꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
+7Stein Dani Kisame Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 15 Márc. - 21:09 | |
| Halvány gőzöm sincs,hogy ki,kicsoda-.- | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 15 Márc. - 21:13 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 15 Márc. - 21:25 | |
| Koru igen XD Az első meg Daroge am (: Csak szerintem rá biztos nem gondolna senki XD De ahogy most egész sokszor szóba került, őt akartam odatenni XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 16 Márc. - 7:59 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 16 Márc. - 11:41 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 16 Márc. - 11:51 | |
| Olyan menőn mutatna Saegiruék mellett... XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 16 Márc. - 14:51 | |
| Saegiru, hogy egyem a szívét.^^ :^^: *Orrvérzésben hal meg a gyönyörtől....*^^ Nekem nagyon teccik. Én mér nem tok ilyet?xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 16 Márc. - 15:14 | |
| Ez az orrvérzés lassan egy halálos járvány már... XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 16 Márc. - 21:07 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 16 Márc. - 21:42 | |
| Úgy kiszínezném..... de elb*sznám Nem szabad színeznem mert kampec a rajzoknak, már rájöttem XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 17 Márc. - 7:29 | |
| xD Velem is mindig ez van.xD Az alap amit ceszkával megrajzolok király! De ha tussal való kihúzáson kívülbármit csinálok vele (kiszínezés, kifestés, megatöbbi) eccerűen úgy elb**zom, hogy az hihetetlenxD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 17 Márc. - 11:31 | |
| Én még esetleg elérek valamit ha feketefehérre színezem, mert azt még lehet radírral korrigálni kicsit, de a színest... >< Pedig próbáltam már minednféle ceruzával, filctollal (nem sz*r filctollal hanem jóval) de mindig elb*szom úgyhogy már lemondtam róla XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 17 Márc. - 11:35 | |
| Egyszer régen suliba kellett rajzolni egy virégot, és olyan szérpe sikerült! De amikor elkezdtem kizinezni úgy elb*sztam, hogy... elb*sztam... | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 17 Márc. - 15:37 | |
| EgyetértekxD Éppen ezért fekete-fehér az összes rajzomxD *boldog, minjá elszáll* | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 17 Márc. - 16:26 | |
| Én tartogatom őket, majd ha lesz tablet-em (nemtom a magyar nevét... digitalizáló tábla talán? ) akkor majd gépen kiszínezem Legalábbis ezzel áltatom magam, de nem tudom honnan szedem, mivel nem értek a Photoshophoz... nehéz lesz... de azért a remény megvan XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 17 Márc. - 16:35 | |
| én értek a photoshop-hoz egy csomó digitalizált rajzom van |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 17 Márc. - 16:38 | |
| Akkor rakd fel őket | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 17 Márc. - 17:13 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 17 Márc. - 18:58 | |
| Biztos van neki sok dimenzióutazó narancsdémonja... XXD Na, rakd fel őket XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 17 Márc. - 22:01 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 18 Márc. - 14:20 | |
| |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 18 Márc. - 18:06 | |
| Ezek azok? Nagyon széép! XXD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 18 Márc. - 18:42 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 18 Márc. - 19:03 | |
| Ne cseztessétek,Biztos van rá magyarázata xD Még pedig az hogy NINCSENEK olyan képei xD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) | |
| |
| | | | Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|