꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Júl. - 12:58 | |
| Jaj délután egyszer bementem a szobámba valamiért, de itt volt kint ő is, erre jövök ki és itt ijedezik hogy jaj, nem tudta ki mászkál bent, mert hogy azt hitte itt vagyok én is xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Júl. - 13:07 | |
| Néha nekem apával van ilyen csak én ijedek meg mert mondjuk fordulok be a fürdőbe vagy jövök ki ott mindig megijedek ha szembejön velem közvetlenül:'D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Júl. - 13:07 | |
| Én Dínótól szoktam, mikor néha nagycsendben megáll mögöttem xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Júl. - 13:08 | |
| Ha hátammögött megállnak azt én sem szeretem:'DD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Júl. - 13:09 | |
| De Dínó meg így nagyon hülyén vigyorogni is szokott közben XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Júl. - 13:12 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Aug. - 16:40 | |
| Amúgy ha már így összegyűltünk mi négyen a Need for Speed World-ben, miért nem alapítjuk meg a Szeja SpeedStars-t? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Aug. - 19:56 | |
| A névválasztás így nem rossz ómen? XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Aug. - 19:57 | |
| Hát mégsem lehetünk SzejaSuns | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Aug. - 20:12 | |
| Neee, x,D Inkáb SzejaKids!!:,,D Látom szemeim előtt, ahogy SzejaKiddzónak ejti egy seiyuu, LOL | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Aug. - 20:14 | |
| De... de... a SpeeduStarsu | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Aug. - 20:18 | |
| Csak vicceltem, na :D Hogy ha Már SzejaSuns, a SzejaKids is elég rémes név lenne x,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Aug. - 20:21 | |
| A Szeja SpeeduStarsu legalább olyan kis cuki | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Aug. - 20:23 | |
| És olyan gyenge középkategóriás =w= | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Aug. - 20:24 | |
| Igen, szerintem ez jó lesz :3 Aztán ha elég profik leszünk, majd mindenkinek sírhat a szája, hogy senkit se veszünk be, mert mi elitista szajások vagyunk | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Aug. - 20:26 | |
| - Koffeey írta:
- És olyan gyenge középkategóriás =w=
Ja, mert mi meg olyan profik vagyunk | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Aug. - 20:28 | |
| Igen, ha brutál nevünk lenne meg brutáél profik lennénk, még csalással vádolnának | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Aug. - 20:35 | |
| Ettől függetlenül még profikká válhatunk és mindenki felnéz majd ránk | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Aug. - 20:38 | |
| Ez a beszéd!! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Aug. - 20:41 | |
| Csak nem tudok dönteni, mi lehetne a Szeja SpeeduStarsu csapatvezető autóm | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Aug. - 20:46 | |
| Nekem ilyen gondom nincs mondjuk XXXX,D Mik között vacillálsz?:D Képeket is kérünk ám, csak úgy lesz szavazás!:Y | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Aug. - 20:58 | |
| Hát valami idősebb, de mégis versenyképes, lehetőleg japán autóra gondoltam Ezért szóba jött még az FC, de mivel azt sehogy sem lehet megvenni most, az ki van lőve. Gondolkodtam még természetesen egy újabb AE86-oson, de mivel valami sportosabbra is vágyom, elgondolkodtam még a Z34-en :ohlol:Persze ez csak a három (vagy talán csak kettő) fő példa amit felhoztam, lehet még bármi más is | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 21 Aug. - 20:29 | |
| Szeeerintem olyan jó lenne az effsí, hátha a közeljövőben megvehetővé teszik ha csak kis időre is ;A; | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|