꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
+7Stein Dani Kisame Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 28 Nov. - 19:08 | |
| |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 5 Dec. - 12:10 | |
| ez póén egy csomóan szertnek itt meg tudnak is rohad jól rajzolni de én meg még 1 héten 2 szakrajztól is kivagyok ahol pedig csak másolni kell ilyesmiket: | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 6 Dec. - 0:31 | |
| nekem megy csak unalmas rohadtul nem úgy mit a gyakorlat :D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: rajz2 Szomb. 19 Dec. - 15:39 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 19 Dec. - 15:59 | |
| Amm üdv a fórumon , és nem akarlak első perceidben ledorgálni, de tee... duplapostoltál... Éés... (ezt most mindenféle rosszindulat nélkül) nem igazán tudom mik a szándékaid... Te úgy télleg közénk akarsz tartozni(de szépen fogalmaztam!), vagy csak azért regisztráltál hogy megmutasd e képeidet valamiféle fórumon? | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 19 Dec. - 16:06 | |
| azért regeltem mert narutobuzi vok és szeretek szerepezni....viszont nem tom kinek kell leadni a karim életrajzát...:(((( addig gondoltam csinálok vmit...*_* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 19 Dec. - 16:14 | |
| Ahaaaa! Értem. Akkoor... Üdv itt! :^^: Mivel én most fáradt vagyok sokat írni, majd Koffeey (az adminunk :D) megírja hogy, hogy csinálj karit. XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 19 Dec. - 16:17 | |
| ^^ köszönöm. már írtam neki, h kinek vagy hova és mikor adjam lexD meg egy dani nevezetűnek, mert láttam h fönnt vanXDXD itt molesztálok mindenkit:P:DDD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 19 Dec. - 17:04 | |
| jó lett a rajz :D maradj veszteg | |
| | | JigoKuu
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 19 Dec. - 17:29 | |
| A duplapost-ot javítottam, szóval mostmár csak egy (:
Jók a rajzok amúgy :^^: Főleg Gaara szeme tetszik (: | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 19 Dec. - 17:38 | |
| köszönöm :^^: de nekem a te alkotásaid sokkal jobban teccenek:DDDDDD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 19 Dec. - 18:03 | |
| Jaj köszönöm :D Ideje lenne már valami újat is hozni xD Most olvastam vissza különben és a 6. oldalon megtaláltam a Gokudera chibimet xD Nem is emlékeztem már rá... azóta se sikerült olyan minőségi chibit csinálni Shanna, a lelketlen cupák? Hol van? Hol van már? xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 19 Dec. - 18:24 | |
| Az teccik a legjobban:DDDD én sose tuttam chibiket rajzolni... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 19 Dec. - 18:28 | |
| | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 19 Dec. - 18:31 | |
| nem volt de jó rajz szerintem | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 19 Dec. - 18:32 | |
| áhhh:D:O deh jó!!!^^ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 19 Dec. - 18:47 | |
| Köszi :D A bal oldali (szemből) tesó lábát viszont nagyon elrontottam, úgy áll mintha műláb lenne xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 19 Dec. - 21:14 | |
| áhh ez naon jól sikerult szerintem :DD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 19 Dec. - 22:28 | |
| Köszönöm DJ Tobi-san :^^: xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 20 Dec. - 13:15 | |
| - Shanna-chan írta:
- Nem akarod esetleg lerajzolni ahogy Koruval táncolni próbálnak a mi befagyott játékunkban? (Amit mellesleg folytatni szándékozok a közeljövőben ^^')
De, majd lehet, úgyis itt van mindjárt a téli szünet és lesz időm (: Folytasd, igen, ideje lenne XD | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 22 Jan. - 21:55 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) | |
| |
| | | | Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|