꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Rajzok (digitális vagy kézi)

Go down 
+7
Stein
Dani
Kisame
Shanna
Tobii-zuzu
Dínósbácsi
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 30  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 28 Nov. - 19:08

Tök jó XD megnézem !!!!!
Vissza az elejére Go down
Dani
*
*

Neme : Férfi

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 5 Dec. - 12:10

ez póén egy csomóan szertnek itt meg tudnak is rohad jól rajzolni de én meg még 1 héten 2 szakrajztól is kivagyok ahol pedig csak másolni kell ilyesmiket:
Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Image034
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 5 Dec. - 15:47

Höhh, nekem ezek is magas szintűek ×D Nem tudok egyenest rajzolni Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 139263 Az emberábrázolástól pedig fényévekre vagyok ×D
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeVas. 6 Dec. - 0:31

nekem megy csak unalmas rohadtul nem úgy mit a gyakorlat :D
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: rajz2   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 15:39

A fenti és az alsó képet is én rajzoltam. Kicsit furik lettekxD Na mind1. A Sasori-samás volt kész először, kihúztam tussal és bescanneltem, ez az alsó csak sima ceszkás és scannelt rajz.^^
Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 I76ueRajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 I76ue.th
Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Image001l.th
https://jigokunotobira.weebly.com/
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 15:59

Amm üdv a fórumon , és nem akarlak első perceidben ledorgálni, de tee... duplapostoltál... Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 795967
Éés... (ezt most mindenféle rosszindulat nélkül) nem igazán tudom mik a szándékaid... Te úgy télleg közénk akarsz tartozni(de szépen fogalmaztam!), vagy csak azért regisztráltál hogy megmutasd e képeidet valamiféle fórumon? Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 763995
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 16:06

azért regeltem mert narutobuzi vok és szeretek szerepezni....viszont nem tom kinek kell leadni a karim életrajzát...:(((( addig gondoltam csinálok vmit...*_*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 16:14

Ahaaaa! Értem. Akkoor... Üdv itt! :^^: Mivel én most fáradt vagyok sokat írni, majd Koffeey (az adminunk :D) megírja hogy, hogy csinálj karit. XD
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 16:17

^^ köszönöm. már írtam neki, h kinek vagy hova és mikor adjam lexD meg egy dani nevezetűnek, mert láttam h fönnt vanXDXD itt molesztálok mindenkit:P:DDD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 17:04

jó lett a rajz :D maradj veszteg Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 139263
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 17:12

Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 102733 maradok Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 297463
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 17:29

A duplapost-ot javítottam, szóval mostmár csak egy (:

Jók a rajzok amúgy :^^: Főleg Gaara szeme tetszik (:
http://koffeey.deviantart.com
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 17:38

köszönöm :^^: de nekem a te alkotásaid sokkal jobban teccenek:DDDDDD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 18:03

Jaj köszönöm :D Ideje lenne már valami újat is hozni xD
Most olvastam vissza különben és a 6. oldalon megtaláltam a Gokudera chibimet xD Nem is emlékeztem már rá... azóta se sikerült olyan minőségi chibit csinálni Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 4422
Shanna, a lelketlen cupák? Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 139263 Hol van? Hol van már? xD
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 18:24

Az teccik a legjobban:DDDD én sose tuttam chibiket rajzolni... Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 4422
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 18:28

Én sem, nem is tudok ;D Az csak véletlenül sikerült jól xD
És na, ha már szóba jött, hoztam is újat Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 514184 Legalábbis azt hiszem nem raktam még be de szóljatok ha igen Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 102733
http://koffeey.deviantart.com/art/Takahatsu-totem-lineart-138201062
Niee és az ikerbátyói (:
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 18:31

nem volt de jó rajz szerintem
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 18:32

áhhh:D:O deh jó!!!^^ Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 752584
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 18:47

Köszi :D A bal oldali (szemből) tesó lábát viszont nagyon elrontottam, úgy áll mintha műláb lenne xD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 21:14

áhh Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 568962 ez naon jól sikerult szerintem :DD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 22:28

Köszönöm DJ Tobi-san :^^: xD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 19 Dec. - 23:51

Ja tényleg, én ezt már láttam a dA-don csak elfelejtettelek itt megdícsérni Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 102733 (Mivel nekem nincs dA-m mert semmi értelme nem lenne ×D) Úgyhogy akkor most, na, annyira nagyon jó! ×D Niee olyan... olyan önmaga, vagyis ahogy én is nagyjából képzelem, azt az érzetet adja vissza ×D
Nem akarod esetleg lerajzolni ahogy Koruval táncolni próbálnak a mi befagyott játékunkban? Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 196731 (Amit mellesleg folytatni szándékozok a közeljövőben ^^')
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimeVas. 20 Dec. - 13:15

Shanna-chan írta:
Nem akarod esetleg lerajzolni ahogy Koruval táncolni próbálnak a mi befagyott játékunkban? Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 196731 (Amit mellesleg folytatni szándékozok a közeljövőben ^^')

De, majd lehet, úgyis itt van mindjárt a téli szünet és lesz időm (: Folytasd, igen, ideje lenne XD
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 21:55

Sziasztok itt van néhány sulis rajzom és elnézést az írtó nagy képméretért Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 309624

Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 2utluo7

Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 167qcxw

Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 X3fpki

Mod.: Méreteztem neked (:
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 21:58

Aaaaztaa... hát Kisame, sok grat neked :^^: Nagyon szépek :) Nekem főleg az első tetszik, de mind nagyon jó :p De szeretnék én így rajzolni Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 196731
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 11 Icon_minitime

Rajzok (digitális vagy kézi)
Vissza az elejére 
11 / 30 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 30  Next
 Similar topics
-
» Válassz, vagy... távozhatsz!
» Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Művészet topik-
Ugrás: