꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Rajzok (digitális vagy kézi)

Go down 
+7
Stein
Dani
Kisame
Shanna
Tobii-zuzu
Dínósbácsi
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 30  Next
SzerzőÜzenet
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 22:19

mit nem akarsz??
rajzolni te noob??
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 22:22

Één... én csak feldugni nem akarom! Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 811291 Me mégis méé dugjam, fel a csodálatos alkotásomat?! XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeHétf. 7 Szept. - 22:26

told felben az értem hogy ragd fel!!!!!!!!!!
ne kérdezz idétlen kéréseket vagy ne válaszolj idétlenul... :uváh:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeKedd 8 Szept. - 21:40

ja hogy rakjam feel! :8D: Ahaa... oké!

Maajd... csinálok egy rajzot megünneplés képpen hogy leelőztem Dei-t!!! ÉS aztat majd felrakom jó? :;D:
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimePént. 11 Szept. - 23:08

Csinálj egy tanulmány rajzot :8D: Nekünk azt kellett ma animáció órán XD én egy dongóról csináltam XD :P Persze halott volt szegényke XD :ííí:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Szept. - 14:03

Egy holt dongó? Szegényke. XD Meghalt! :T~T: XXD

A hozzászólást Dínósbácsi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 13 Szept. - 10:52-kor.
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Szept. - 23:35

Igen a művészetért fel kell áldozni valamit vagy valakit XD Deidara Rest is Peace!! T^T Dongó Rest is Peace T^T
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeVas. 13 Szept. - 13:19

Most egy pillanatra, néma csöndben emlékezzünk vissza szegény dongóra... XD Emlékszem mindig zümmögött... és repkedett... és megcsípett mindenkit... Nyugodjon békében szegényke... :T~T: XD
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeHétf. 14 Szept. - 13:53

OFFFF :u_u:

Elfelejtettem beszkennelni Lelketlen Cupákot... :D Már meg sincs :D ×D Vagyis valahol lehet... majd megpróbálom megkeresni :)
Am Deiiiiii :nom-nom: Kérhetek Kafunnak is olyan karakter-bigyót mint amiket csináltál eddig? :=.=:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeHétf. 14 Szept. - 16:06

NEEEE!!! Lelketlen Cupák úr eltűnt!!! :T~T: Ez borzasztóan lesújtó hír.
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeSzer. 23 Szept. - 21:10

Sae-kunn :víí:
http://koffeey.deviantart.com/art/A-boy-s-demons-137995305

Csak linkben teszem be mert különben nagy kép és most lusta vagyok kicsinyíteni :=.=:
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeSzer. 23 Szept. - 21:34

csak azt ne modn hogy ezt is te rajzoltad -_-'
a rajzaid mellett naon lekicsinylőnek érzem magam :<: de amugy jó lett :D meg ott van mellette az a kalapos lány Kakuzu karija :D <---- (nem jutott eszembe a neve)
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeSzer. 23 Szept. - 22:09

Aha ott van, egészben rajzoltam le őt is különben XD Csak elb*sztam a fejét a filctollal... olyan mintha leégett volna az arca a napon :ehm: Szóval inkább cenzuráltam XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeCsüt. 24 Szept. - 13:58

zsÍÍÍÍÍÍr :ííí: :ííí: :ííí: :ííí: :ííí: :ííí:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeCsüt. 24 Szept. - 20:22

Ma pedig ezzel szenvedtem;
http://koffeey.deviantart.com/art/Whats-this-by-the-way-138094747

Szintén nagy... nem akarok kicsinyíteni XD
A vonalakkal már régóta kész vagyok, de csak ma szedtem össze elég erőt és bátorságot a színezéshez :figyel:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimePént. 25 Szept. - 14:51

ez egyszer már nem volt feltöltve színtelenben?
vagy az más kép volt ? xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimePént. 25 Szept. - 15:05

De de XD És eddig tartott mire rászántam magam a színezésre XD

Tadaaaa :8D:
http://koffeey.deviantart.com/art/Oyasumi-nasai-138172087
Mégegy XD Elárasztom a topikot o×o
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimePént. 25 Szept. - 15:17

de mik ezek vagyis kik azok ? élénk a fantáziád xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimePént. 25 Szept. - 15:24

Hát... Haruhi meg Saegiru XD (Dínó karija meg az én karim o,o)
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimePént. 25 Szept. - 16:12

http://www.kepfeltoltes.hu/view/090925/Picture_126_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

RAJZOLTAM EGY SÓSKÁT MEG EGY NARUT :mosoly: :mosoly:
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 26 Szept. - 0:21

Tetszik Sasuke feje ×D

Deiiii, az a jóéjt puszis de édiiii :<3: Nagyon aranyos :): Lehet, hogy berakom háttérnek :figyel:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 26 Szept. - 13:53

tanitsatok Rajzolni mert nem megy 😢 😢 😢 😢 😢 😢
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 26 Szept. - 15:47

Ööö... interneten át hogyan tanítsunk rajzolni??? XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeSzer. 7 Okt. - 18:15

ezt nem rég csináltam...bocsi elrontattam a szinezést XDXD

Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 DSC03029_www.kepfeltoltes.hu_
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitimeSzer. 7 Okt. - 18:30

áááá sasuke sárga XD de am szép munka :D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 9 Icon_minitime

Rajzok (digitális vagy kézi)
Vissza az elejére 
9 / 30 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 30  Next
 Similar topics
-
» Válassz, vagy... távozhatsz!
» Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Művészet topik-
Ugrás: