| Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
+7Stein Dani Kisame Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi Koffeey 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 7 Szept. - 22:19 | |
| mit nem akarsz?? rajzolni te noob?? | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 7 Szept. - 22:22 | |
| Één... én csak feldugni nem akarom! Me mégis méé dugjam, fel a csodálatos alkotásomat?! XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 7 Szept. - 22:26 | |
| told felben az értem hogy ragd fel!!!!!!!!!! ne kérdezz idétlen kéréseket vagy ne válaszolj idétlenul... :uváh: | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 8 Szept. - 21:40 | |
| ja hogy rakjam feel! :8D: Ahaa... oké!
Maajd... csinálok egy rajzot megünneplés képpen hogy leelőztem Dei-t!!! ÉS aztat majd felrakom jó? :;D: | |
|
| |
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 11 Szept. - 23:08 | |
| Csinálj egy tanulmány rajzot :8D: Nekünk azt kellett ma animáció órán XD én egy dongóról csináltam XD :P Persze halott volt szegényke XD :ííí: | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 12 Szept. - 14:03 | |
| Egy holt dongó? Szegényke. XD Meghalt! :T~T: XXD
A hozzászólást Dínósbácsi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 13 Szept. - 10:52-kor. | |
|
| |
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 12 Szept. - 23:35 | |
| Igen a művészetért fel kell áldozni valamit vagy valakit XD Deidara Rest is Peace!! T^T Dongó Rest is Peace T^T | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 13 Szept. - 13:19 | |
| Most egy pillanatra, néma csöndben emlékezzünk vissza szegény dongóra... XD Emlékszem mindig zümmögött... és repkedett... és megcsípett mindenkit... Nyugodjon békében szegényke... :T~T: XD | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 14 Szept. - 13:53 | |
| OFFFF :u_u:
Elfelejtettem beszkennelni Lelketlen Cupákot... :D Már meg sincs :D ×D Vagyis valahol lehet... majd megpróbálom megkeresni :) Am Deiiiiii :nom-nom: Kérhetek Kafunnak is olyan karakter-bigyót mint amiket csináltál eddig? :=.=: | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 14 Szept. - 16:06 | |
| NEEEE!!! Lelketlen Cupák úr eltűnt!!! :T~T: Ez borzasztóan lesújtó hír. | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 23 Szept. - 21:10 | |
| | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 23 Szept. - 21:34 | |
| csak azt ne modn hogy ezt is te rajzoltad -_-' a rajzaid mellett naon lekicsinylőnek érzem magam :<: de amugy jó lett :D meg ott van mellette az a kalapos lány Kakuzu karija :D <---- (nem jutott eszembe a neve) | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 23 Szept. - 22:09 | |
| Aha ott van, egészben rajzoltam le őt is különben XD Csak elb*sztam a fejét a filctollal... olyan mintha leégett volna az arca a napon :ehm: Szóval inkább cenzuráltam XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 24 Szept. - 13:58 | |
| zsÍÍÍÍÍÍr :ííí: :ííí: :ííí: :ííí: :ííí: :ííí: |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 24 Szept. - 20:22 | |
| | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 25 Szept. - 14:51 | |
| ez egyszer már nem volt feltöltve színtelenben? vagy az más kép volt ? xD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 25 Szept. - 15:05 | |
| | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 25 Szept. - 15:17 | |
| de mik ezek vagyis kik azok ? élénk a fantáziád xD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 25 Szept. - 15:24 | |
| Hát... Haruhi meg Saegiru XD (Dínó karija meg az én karim o,o) | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 25 Szept. - 16:12 | |
| |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 26 Szept. - 0:21 | |
| Tetszik Sasuke feje ×D
Deiiii, az a jóéjt puszis de édiiii :<3: Nagyon aranyos :): Lehet, hogy berakom háttérnek :figyel: | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 26 Szept. - 13:53 | |
| |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 26 Szept. - 15:47 | |
| Ööö... interneten át hogyan tanítsunk rajzolni??? XD | |