꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Rajzok (digitális vagy kézi)

Go down 
+7
Stein
Dani
Kisame
Shanna
Tobii-zuzu
Dínósbácsi
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeKedd 23 Márc. - 17:32

most nemazért de ojan DEGENERÁLT ötleteitek vann a khogy azmár ... :teehee: Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 729914 :dilis: Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 360656 Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 910932
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeKedd 23 Márc. - 17:35

Az a jó Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 360656 Valahol ki kell élni :3
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeSzer. 24 Márc. - 12:07

Nagyon cukkancs ×D Folytatáást :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeSzer. 24 Márc. - 16:01

Folytatááást! Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Retardthinkingplz_by_retardthinkingplz
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeCsüt. 25 Márc. - 10:17

Hmm, tényleg nem rossz... Folytasd. :^^:
Am lett új szkennerünk,szval majd az én munkáimból is feltehetek egyet-kettőt... :pacsit!: ( De ne várjatok túl szépeket... Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 102733 )
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimePént. 26 Márc. - 13:28

kinata elmult már márc. 15
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimePént. 26 Márc. - 13:34

Na én sosem értem a vicceidet... Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 534553
JigoKuu

JigoKuu

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimePént. 26 Márc. - 15:43

Énse, tehát nem benned van a hiba, Dínó.^^
https://jigokunotobira.weebly.com/
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimePént. 26 Márc. - 15:55

narancs írta:
kinata elmult már márc. 15
Tudom, de nem találtam eddig jó képet... ^^' (Am bocsi az OFF-ért... )
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimePént. 26 Márc. - 17:43

Nekem leesett,igy már ^^'
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeVas. 20 Jún. - 11:12

Sikerült megrajzolnom életem első normális Saegiru buksiját... de... de nem jó a szkenner Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 574382 XD (Nem mintha bárki is kíváncsi lenne rá szerintem X'D) És Ashurát is sikerült rajzolnom!! O.O Ashura haját kész pokol megrajzolni xD Főleg a tetejét... mert úgy végig tüsi neki, de lent meg lefelé áll... de sikerült XD
Ashura mellett van még Niee akinek lófeje lett XD És Koru, aki tök úgy néz ki mint Soul a Soul Eater-ből XXX'D Teste egyiknek sincs, csak lebegő fejek Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 157118 Ja de Niee-nek van két karja, amivel átkarolja a két fiú nemlétező nyakát X,D Meg csoportképet akartam még csinálni, de azt még meg kell tervezni... több lapon lesz egyszerre mert ennyi karaktert egy A4-esre rázsúfolni nem vicces ˇ,ˇ Viszont így meg el kell kerülni az egyik lapról a másikra átlógó testrészeket Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 278431
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeVas. 20 Jún. - 12:17

miért nem csinálod a3 lapra az nagyobb és nem kell több lappal szórakozni
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeVas. 20 Jún. - 13:16

Mert az nem tudom beszkennelni Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 4422 Pedig jobb lenne arra... mondjuk majd megkérdezem apát, hátha ő be tudja a munkahelyén xD (Bár nem hiszem, egyszer már mintha adtam volna neki A3-as rajzot de nem tudta... :<)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeVas. 20 Jún. - 13:43

Hát ha a rajzlapról rajzlapra átlógó testrészeket el akarod kerülni... akkor rés kell hogy legyen a karik között XD
Csoportokra fognak bomlani! Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 278431 DX
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeVas. 20 Jún. - 23:15

Mindegy, ráérek még megoldani xD Most másba kezdtem bele... Életemben először rajzolok Alatsukát xD De... a lába... gyilkosabb mint Ashura haja!! O.o Nem lehet ilyen lábat rajzolni, fizikai képtelenség XXXD Van már neki egy tökéletes feje, meg Saegirunak is, de a testükkel gáz van xD Mindkettőnek megvan még a jobb karja, azokkal is egész elégedett vagyok. De a lábaaaahh Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 821897 Meg az izmok is... mindjárt kitolok vele és olyan nyüzüge, vézna, izommentes karjai lesznek mint Saegirunak XXD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeVas. 20 Jún. - 23:22

Megy, felpumpálja az izmait, és Richard-ot hátulról fejbeböki egy bottal! Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 580731 (Jóbarátok @,@) XXD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeVas. 20 Jún. - 23:25

Nem mert ha felpumpálja ugyanott tartok... olyan anatómiai katasztrófa van itt két karba sűrítve hogy hajaj Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 795967 De a pofája akkor is jól sikerült Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 196731 És most a kacsója is, a kicsi karmos virsli kacsója xD Meg a füle, az olyan aranyos xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeVas. 20 Jún. - 23:32

Akkor a rajz rajzolása után pumpálta fel az izmait Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 918146 XXD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeHétf. 21 Jún. - 0:22

Nahh, hát... ahol eddig tartok Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 102733

Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 2u4ld3b
(katt rá a teljes méretért)

NE NÉZZÉTEK ALATSUKA KARJÁT!!! NE NÉZZETEK RÁ!! D:
Na, máris felfedeztem hibákat amiket eddig nem láttam xD Pl hogy az amúgyis elcseszett bal felkarja túl hosszú, az alkarja meg túl rövid... de hálisten' a mancsa épségben van, azt nem kell kiradírozni xD *imádja a mancsát* Aaaaaahh... lába olyan mint egy dinoszaurusznak, az még NAGYON vázlat!! XD És úgy néz ki mint egy vámpír Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 682940 Pedig élőben nem XD Nyitva van a szája és egy szemfog valóban kivillan, de itt úgy néz ki mintha kettő villanna ki ^^' DE NEM ÚGY VAN!! XD (Nagyban látszik)
A fülét imádom Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 469533 És a haját Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 613170 Illetve ami eddig a jobb karjából megvan xD A bal az EPIC FAIL, majd holnap~ XD
Saegiru meg úgy néz ki mint Hibari Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 534553 Túl morci...
Ja és... igen, ekkora a méretkülönbség! XD Elvégre démon a drágám és a 3 métert súrolja ˇ,ˇ
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeSzer. 23 Jún. - 1:25

O_O
Én... én a szépséges Niee-s rajzodról akartam perverzkedni, de most... előbb kicsit... elorrvérzek, okés? Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 102733

Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 469533 Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 469533 Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 469533 Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 468935 Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 112523 Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 73542 :=o=: Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 469533 :=o=: Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 603176 Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 84382 :kawaii: :ohohoho:

Mert ez... ezezezezez nekem olyan szinten bugyiszaggatóan bejön hogy nyiááh Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 613170 Az a mosoly, az a fogacska, az a nézés, az a fülecske, az a haj, az a póz, az a karmos mancs, az a méret Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 360572 Saegiru meg olyan hihetetlenül aranyosan kicsi az ölében hogy már nem is tudok mit mondani ×D Milyen kontraszt van már köztük ×D Saegiru karja kb Alatsuka ujjának felel meg Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 157118
FANSERVICE NEKEMMMMMMM!!!!!! :ohohoho:
Gyorsan, gyorsan gyorsan tovább, még, akarom! ×3

És akkor a Niee-sről is... egészben? Lécc? :=o=: Emlékszek rá am :D És de jó hogy kiszínezted végre :3 Nagyon jól néz ki azon a kicsi képek is, kíváncsi vagyok rá :3

*újra és újra visszatekerget Alatsukára* Nagyon kellett, és milyen jó meglepi volt <3
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeSzer. 23 Jún. - 9:10

Shannának képorgazmusa van! Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 278431 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeSzer. 23 Jún. - 10:10

LOL XD
Shanna írta:
Saegiru meg olyan hihetetlenül aranyosan kicsi az ölében hogy már nem is tudok mit mondani ×D Milyen kontraszt van már köztük ×D Saegiru karja kb Alatsuka ujjának felel meg Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 157118

Igen, ezt tisztázni akartam, még magamnak is, hogy Alatsuka mekkora is :D Mert oké, megvolt hogy nagy, de bővebben semmi, és így legalább már látható xD
Örülök hogy tetszik Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 112523 Igyekszek tovább haladni vele ^^
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeHétf. 28 Jún. - 1:26

A lábára leszek kíváncsi... hogy hogyan oldod meg *gonosz* Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 120865 Mármint nem azért mert nem hiszem hogy meg tudod, csak mert én emberi lábat se tudok rajzolni, nemhogy anthrót ×D Plusz számomra az Alus egyik szexepilje Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 367709
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeSzer. 30 Jún. - 23:07

Na hát...
Az úgy volt, hogy volt egy Saegiru, akiről nem tudtuk hogy mi a rákot csináljon. Jött már minden, a megkéseléstől kezdve, a karját az elefánt seggébe dugásáig Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 102733 XD
Végül a mellett döntöttünk, hogy épp Ricsárdot bökje fejbe egy bottal! (Aki nem tudja miről van szó, vessen magára mert nem nézi a Jóbarátokat :P)
Szóval Koffeey gyorsan odafirkantott egy botot a kezébe, és egy Ricsárd-ot :P

Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Ricsrd

Ha valakinek van ennél jobb ötlete hogy mit is csinálhasson (de akkor is ez a legmenőbb >3), azt Koffeey tárt karokkal várja :^^: (A botot tartó kezén kívül ez lesz a póz XD)
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitimeSzer. 30 Jún. - 23:49

Jééé, egy Káfíj wörk in prougressz:D (Akcentusom van, ja) Szerintem olyan érdekes látni hogy hogyan néz ki egy rajz félkész állapotban. Én nagyon szeretem az ilyeneket nézegetni, látni hogy hogyan is készül az a gyönyörűség, ami a végeredmény lesz^^ Pl mint ezen Ru-chan félkész keze:P

Jaj, hát kuncogtam, kuncogtam, aztán ahogy elolvastam hogy "Let's be serious yo!" kiköptem a teátXD Mekkora lol már 🤣 Meg az a faszi!XD Nem nagyon néztem a Jóbarátokat, mondjuk most délutánonként megy az egyik csatornán (a Friends az az, ugye?), ezt a Richard-os részt nem láttam még szerintem, de így is hangosan röhögtem az egészenXD

Az előbbiről meg, az Alatsukásról, Shanna kb mindent elmondott amit mondani érdemes... nagyon várom hogy mi lesz belőle, baromi jól néz ki még így is^^
Egyre jobban rajzolsz:D Elég ha csak megnézem az arcokat ezen a 2 legutóbbin. Aluska pofája fangirl-gyilkos;) És ezen is nagyon imádom Ru-chan mérges nézését... aa... testéről már nem is beszélve. De nem pedozok:D (Pocit villant, núúúú :kawaii:)
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi)   Rajzok (digitális vagy kézi) - Page 17 Icon_minitime

Rajzok (digitális vagy kézi)
Vissza az elejére 
17 / 30 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30  Next
 Similar topics
-
» Válassz, vagy... távozhatsz!
» Kösd a masnit, vagy lesz ne mulass!!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Művészet topik-
Ugrás: