꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
+7Stein Dani Kisame Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 7 Aug. - 20:33 | |
| Olyan hülyén néz kiiii szegény XD Soha nem tudtam macskát rajzolni A hátsó lábai túl hosszúak, de a teste meg jól sikerült és tuti nem sikerülne fél centivel lejjebb ugyanilyen szépen megrajzolniiiii XXXXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 7 Aug. - 20:38 | |
| Legyen virslicica XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 8 Aug. - 12:44 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 8 Aug. - 13:11 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 8 Aug. - 14:56 | |
| Naon jók lettek,grat | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 8 Aug. - 15:39 | |
| *sokkot kapott* Hát ez nagggggyon durva *-* Én mértnemtokígyrajzolni?!?! >< *minjá szétpukkad* Olyan széééééééép lett*-* Jaj, el sem tudom mondani O,...,O | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 8 Aug. - 15:42 | |
| Azért nemtudsz,mert én sem tok XD EZ lenne a válasz a kérdésedre De amugy tényleg naon "komolyak" :) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 8 Aug. - 16:04 | |
| Örülök ha tetszik | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 8 Aug. - 16:13 | |
| Imádom, nem tetszik. Ezt isteníteni kell!:3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 8 Aug. - 16:17 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 9 Aug. - 13:27 | |
| Úgy látszik Saegirnyó nagy sikert aratott XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 10 Aug. - 9:31 | |
| :3 én is lerajzoltam SaegirutxD Nem lett ilyen művészi, de azért talán nagyon égő se....xD Majd később felrakomxD
| |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 10 Aug. - 12:06 | |
| Miért nem most? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 10 Aug. - 12:12 | |
| De jóó :3 Én is rajzolós kedvembe vagyok most, úgyhogy majd várhatóak firkák X'D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 10 Aug. - 13:16 | |
| Nyah, tessék, itt van: Olyan kicsavart az állása, a ruháiról meg egy szót se...xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 10 Aug. - 13:26 | |
| (Az előbb Dínóval én írtam véletlenül XD) Szóval akkor még egyszer; Deariiiii :D Nagyon tetszik, tök jó lett :3 | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 10 Aug. - 15:46 | |
| Eredetileg egy mondo magazinban volt egy kép, aztán azt rajzoltam le kb 50000-szeres nagyításbanxD A pofija kicsit kedvesebb és mosolygósabb lett, mert az a "leszabták a lábam, mentsetek meg!" arckifejezés nem teccett.xD
Köszi, talán mégse lett olyan gáz^^" *életében először rajzolt Saegirut* | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 10 Aug. - 16:18 | |
| Shanna, a Lelkelten Cupák Gokuderádat se láttuk mééég XD Am igen, olyan aranyos kis arca van :3 | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 10 Aug. - 18:27 | |
| xD Én kivi vok rá:3 Nya....^^ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 10 Aug. - 19:04 | |
| Ami az illeti, most mát én is látni akarom XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 10 Aug. - 20:36 | |
| Mindegy. Az agyadban még odabent van, csak egy agyszkennelés, és kész is | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) | |
| |
| | | | Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|