꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
+7Stein Dani Kisame Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 9 Aug. - 12:44 | |
| Szerintem nem kéne ide semmi, magától értetődő XD De muszáj írni ˇ,ˇ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 12 Aug. - 12:23 | |
| Ezt én csináltam Kin aláírásából, és a tegnapi beszélgetést alapul véve. XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 12 Aug. - 13:00 | |
| XDDDDDDDDDDD Na vajon Tobi mit szól hozzá :8D: |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 12 Aug. - 13:45 | |
| Biztos meg lesz ijedve! XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 12 Aug. - 15:57 | |
| hehe.rossz helyre kerult a főzőkeszköz XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 12 Aug. - 17:41 | |
| Neem! :evil: Te vagy rossz helyeen! Neked a Serpenyőben a helyed! :twisted: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 12 Aug. - 18:23 | |
| befejeztem. nem húzom az agyam veletek. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 12 Aug. - 19:02 | |
| Akkor told! Amm csak vicc volt! XD :lécci: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 12 Aug. - 20:44 | |
| hehe.olyan vicces hogy majd kiugrik a vesém !! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 12 Aug. - 20:47 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 12 Aug. - 20:55 | |
| ne izélj !! ma is tisztára ideg vagyok.ne viccelödjél.ha nem írok XD-t a végére akkor nem rohogok rajta !! | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 13 Aug. - 19:21 | |
| Na akkor váltsunk témát :D Itt vannak az "illusztrációk" (XD) a szerepjátékból amiket csináltam Ez innen: - Spoiler:
A kikötőtől pár méterrel hátrébb sorakozott sok bódé, mindenféle kacattal meg ajándéktárggyal megpakolva. Találtam szerencsére egy olyat is, amelyikben sütiket és édességeket árultak. Már szinte folyt a nyálam, ahogy megláttam egy nagydarab, püffedt, muffinszerű puffancsot az árus mögött. -Azt kérem! Jelentettem ki eltökélten, elhagyva bárminemű figyelmességet vagy jómodort, csak mutattam a sütire. -Ezt? -Azt. -220 yen. -M...mennyi? -220. A zsebembe süllyesztettem a kezem és előkotortam a maradék pénzemet. 19 yen... már csak 19, mert vettem magamnak egy pohár vizet a hajón. Ami mellesleg pofátlanul drága volt. -Ömm... és... ennyiért mit tud adni? Kérdeztem és felé nyújtottam azt a 19 yent. Ő gyorsan megszámolta, lehajolt, turkálni kezdett valamit a pult polcain, és végül a kezembe nyomott valamit egy meglehetősen goromba arckifejezéssel. -Annyiért ezt. Jelentette ki és karba tette a kezét. Megnéztem közelebbről is a valamit, amit ideadott. Csokis süti lehetett még fénykorában, de most egy összeszáradt kis tésztagolyó, amin egy penésznek kinéző zöld folt terpeszkedett. A szaga sem volt bíztató. Meredtem rá egy darabig, aztán a golyó mögül az árusra emeltem a tekintetemet. -Nincs valami.... amiii... ami mondjuk nem romlott? -Ennyiért? Sajnálom, mindet elkapkodták már. A szarkazmus szinte sütött belőle, plusz rátett még egy lapáttal az arca is, amivel a pokolba kívánt engem és a 19 yenemet. Kezdett kínos lenni a helyzet, de valamit muszáj ennem. Újra a barna golyóra néztem, de nem bírtam rávenni magamat. Ez ehetetlen. Ekkor hirtelen vakuvillanást láttam oldalról, és mikor odafordítottam a fejemet, egy lány állt nem messze tőlem, fényképezővel a kezében és széles mosollyal az arcán...
Azért spoiler mert mást nem találtam amivel csak kattintásra jelenik meg XD A másik meg: (Ezen elrontottam Saegiru száját T^T Túl sötét :<:) - Spoiler:
Grimaszolt egyet, aztán hanyatt vágódott és a csillagokat kezdte nézni. Kábé két percig csönd is volt, aztán felült, elém mászott és megint elkapta a kristályt, ami most is a nyakamban lógott mint mindig. -Most megint mics... -Pszt! Csak megnézem. Olyan szép... ha sokáig nézed, olyan mintha lila füst kavarogna benne. Megint csönd lett. Csak a tengert lehetett hallani, meg a tücskök ciripelését. Nagyon eltökélt arccal bámulta a kristályt.
Most kísérletezek a színezéssel XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 13 Aug. - 21:44 | |
| Az első képen a pulton ott van Saegiru nyakláncának a hamisítványaa! XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 14 Aug. - 0:22 | |
| Lool, de jó az elsőn a pultos pasi :naruto-lol: A másodikon kicsit furi a háttér... de Haru-chan meg Sa-kun nagyon jók lettek :3: A ruhakupac is :O_o: Én nem tudok ruhát rajzolni, még emberen sem ×D ...Sőt, embert se tudok rajzolni :._.: ...*béna* :ömm: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 14 Aug. - 10:03 | |
| Én se tudok embert rajzolni.... :nem: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 14 Aug. - 10:18 | |
| ránézek ezekre a rajzokra csak az jut eszembe hogy az amatőr alsó szintje vok én XD ennyire én nem tudok rajzolni,ez azér pro munka :D | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 14 Aug. - 10:20 | |
| Akkor rakj fel néhány rajzot XDXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 14 Aug. - 10:30 | |
| abban nem lesz szerencsétek,azok csak a szobám falát díszitik XD azért nekem tetszenek XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 14 Aug. - 11:29 | |
| De rakd feeeel :83: Naaaa :bökdös: | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 14 Aug. - 11:31 | |
| Igennn a nép is ezt akarja :ííí: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 14 Aug. - 11:35 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 14 Aug. - 13:11 | |
| köz akaata metagadva. XD nem rakom fel , lalala nem hallom!! XD nem okzok neketek akkora örömöt. de valaki segítsen hogy hogyan tok arra a tinypic izére feltölteni. a fálj kiválasztva és? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 14 Aug. - 13:18 | |
| Beírsz valamit alá (az arra jó hogy mire jelenjen meg, én csak valamilyen betűt szoktam XD) aztán Upload. Ott az IMG-s kódot másold ki és kész ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 14 Aug. - 13:24 | |
| ja köszi Dei :D :D ezt valameik órán csináltam még tavaly unalmamban.mivel modnom én amatőr szint alati szinten vok ezért ez tökletes nekem XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 14 Aug. - 13:35 | |
| Nm Tobi-san, megint tanultál valami hasznosat ;Đ
Am mit akarsz, egyáltalán nem rossz ^^ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) | |
| |
| | | | Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|