes kedvencünk, egy Nissan S14 egy S13-as hátuljával. Olyan csini volt És volt egy női versenyző is, ő nyerte meg az egészet A játékkal meg... próbálkozom. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 16 Szept. - 21:21 | |
| Elvagytok egymással... xdd És ha már itt tartunk, Sai egyszer rendesen rácsodálkozott a szemeire a sulisban :'D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 17 Szept. - 7:36 | |
| Igeen, de nagyon jó is volt, már az edzésen is nekem az egyik kedvencem volt és csak utána láttam hogy lány, mikor lejjebb mentünk oda, ahonnan indították őket*3* Jaj arra emlékszek a sulisban, igen XD Azt hitte kontaktlencse:'''D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 17 Szept. - 16:09 | |
| A többi pasi biztos odáig volt, amiért pont egy nő nyert. Viszont miért nem ír senki a Tükörjéghez? Nagy reményekkel jövök ma is fel, hogy hátha lesz valami fejlemény, erre még mindig az én nevem áll ott. |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 17 Szept. - 17:03 | |
| Állítólag nagy izé volt belőle, én mondjuk örülök neki:'D Semmi pánik Vic, én több mint egy éve írtam oda utoljára és azóta nem volt fejlemény a sátras fronton XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 17 Szept. - 17:16 | |
| Ha férfi lennél, nem így vélekednél.. 1 év? Az egy kicsit nagyon sok.. nem is tudom, hogy bírnám. :D |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|