꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
+7Stein Dani Kisame Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 12:47 | |
| Oohh.... *vakargatja a fejét* TénylegxD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 13:07 | |
| Elég sok időbe telt felfognod ˇ,ˇ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 16:33 | |
| |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 16:44 | |
| Juj, tök jó ruhája van | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 16:45 | |
| Lol, olyan viccesen néz ki :lalahh: Persze ne érts félre, tök jó, csak nekem valamiért olyan vicces XD Kinata, te nem szállsz be a Quick-be? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 16:48 | |
| Koffey, köszi... :333 És Dínó, mi az a Quick?... |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 16:51 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 18:12 | |
| Most írok egy kommentet. Ezt a kommentet azért írom... mert Koffeey megkért hogy írjak, hogy írhasson Szóval most megírtam | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 18:25 | |
| Ha... ha... ha Naizéakkormindegy... helyzetjelentés XD Jelentem mostmár Jigokunak is van arca :3 Bár hogy mennyire hasonlít önmagára... nem tudom Vázlatosan ráadtam a kimonót is, de még mindig olyan... kigyúrt testtartása van o_O Főleg a bal (nekünk jobb) karja állása miatt X'D Olyan buff XD Majd átrajzolom, mert úgy nem lesz jó xD Saegiru kinyújtott(abb) lába meg olyan dumó... nem tudok csizmát rajzolni Mindig ilyen egybedurung lesz Na jó, hát... eddig ennyi XD El akarom kezdeni vázlatolni a sexy jutsukat is X'D *nem nyugszik* | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 20:21 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 20:23 | |
| LOLOL X'D Értettem, Koru: miniszoknya ˇˇ XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 20:27 | |
| SZtem ez is naon jó néz kis,Jigoku az hasonlit az előző képre,szal jó munka lett | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 20:27 | |
| Bizony ^^
Juppííí, Koru, csini leszel :3 ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 20:30 | |
| Köszi X3 Ó igen, Koru nagyon csini lesz | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 20:36 | |
| Sakkunra is kíváncsi vagyok lányként ×D Jahajj meg a lányokra fiúként ×,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 20:36 | |
| Mind Gülügi lesz! XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 20:40 | |
| Lesz gümberlijük, vagy mi? oO | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 20:42 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 20:43 | |
| Fuhujjj XD Nem is tudok gümberlit rajzolni... olyan torz formát @.@ X'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 20:47 | |
| Ízlés kell hozzá... bár van akinek jól áll ^^' | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 14 Aug. - 20:47 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 15 Aug. - 12:58 | |
| Nagyon csini lett Jigokum:3 Koffeey olyan szépen meg tudja rajzolni, nekem tök nyomi lett>< (igaz, csak a fejéről egy kis tanulmány, meg a szemét is lerajzoltam...majd felrakom;)) Szerintem nagyon jó lesz, kíváncsi vagyok végül milyenre sikerül majd:3333 Aztán ma nekiállok a fiú-JigokunakXXXX,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 15 Aug. - 13:00 | |
| Akkor hasonlít az eredeti valójára? *örül* A szemére kíváncsi vagyok nagyon Én is ma akarom kezdeni lánySakkunt meg lányKorut XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 15 Aug. - 13:05 | |
| Lol, kíváncsi vagyok hogy fognak kinézni XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 15 Aug. - 13:06 | |
| FiúHaruhi muszkliman lesz *nem tud muszklit rajzolni, de ez nem probléma* Eksönmen szerű XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) | |
| |
| | | | Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|