꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
+7Stein Dani Kisame Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 12 Aug. - 11:14 | |
| WOW de csudivillimegaszéééééép Azokba a párosításokban benne vagyok | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 12 Aug. - 11:16 | |
| Na szkennnnnn XD Előbb Jigoku :3 Koru :3 Egy random szem Ééés egy póz, amin (nyilván) egy fiú lesz meg egy lány, de hogy kik, azt még titok (Nagyon nagyon vázlat XD) (A póz és a szem rajta voltak a papíron Jigoku mellett, úgyhogy merő szerencséből felkerültek ˇˇ X'D) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 12 Aug. - 20:09 | |
| Naon jók :D És sztem Niee és Koru lesz rajta :P Más szerelmeskaripárrol nemtudok xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 12 Aug. - 20:13 | |
| Miért? Niee és Koru szerelmesek? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 12 Aug. - 20:15 | |
| Köszi Tobi :3 Hát Koru azzzzzz Niee-ről nem tudni ˇ,ˇ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 12 Aug. - 20:16 | |
| Számomra azok,bennem ugy maradtak meg,h járnak és sztem Niee is szereti :] Bár a Quick-ben nem tudtam kiszedni belőle-.-" na mind1,vagy Jigoku és Saegiru ?xD Jigoku szerelmes Sae-kunba nem? xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 12 Aug. - 20:17 | |
| Az utolsó két mondatod olyan mintha a nemükről beszélnél. "Fiu? Hát Koru azzzzz. Niee-ről nem tudni XD" | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 12 Aug. - 22:12 | |
| Jéé ezek a Shippuuden-es karik Ezért voltak furcsák xD De ha a Shippuudenes,akk Koru és Niee nemlehet,mert Niee utáálja ott Korut,szal ez egy másik párocska xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 12 Aug. - 22:14 | |
| Hát igazából ezek még lehetnének nem Shippuudenesek is De egyébként azok lesznek ^^ És akkor mostmár elmondom hogy JigoSae lesz XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 12 Aug. - 22:26 | |
| Nem mondtál ujat xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 12 Aug. - 22:26 | |
| Én is gondoltam hogy az lesz | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 12 Aug. - 22:29 | |
| *füstbe ment gonosz, rejtélyes terve* XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 12 Aug. - 22:29 | |
| Gonosz rejtélyes terved, hogy Saegiru karója átszúrja Jigoku-t? XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 12 Aug. - 22:33 | |
| Ugyesen megfelytettem | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 13 Aug. - 12:10 | |
| Wíííííííííííííííííííííí Saegiru és Kuu-chanem? *elolvad* Hát erre nagyon kíváncsi vok T_T
Dínó olyan perverzxD Biztos,. hogy csak 12?XXX,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 13 Aug. - 12:28 | |
| Nem... nem vagyok 12... az igazság az... hogy 13 vagyok! XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 13 Aug. - 12:29 | |
| Gondba vagyok az arcukkal XD Át kell a fejek állását rajzolni :ohshit: | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 13 Aug. - 12:48 | |
| Bocsánat, 13...xD
Bízunk benned, Koffeey, tudjuk, hogy jó lesz;) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 13 Aug. - 13:10 | |
| Igén, én ilyen perverz vagyok XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 13 Aug. - 16:14 | |
| Köszönööm Saegirunak már van arcaaahh :pacsit!: XD Jigoku szegény meg megint olyan bögyös lett T__T Úgyhogy neki kell megint esnem a mellének ˇˇ xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 13 Aug. - 19:12 | |
| Miért olyan nehéz nem nagy mellet rajzolni? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 13 Aug. - 19:20 | |
| Merrrrt... a kisebb meg kicsi a mellkasához képest X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 13 Aug. - 19:22 | |
| Szóval... ha olyan mint most: Túl nagy. ˇˇ Viszont, ha kisebb: Akkor túl kicsi. Mi a franc?! XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 13 Aug. - 19:38 | |
| Mindegy, még úgyis rámegy a kimono, majd megoldom | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) | |
| |
| | | | Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|