| Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
+7Stein Dani Kisame Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi Koffeey 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 22 Jan. - 22:02 | |
| az elsőn nem látok sokat,ez nem a te hibád mivel jól van rajzolva csak én nem látom ekkorában a 2. az naon tetszik :D néha én is szívesen rajzolnék ilyen pro-n :)) | |
|
| |
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 22 Jan. - 22:49 | |
| Tobi amúgy tudom ajánlani a Ctrl nyomva tartva és a görgő használatát :^^: csodákra képes XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 23 Jan. - 12:30 | |
| huha most tobbet láttam és jól néznek ki :D grat :) | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 23 Jan. - 20:57 | |
| Az az ember elég félelmetesen néz, ki. XD Mint valami gonosz szellem. | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 23 Jan. - 23:27 | |
| Szerintem tök jó :D Szépen rajzolsz Kisame :^^: Én is belekezdtem ma megint a karakterekbe :D Először közös képet akartam, de nem férnének rá egy A4-es lapra (csak ha nagyon kicsik, de úgy nem jó), és a szkennerbe pedig nagyobbat nem tudok rakni XD Úgyhogy egyesével lesznek... eddig még csak Jigoku van kész, ő volt az első ^^ Meg van egy Niee vázlatom és egy pózom, aki nem tudom még ki lesz xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 24 Jan. - 12:48 | |
| Niee mögé csak egy hímnemű kéne, és kész is lenne a "popószex"! XD
De megrajzolhatod őket egyesével, aztán majd photoshop-ban összeilleszted (vagy én). Ez is egy lehetőség. :D | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 24 Jan. - 14:18 | |
| Hát mit vártál? :D Niee egy r*banc :D XD (Játékban mondjuk már rég r*banckodtam vele ˇ,ˇ) | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 24 Jan. - 17:05 | |
| | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 29 Jan. - 23:39 | |
| Nohhh, hát itt van amivel eddig készen vagyok :^^: Jigoku, Iraka meg Niee. Igen, csak a lányok egy része xD Fiúkat alapból nehezebb rajzolni (nekem) meg hozzájuk szinte rögtön megvolt a póz is amiben le akartam őket rajzolni :D Szóval... Iraka-chanKicsit nagyon nagy szemei lettek ^^' De így hasonlított magára a legjobban xD Kisebbekkel nem volt jó, nem tetszett. JigokuHát ő meg kicsit felnőttesebb lett mint ahogy terveztem, de végül is szerintem nem lett rossz... ahoz képest hogy az elején majd' meghaltam a hajától >< A ruhája meg egy egyszerű kimono lett. Nem tápláltam sok reményt... nemtom sikerült-e visszaadni a karit ^^' Remélem tetszik a gazdijának :D NieeHát... igen ˇ-ˇ (Az arca nem tetszik... lapos vagy milyen XD) Készülőben Saegiru, Haruhi és Sai. (Bár Sai-ból semmi nincs meg, szóval nyugodtan ideírhatnám Ashurát, Ronint, Kafunt meg a többieket is XD) És akkor még néhány más firka :D Papírra vittem a 3 kicsi démont, akikkel Saekun társalgott nemrég Betobeto-San normálisabban néz ki, nem ilyen vuki XD Csak nem tudok köpenyt rajzolni A másik kettővel kb elégedett vagyok, mondjuk Alatsuka lába hülyén áll kicsit, de úgyis csak chibi na XD És van még egy Niee-m, az csak úgy... szexi arcot akartam de inkább ilyen furi lett... a firkákkal nem kell törődni, szoktam írogatni rajzolás közben XD | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 30 Jan. - 0:39 | |
| Jigoku de baromi szép lett Már úgy önmagában a póz is naggyon jó, de nekem főleg az arca tetszik Olyan kis vadócos, rejtelmes, de mégis kedves :D A hajával meg akármennyit is vesződtél, szerintem szupi lett a végeredmény ^^ A kimonója is tetszik :) Iraka meg olyan kis cuki azzal az üdítővel :3 Jók a nagy szemek, mert nem túl lányosak az arcán és így maga az arca sem túl lányos :) Niee pedig pucsít, látom, pucsít rendesen ;D Beto ×D lol ×D Szerintem szexi lett az az arc :D Nem tudom mennyire akartad szexire, de az lett. Olyan gyöngéden, érzékien néz vagy hogy is... olyan igézően :D Azér' felismerek én ott dalszövegeket mellette :p Lady Gaga meg Frou-frou ^^ Meg David Guetta? Sexy B*tch, nem? ×D Az Niee theme song-ja? ×D | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 1 Feb. - 18:44 | |
| |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 1 Feb. - 19:08 | |
| Oww... Az első egy démon aki jön át egy párhuzamos univerzumból. :D A második pedig valami álmos emo (karikás szem)? Kitaláltam? XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 1 Feb. - 19:09 | |
| az 1ső képből nemsokat látni,aztsem tom miaz a 2.kat meg nem jeleníti meg | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 1 Feb. - 19:11 | |
| Mondom... az első kép az egy univerzumok között ingázó démon. :D | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 2 Feb. - 11:20 | |
| milyen kis husi ujjai vannak: 3 | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 2 Feb. - 12:55 | |
| A démonnak? :D | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 2 Feb. - 13:29 | |
| Nem nagy kritikus lennék, de én az elsőből semmit se látok, a második meg kit ábrázol?xD Nem tudtam rájönni pedig 10 percet filóztam rajta.:) | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 2 Feb. - 14:00 | |
| hát itachi most egy kicsit fogynom kellXD.és igen Dínó az egy démon akart lenni aki kitépi a lapot de végülis az is oké amit te vvakeráltál XD |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 2 Feb. - 14:02 | |
| Milyen fogyás?! Ááh, hogy kitaláltam máán! XXD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 2 Feb. - 15:07 | |
| na most megjelenítette a 2.at de nemtom ki ő.... az egy lány akar lenni? Kakuzu a te megláti képességeid naon ott vannak xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 2 Feb. - 19:19 | |
| Há' tudom én! Hogy ne tudnám... XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 2 Feb. - 21:32 | |
| és a szerénység is megmutatkozik xD | |
|
| |
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| |
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 3 Feb. - 10:02 | |
| Milyen az a szemszerű szem? XD Igen! Olyan hermafroditizmus! :D | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 3 Feb. - 10:41 | |
| ^^ Nekem tetszik, tök jó lett:D Garatu.:) Nekemis alkotnom kéne már vmit.... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) | |
| |
|
| |
| Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|