꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Rajzok (digitális vagy kézi)

Go down 
+7
Stein
Dani
Kisame
Shanna
Tobii-zuzu
Dínósbácsi
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30  Next
SzerzőÜzenet
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 22:02

az elsőn nem látok sokat,ez nem a te hibád mivel jól van rajzolva csak én nem látom ekkorában Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 48616 a 2. az naon tetszik :D néha én is szívesen rajzolnék ilyen pro-n :))
Vissza az elejére Go down
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 22:49

Tobi amúgy tudom ajánlani a Ctrl nyomva tartva és a görgő használatát :^^: csodákra képes XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 12:30

huha most tobbet láttam és jól néznek ki :D grat :)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 20:57

Az az ember elég félelmetesen néz, ki. XD Mint valami gonosz szellem.
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 23:27

Szerintem tök jó :D Szépen rajzolsz Kisame :^^:
Én is belekezdtem ma megint a karakterekbe :D Először közös képet akartam, de nem férnének rá egy A4-es lapra (csak ha nagyon kicsik, de úgy nem jó), és a szkennerbe pedig nagyobbat nem tudok rakni XD Úgyhogy egyesével lesznek... eddig még csak Jigoku van kész, ő volt az első ^^ Meg van egy Niee vázlatom és egy pózom, aki nem tudom még ki lesz xD
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeVas. 24 Jan. - 12:48

Niee mögé csak egy hímnemű kéne, és kész is lenne a "popószex"! XD

De megrajzolhatod őket egyesével, aztán majd photoshop-ban összeilleszted (vagy én). Ez is egy lehetőség. :D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeVas. 24 Jan. - 14:18

Hát mit vártál? :D Niee egy r*banc :D XD (Játékban mondjuk már rég r*banckodtam vele ˇ,ˇ)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeVas. 24 Jan. - 17:05

Hát akkor húzz bele! ;D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimePént. 29 Jan. - 23:39

Nohhh, hát itt van amivel eddig készen vagyok :^^: Jigoku, Iraka meg Niee. Igen, csak a lányok egy része xD Fiúkat alapból nehezebb rajzolni (nekem) meg hozzájuk szinte rögtön megvolt a póz is amiben le akartam őket rajzolni :D Szóval...

Iraka-chan
Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Nefi2r
Kicsit nagyon nagy szemei lettek ^^' De így hasonlított magára a legjobban xD Kisebbekkel nem volt jó, nem tetszett.

Jigoku
Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 2cgype9
Hát ő meg kicsit felnőttesebb lett mint ahogy terveztem, de végül is szerintem nem lett rossz... ahoz képest hogy az elején majd' meghaltam a hajától >< A ruhája meg egy egyszerű kimono lett. Nem tápláltam sok reményt... nemtom sikerült-e visszaadni a karit ^^' Remélem tetszik a gazdijának :D

Niee
Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Qx01ls
Hát... igen ˇ-ˇ (Az arca nem tetszik... lapos vagy milyen XD)

Készülőben Saegiru, Haruhi és Sai. (Bár Sai-ból semmi nincs meg, szóval nyugodtan ideírhatnám Ashurát, Ronint, Kafunt meg a többieket is XD)

És akkor még néhány más firka :D Papírra vittem a 3 kicsi démont, akikkel Saekun társalgott nemrég Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 514184

Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 2wnu6a8
Betobeto-San normálisabban néz ki, nem ilyen vuki XD Csak nem tudok köpenyt rajzolni Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 458933 A másik kettővel kb elégedett vagyok, mondjuk Alatsuka lába hülyén áll kicsit, de úgyis csak chibi na XD

És van még egy Niee-m, az csak úgy... szexi arcot akartam de inkább ilyen furi lett... a firkákkal nem kell törődni, szoktam írogatni rajzolás közben XD
Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 2dvvj15
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeSzomb. 30 Jan. - 0:39

Jigoku de baromi szép lett Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 274283 Már úgy önmagában a póz is naggyon jó, de nekem főleg az arca tetszik Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 196731 Olyan kis vadócos, rejtelmes, de mégis kedves :D A hajával meg akármennyit is vesződtél, szerintem szupi lett a végeredmény ^^ A kimonója is tetszik :)
Iraka meg olyan kis cuki azzal az üdítővel :3 Jók a nagy szemek, mert nem túl lányosak az arcán és így maga az arca sem túl lányos :)
Niee pedig pucsít, látom, pucsít rendesen ;D
Beto ×D lol ×D
Szerintem szexi lett az az arc :D Nem tudom mennyire akartad szexire, de az lett. Olyan gyöngéden, érzékien néz vagy hogy is... olyan igézően :D Azér' felismerek én ott dalszövegeket mellette :p Lady Gaga meg Frou-frou ^^ Meg David Guetta? Sexy B*tch, nem? ×D Az Niee theme song-ja? ×D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeHétf. 1 Feb. - 18:44

jó rajzok majd párat én is rakok fel

http://kepfeltoltes.hu/view/100201/Picture_17_www.kepfeltoltes.hu_.jpg hát ez..
http://kepfeltoltes.hu/view/100201/Picture_16_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ....

Mod.: Miért nem egy hsz-ben rakod fel? Csak egy gombnyomás.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeHétf. 1 Feb. - 19:08

Oww...
Az első egy démon aki jön át egy párhuzamos univerzumból. :D A második pedig valami álmos emo (karikás szem)? Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 84382 Kitaláltam? XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeHétf. 1 Feb. - 19:09

az 1ső képből nemsokat látni,aztsem tom miaz Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 102733 a 2.kat meg nem jeleníti meg Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 139263
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeHétf. 1 Feb. - 19:11

Mondom... az első kép az egy univerzumok között ingázó démon. :D
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeKedd 2 Feb. - 11:20

milyen kis husi ujjai vannak: 3
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeKedd 2 Feb. - 12:55

A démonnak? Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 763995 :D
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeKedd 2 Feb. - 13:29

Nem nagy kritikus lennék, de én az elsőből semmit se látok, a második meg kit ábrázol?xD
Nem tudtam rájönni pedig 10 percet filóztam rajta.:)
https://jigokunotobira.weebly.com/
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeKedd 2 Feb. - 14:00

hát itachi most egy kicsit fogynom kellXD.és igen Dínó az egy démon akart lenni aki kitépi a lapot de végülis az is oké amit te vvakeráltál XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeKedd 2 Feb. - 14:02

Milyen fogyás?! Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 763995
Ááh, hogy kitaláltam máán! Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 918146 XXD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeKedd 2 Feb. - 15:07

na most megjelenítette a 2.at de nemtom ki ő.... az egy lány akar lenni? Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 763995
Kakuzu a te megláti képességeid naon ott vannak xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeKedd 2 Feb. - 19:19

Há' tudom én! Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 918146
Hogy ne tudnám... Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 968628 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeKedd 2 Feb. - 21:32

és a szerénység is megmutatkozik xD
Sassy
*
*
Sassy

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeKedd 2 Feb. - 21:45

Koffeey írta:
Iraka-chan
Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Nefi2r
Kicsit nagyon nagy szemei lettek ^^' De így hasonlított magára a legjobban xD Kisebbekkel nem volt jó, nem tetszett.
Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 196731 Tökéletes, szemszerű szemei vannak:D És olyan jó, se nem lányos se nem fiús, megragadtad a lényegét<3
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 10:02

Milyen az a szemszerű szem? XD Igen! Olyan hermafroditizmus! :D
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 10:41

^^ Nekem tetszik, tök jó lett:D
Garatu.:)
Nekemis alkotnom kéne már vmit.... Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 102733 Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 4422
https://jigokunotobira.weebly.com/
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 12 Icon_minitime

Rajzok (digitális vagy kézi)
Vissza az elejére 
12 / 30 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30  Next
 Similar topics
-
» Válassz, vagy... távozhatsz!
» Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Művészet topik-
Ugrás: