꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
+7Stein Dani Kisame Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 7 Okt. - 18:44 | |
| kösziszépen :D egyépként azért sárga mert nem volt más szinem ami hasonlitott volna a börszinre...de azért igy is elmegy XDXDXD |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 7 Okt. - 19:50 | |
| Amikor a kezéhez értem, hirtelen az ugrott be hogy Simpson Sasuke XD Am jó lett, a ruhája nagyon tetszik :Đ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 30 Okt. - 21:41 | |
| Kihalt ez a topik... Bö kéne inítni! :pacsit!: Igen, tudom hogy most OFF-oltam... XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 30 Okt. - 22:23 | |
| Ezt a rajzot már régen készitettem de gondoltam felrakom hátha valakinek tetszik!! XDXDXD |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 31 Okt. - 1:22 | |
| Nem rossz, nem roossz :^^: Mivel rajzolsz különben? Mert nem grafit, ugye? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 31 Okt. - 1:41 | |
| köszi hogy tetszik :D:D az elején felrajzoltam grafittal hogy ne rontsam el és utána átrajzoltam tűfilcel,igy jobban látszik és egy kicsit jobban is néz ki XDXD |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 31 Okt. - 1:43 | |
| Aha :) Gondoltam, hogy tűfilc :^^: Olyan... jó 'hatást' kölcsönöz neki :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 31 Okt. - 1:55 | |
| igen eléggé XDXD és ezért kb majdnem az összes rajzomat tűfilcel csinálom XDXD |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 31 Okt. - 1:58 | |
| Hát ha egyszer jó :D ^^ Miket szoktál rajzolni? Eddig Sasukét láttam ugye meg a saját karakteredet. Más animéből is, vagy csak Narutósokat szoktál? :) | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 31 Okt. - 2:09 | |
| hát leginkább narutósokat szoktam abbol van egy csomó XD még bleach-et szotam bár abbol kevés van :D még inkább saját kitalált anime hősöket szoktam rajzolni :D |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 31 Okt. - 9:43 | |
| Én is inkább kitaláltakat szeretek rajzolni. Ha eredetit rajzolok, azt sosem fejezem be XD Mert valahogy nem lesz pont olyan az arca vagy akármilye... De kitaláltnál ez a probléma nem áll fönn ^^ XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 31 Okt. - 11:33 | |
| igen ez nekem is igy megy valameiket én se fejezembe :D de ha kitaláltat rajzolok akkor legalább fél ora kell még kitalálok valami ütőset XD |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 31 Okt. - 11:43 | |
| tényleg naon jó lett :D am Dei,befejezted a karik megrajzolását ? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 31 Okt. - 11:57 | |
| |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 31 Okt. - 20:54 | |
| szerencsére nekem ez az arcos dolog mindig összejön XDXD Mjd csinálok én is aztán endrénél felnyomjuk az oldalra XDXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 1 Nov. - 15:04 | |
| Jójó :Đ - Tobi - Lawliet írta:
- am Dei,befejezted a karik megrajzolását ?
Öööööö..... nem XD Most mást rajzolok, parasztházat ...nem önszántamból De remélem tudom folytatni őket és kész leszek hamar (: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 2 Nov. - 15:38 | |
| minek rajzolsz akkor parasztházat? :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 6 Nov. - 15:56 | |
| Aham, megyek Oda kell a parasztház, igen XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 7 Nov. - 18:41 | |
| lerajzolod nasharit-is???? pls |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 7 Nov. - 22:31 | |
| Majd igen, az összes karit ^^ Ha eljutok oda hogy belekezdjek, akkor megcsinálom XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 9 Nov. - 17:34 | |
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 28 Nov. - 13:28 | |
| tom hogy nem idevaló de nem tomhová irni tudok kunait csinálni papírból |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 28 Nov. - 13:34 | |
| komoly? :D és hogyan? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 28 Nov. - 13:57 | |
| naruto-kun fórum extrák fórum és abba a topickba amelyikra az van kiírva hoghy hogyan csináljak házilag narutos cuccokat de ha beírod a google-ba akkor is kijön |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) | |
| |
| | | | Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|