꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
+7Stein Dani Kisame Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 1 Júl. - 9:20 | |
| Hát akkor, annak aki nem tudja miről is van szó, annak elmesélem :^^: Szóval, a sorozat egyik szereplője Chandler, akinek a sorozat második felében Monica (Egy másik szereplő) a barátnője. Csak hogy Monica, a sorozat eleje fele, együtt járt Richard-al (az egyik mellékszereplő), aki a képen is látható. És az évfordulójukon (Chandler, és Monica évfordulóján) Chandler megtudja, hogy Monica az előző nap, összefutott Richard-al, és megevett vele egy hamburgert. Ettől fölöslegesen felbossszantja magát, és nemsokkal később Mondja egy másik szereplőnek, hogyha gazdag lenne, elmenne, felpumpálná az izmait, és hátulról fejbe bökné Richard-ot egy bottal! Szóval innen jött, hogy Saegiru is épp fejbeböki Richard-ot egy bottal XXD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 3 Júl. - 20:15 | |
| Hát az még azóta is úgy van, csak Ricsárdot radíroztam le xD Viiiszooont Egész jól haladok az Alatsukással :D MÁR KÉSZ A LÁBA!! X3 Hát... nekem baromi nehéz ilyen farkaslábat (vagy mi ennek a neve) rajzolni x,X Főleg ebben a pózban ahogy ül... emberi lábnál nem gond, de ez még egyszer hajlik közben ott ahol az embernek csak az egyenes sípcsontja van! XD Hosszú és kínkeserves munka eredménye... főleg a szőr xD Na meg a nadrág!!!!!!!!! Soha nem tudtam nadrággyűrődéseket rajzolni, mindig olyan szinten okádékok voltak a nadrágjaim xD Főleg hajlított térdnél. T*köm se tudja hogy gyűrődik =_=" De neki szépet akartam, úgyhogy szenvedtem és tűrtem... Tox-ot is belevontam, ő volt a nadrágmodell XX'D De bevált, most elégedett vagyok a nadrággal :D És a lábával. Még mondjuk civódok hogy a talpa hogy is legyen... mert elméletileg valahogy így kéne: http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=pants+tutorial#/d1jx8vt(Igen, egész nap ilyeneket néztem XD) De ebben a pózban ez megint olyan hogy hülyén néz ki ha nincs izé... "hátsó lábujja", de az meg nem túl... CSIRKÉS? X'D Na mindegy, majd ahogy normálisabban néz ki. Akkor mééég... kicsinyítettem Saegiru fején, mert buborék feje volt xD És már nem olyan morcosan alszik ˇ^ˇ Meg már neki is van jobb lába, a balnak még hiányzik az alsó lábszárának a fele xD És most éppen Alus felsőtestén dolgozok (jé, átvettem az Alust o,o) Ja és farkincája is van ;D Szóval lassan halad, de azért halad xD Színezni nem fogom, ez már biztos. Esetleg kísérletezek majd Photoshoppal, de nem fűzök hozzá nagy reményeket ˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 8 Júl. - 18:25 | |
| Kész van!! :ohohoho: De... még nem rakom fel XD Mert nem tudom... mert... Dínó megfertőződtette (O.o) a gépet, amin a szkenner hajlandó normálisan működni... szóval nem tudom beszkennelni ˇ^ˇ DEBEAKAROOOOOOM Na majd... | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 9 Júl. - 8:03 | |
| Hát én nem akartam! És amikor el akartam indítani a vírusírtót, akkor lefagyott... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 17 Júl. - 17:29 | |
| Nnnna... öööh... most egy ömlengős, részletezős, hooosszú, saját-rajzba-szerelmeskedős hsz következik xD Azaz hogy beszkenneltem véégre, és mostmár 100%-ban kész a rajz, eltekintve a színezéstől, ami nem fog megtörténni (Mert iszonyú béna vagyok és Photoshop nem szeret >.<) De nahhh :D (kicsit nagy, de ha ennél is kisebbre vettem, már torzult T_T) *orrvérzik, sír örömében, satöbbi* Olyan régóta terveztem már na... örülök hogy kész van xD Meg örülök hogy Alatsuka végre le van fixálva... szerencsétlen már annyiféleképpen nézett ki a fejemben... a legelején egy ilyen Kuro-s Sebastian koppintás volt azt hiszem, aztán egyre állatszerűbb... xD És hát szóval végül ez lett belőle, és így néz ki... semmi nem volt belőle fix még akkor sem, amikor elkezdtem rajzolni XD Közben alakult ki hogy mije milyen. És aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannyit szenvedtem vele T_T Főleg a lábával, na az halál volt x_X Elég érdekesen áll most is, meg ilyen csirkelábnak néz ki, de nem tud normálisabban állni ebben a pózban. De biztos ismeritek "ezt a fajta lábat", ha rendesen áll rajta, behajlanak a lábujjak és normálisan néz ki XD Értitek XD (Soha nem rajzoltam még anthro-t, szóval ez a legjobb amit össze tudtam hozni na XD) Attól hogy csirkeláb, én nagyon szeretem ˇ^ˇ xD És akkor még azok a részletek, amikre a legbüszkébb vagyok; Alatsuka támaszkodós keze + farkincaMivel ez a keze is sok kínt okozott xD Eredetileg a másik kezét imádtam, de aztán végül ez szebb lett XD A farkára pedig büszke vagyok a szőr miatt XD *soha nem rajzol szőrt többé* A nadrág és a "plusz boka" vagy mi a francUgyanaz az indok... eddig a büdös életben soha nem tudtam normális nadrágot összehozni, pláne nem térdhajlatnál... de ez nekem tetszik, szerintem egész nadrágszerű lett X'D Az alsó rész meg kb olyan mint kisSzöszke alkarizéje o.o De nem érdekel XD Ez a boka vagy mi meg... fúúúú, milliószor radíroztam és rajzoltam újra és újra és újra... k*va nehéz még egy plusz csontot bepasszírozni egy emberi lábas vázlatba =_= Láttátok a félkész rajzot, nem? XXXXD (Ha nem, hát nézzétek meg az előző oldalon @.@) Alus pofája :3Amit már az elején is szerettem xD Kicsiben még mindig vámpírnak néz ki, azzal már nem tudtam mit kezdeni, mert én ki nem radírozom a száját :S A fülébe meg szerelmes vagyok xD Saegiru ^^Ahoz képest hogy eleinte milyen morc volt... ööö... még most is morc XD De NEM GYŰRTEM TÚL A PÓLÓJÁT!! :D Ami szokásom... és kb a helyükön vannak azok a gyűrődések xD A nadrágjának is nagyon örültem, mert ez is egész nadrágszerű lett. Főleg hogy rövidnadrágban meg aztán végképp nyomorék voltam mindig is. És a lábát is nagyon szeretem, kivéve a lábfejét... ezért is takartam el a másikat XD Az nem látszik ˇ^ˇ Üssetek le ha idegesítő vagyok xD De úgy örülök neki X3 És örülnék ha mondanátok róla véleményt... hogy mi az amit jobban is lehetne, vagy mi néz ki furán~ xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 18 Júl. - 12:47 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 18 Júl. - 14:00 | |
| ^^' Hehe... délutánig úgysem megy sehová xD (Nem mintha különben is szoros napi programja lenne xD) | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 19 Júl. - 14:27 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 19 Júl. - 14:31 | |
| LOL :^^: Kösssszi xD Örülök hogy tetszik xD Lehet bőrgatya is ha akarod, még nem döntöttem el XD És a kötés-fétis miatt tettem rá én is azt a kötést >D Hmm... nem gondoltam volna hogy bárki rákérdez XD De igen, van neki jelentősége De hogy mi, azt nem mondom még el | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 19 Júl. - 15:31 | |
| Az a karika arra van, hogy Saegiru arra csatolja a láncokat amikor kikötözi Alatsukát a vízvezetékhez, amikor huncutkodnak! XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 19 Júl. - 16:15 | |
| Jah, mert nyilvánvalóan Saegiru a seme a kapcsolatukban ˇ,ˇ Az arcára van írva ˇ^ˇ XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 20 Júl. - 8:51 | |
| Vízvezetééék... | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 6 Aug. - 8:35 | |
| Nyuugii, hamarosan kiderül Saegiru 5+ karakterlapján rajta lesz :>}: Azzzz pedig igen, akarok, de még nem kezdtem el xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 6 Aug. - 8:39 | |
| Én már tudooom | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 6 Aug. - 15:36 | |
| Éntudoméntudoméntudoméntudooom XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 7 Aug. - 19:50 | |
| Rajta lesz CicAlus is az 5+ Saegirus rajzon Nem tudtam hogy rajzoljam azt a kezét amelyik látszik, úgyhogy végülis nyújtott ujjakkal csináltam, ami úgy hülyén nézett ki xD Szóval mondom mi lenne ha CicAlus ott nyújtózkodna XD Szóval ott nyújtózkodik :P | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 7 Aug. - 19:57 | |
| Mi lenne Saegiruval Alackacica nélkül? XD Mindeki látná a kezét! XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 7 Aug. - 20:05 | |
| Így is látni a kezét, csak így van értelme annak, hogy nyújtva vannak az ujjai XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 7 Aug. - 20:09 | |
| Jah, én azt hittem eltakarja a kezét XD Majd Alackacica leharapja neki az ujját XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) | |
| |
| | | | Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|