꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
+7Stein Dani Kisame Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 19 Aug. - 16:04 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 19 Aug. - 16:41 | |
| Egyiket se látni Szaszkee!!! :ííí: De most már átmoderáltam, és látni őket. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 19 Aug. - 18:34 | |
| köszke!!! most is csinálok és akk igy rakom be ok ? |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 19 Aug. - 18:49 | |
| de ezek paintel kiszínezeett képek.azt hittem te rajzolsz XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 19 Aug. - 21:47 | |
| ez Sasori akart lenni.de ehy pszihopata lett belőle XD ezt még nem szineztem ki XD ez sikerult eddig a legjobban a fejpántot meg a haja szélességét leszámítva XD ő lenne Neji XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 19 Aug. - 21:51 | |
| Jók lettek! :D
Sasori mintha most akarná megerőszakolni Sakurát. Meg Neji feje az nagyon ott van! XD | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 19 Aug. - 21:54 | |
| Hát az orr az jól sikerül de a kép mintha egy kicsit összenyomodott volna XD vagy te rajzoltad ilyen gereblyére őket XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 19 Aug. - 21:56 | |
| ja neji tényleg jó lett.XD majd felrakok egy narutot is. ok ? XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 19 Aug. - 21:58 | |
| ár várom az ő arckifejezését XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 19 Aug. - 22:00 | |
| ja mérges,mert kyuubi szemeket csináltam neki XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 20 Aug. - 0:54 | |
| Sasonak jó a szája ×D
Ammm, chat-ből visszaolvasva; szexi Korut meg Ashurát nekeeeeeem :ííí: :nom-nom: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 20 Aug. - 9:18 | |
| szerintem kicsit túl idős vagy hozzájuk Shanna XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 20 Aug. - 10:54 | |
| Áh, gyönyörködni mindig lehet :;D: XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 20 Aug. - 10:58 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 22 Aug. - 9:43 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 22 Aug. - 11:45 | |
| - Shanna-chan írta:
- Hol vannaak? Nuuuu, látni akaroom! :bökdös: ×D
Am rajzoltam Gokudera chibit :3 Azzal a nagy tehetséggel amivel meg vagyok áldva :^^;: Úgy néz ki mint egy lelketlen cupák :O_o: ...ne kérdezzétek mi az, de az jutott róla eszembe... Majd felrakom, csak szkennert kell találnom valahol ^^' Készülnek, készülnek XD Egyszerre akarom felrakni ^^ Cupák XXD | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 22 Aug. - 20:09 | |
| Na gyerekek elmondom itt és most mindenkinek mit mondott a rajz tanárom XDXD Na idézem: - " A RAJZOLÁS TANULHATÓ!!!" Vágod?! XDXDXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 22 Aug. - 23:16 | |
| Húhaa XD Komolyan gondolja :u_u: XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 23 Aug. - 1:13 | |
| Hát tanulhatónak tanulható... csak tehetség nem mindig van hozzá :^^;: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 23 Aug. - 10:24 | |
| Én magamtól tanultam rajolni! :Đ Nem kell hozzá egy középkori tanár...
És Shanna! Dei-el kiváncsiak vagyunk Mr.Lelketlen Cupák úrra! Töltsed fel! XD | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 23 Aug. - 14:09 | |
| HÁHÁ késsz van a saját karakterem lerajzoltam :víí: csak nem tom hogy rakjam fel gépre nincs USBm XDXD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 23 Aug. - 14:34 | |
| fényképező szkenner semihez sincs senkink? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 23 Aug. - 14:36 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 23 Aug. - 14:56 | |
| - Kisame írta:
- HÁHÁ késsz van a saját karakterem lerajzoltam :víí: csak nem tom hogy rakjam fel gépre nincs USBm XDXD
Hát akkor jó kérdés XD Pedig látni akaroom :T~T: Okoskodj ki valamit :lécci: | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) | |
| |
| | | | Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|