꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
+7Stein Dani Kisame Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 15 Aug. - 13:06 | |
| XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 15:38 | |
| Fúha... Sae-channak de nebántsvirág arca lett De ki nem radírozom semmi pénzért, mert szeretem XD *gyors helyzetjelentés* | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 16:59 | |
| A normálist rajzolja | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 18:56 | |
| Saegiru kb kész :3 Lábfeje nincs, mert... nem tudok rajzolni lábfejet És foskaka képpel szolgálhatok csak, mert Dínó szerepjáték hsz-t ír a gépen, amivel kompatibilis a szkenner :P Szóval lámpafényes fénykééééép (Mivel a vaku miatt meg nem látszott a középső fertálya XD) Szerintem igazából... olyan nagyon nem sokat változott XX'D Különben sem egy... férfias macsó adonisz ˇ,ˇ (Majd szkennelek ha lesz Koru is, meg többen~ XD) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 19:02 | |
| Hát... még Niee is férfiasabb nála XD Amúgy nagyon jó lett szerintem :D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 19:26 | |
| Szerintem nagyon édddi lett:3 Jigokunak most fogok nekiállni, tuti hogy valamilyen bepózolós f*rok leszxD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 19:29 | |
| Amíg csak feje volt, tényleg olyan babaarcú "nebántsvirág" volt, de így hogy van többi része, nem annyira XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 19:38 | |
| Így olyan "Bocs hogy nem szolgálhatok nagy dudákkal" feje van szerintem ˇˇ X'D
LOL bepózolós farok XXX'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 19:40 | |
| Az a rajz Saegiru-t akarja ábrázolni? O.o Hát kicsit lányos lett már ne is haragudj ^^' De amugy jó lett | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 19:45 | |
| Ömm... mert itt lány is XD Ez a "sexy justu" kép, itt direkt lány XXD Tobi, Tobi, miért nem olvasol hátrébb kicsit? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 19:48 | |
| Ő is megtanulta ezt a perverz jutsut? O.- Rossz kisfiú xD Akkor viszont naon beüt :) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 19:50 | |
| XD Nem baj, legalább tudom, hogy a célt elértem vele XXD Mivel lányosnak nézted, a feladatát beteljesítette X'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 19:52 | |
| Vagy csak a bizalmadat növeltem xD Nem nem,de most komolyan jó lett,de használni ugye nem akarja? xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 19:53 | |
| Ki tudja, ki tuudjaa XXD De am nem, nem hiszem XD Koru am szerintem már holnapra csúszik... még mindig fáj a szemem, és mivel már fáradt vagyok, még jobban T___T (ergo nem nagyon fogok már rajzolni XD) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 19:54 | |
| És korán mész lefekudni? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 19:55 | |
| Azt nem tudom, minden esetre rajzolni már nem fogok ma azt hiszem xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 19:57 | |
| Akk helyette a forumon töltöd az időd | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 20:07 | |
| Saegiru annyiban változott, hogy még girnyóbb és gyengébb lett XD Ja és minimális melle nőtt XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 20:10 | |
| Minimális X'D Hát, mivel alapból girnyó és 13, nem is lehetne neki sokkal nagyobb ˇ^ˇ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Aug. - 20:11 | |
| Az én girnyó osztálytársaimnak is nagyobb van XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 17 Aug. - 10:15 | |
| Hát.. ez van ˇˇ xD Közben színezem Korut :3 Nem a lányt, a Shippuust XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 17 Aug. - 10:26 | |
| Én meg ezerrel írom a választ shippuudenrexD Egész eddig a tagokkal vacakoltam, innen már könnyű lesz:DDD :^^: | |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) | |
| |
| | | | Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|