꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Rajzok (digitális vagy kézi)

Go down 
+7
Stein
Dani
Kisame
Shanna
Tobii-zuzu
Dínósbácsi
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzer. 7 Okt. - 18:44

kösziszépen :D
egyépként azért sárga mert nem volt más szinem ami hasonlitott volna a börszinre...de azért igy is elmegy XDXDXD
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzer. 7 Okt. - 19:50

Amikor a kezéhez értem, hirtelen az ugrott be hogy Simpson Sasuke XD
Am jó lett, a ruhája nagyon tetszik :Đ
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimePént. 30 Okt. - 21:41

Kihalt ez a topik... Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 139263
Bö kéne inítni! :pacsit!:
Igen, tudom hogy most OFF-oltam... Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 48616 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimePént. 30 Okt. - 22:23

Ezt a rajzot már régen készitettem de gondoltam felrakom hátha valakinek tetszik!! XDXDXD

Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 DSC02635_www.kepfeltoltes.hu_
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 1:22

Nem rossz, nem roossz :^^: Mivel rajzolsz különben? Mert nem grafit, ugye?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 1:41

köszi hogy tetszik :D:D
az elején felrajzoltam grafittal hogy ne rontsam el és utána átrajzoltam tűfilcel,igy
jobban látszik és egy kicsit jobban is néz ki XDXD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 1:43

Aha :) Gondoltam, hogy tűfilc :^^: Olyan... jó 'hatást' kölcsönöz neki :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 1:55

igen eléggé XDXD
és ezért kb majdnem az összes rajzomat tűfilcel csinálom XDXD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 1:58

Hát ha egyszer jó :D ^^
Miket szoktál rajzolni? Eddig Sasukét láttam ugye meg a saját karakteredet. Más animéből is, vagy csak Narutósokat szoktál? :)
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 2:09

hát leginkább narutósokat szoktam abbol van egy csomó XD
még bleach-et szotam bár abbol kevés van :D
még inkább saját kitalált anime hősöket szoktam rajzolni :D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 9:43

Én is inkább kitaláltakat szeretek rajzolni. Ha eredetit rajzolok, azt sosem fejezem be XD Mert valahogy nem lesz pont olyan az arca vagy akármilye... Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 139263 De kitaláltnál ez a probléma nem áll fönn ^^ XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 11:33

igen ez nekem is igy megy valameiket én se fejezembe :D
de ha kitaláltat rajzolok akkor legalább fél ora kell még kitalálok valami ütőset XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 11:43

tényleg naon jó lett :D
am Dei,befejezted a karik megrajzolását ? Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 763995
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 11:57

köszi szépen Tobi :D
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 20:54

szerencsére nekem ez az arcos dolog mindig összejön XDXD Mjd csinálok én is aztán endrénél felnyomjuk az oldalra XDXD 
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeVas. 1 Nov. - 15:04

Jójó :Đ

Tobi - Lawliet írta:
am Dei,befejezted a karik megrajzolását ? Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 763995

Öööööö..... nem Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 102733 XD Most mást rajzolok, parasztházat Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 721836 ...nem önszántamból Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 297463 De remélem tudom folytatni őket és kész leszek hamar (:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeHétf. 2 Nov. - 15:38

minek rajzolsz akkor parasztházat? :D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeCsüt. 5 Nov. - 10:27

Érettségizik rajzból, ha minden igaz. ...Legalábbis nyáron azt mondtad fogsz, mész végül is? Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 763995
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimePént. 6 Nov. - 15:56

Aham, megyek Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 139263 Oda kell a parasztház, igen XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 7 Nov. - 18:41

lerajzolod nasharit-is???? pls
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 7 Nov. - 22:31

Majd igen, az összes karit ^^ Ha eljutok oda hogy belekezdjek, akkor megcsinálom XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeHétf. 9 Nov. - 17:34

=D =D király kössz
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 28 Nov. - 13:28

tom hogy nem idevaló de nem tomhová irni tudok kunait csinálni papírból
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 28 Nov. - 13:34

komoly? :D és hogyan? Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 48616
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 28 Nov. - 13:57

naruto-kun fórum extrák fórum és abba a topickba amelyikra az van kiírva hoghy hogyan csináljak házilag narutos cuccokat de ha beírod a google-ba akkor is kijön
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 10 Icon_minitime

Rajzok (digitális vagy kézi)
Vissza az elejére 
10 / 30 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30  Next
 Similar topics
-
» Válassz, vagy... távozhatsz!
» Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Művészet topik-
Ugrás: