꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+4Koffeey Dínósbácsi Shanna Joey 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Márc. - 23:38 | |
| Ha már feljött az iskola, meg a felelés.. Úgy gondolom valaki elátkozott engem és a tanáraimat. Mostantól jobb, ha minden dogámat alaposan átnézem amikor kiosztják. Most legutóbb is, föcitanár kiosztotta a hármas dogát. Kis doga volt, 10 ponttal, abból én 6-ot értem el. VOlt egy feladat, hét beírható hellyel, egyet hibáztam, de csak 4 pontot kaptam a 6-ból. Szóltam a tanárnak, mondta, hogy azért, mert két helyre ugyan azt kellett írni, így egyet ér. Azonban tovább gondolkodva, azt vettem észre, hogy akkor is 5 pont kéne, és nem 4. Szóltam megint, és ő is észrevette, hogy igazam van. Így négyest kaptam Az előtt meg, töritanár osztotta ki a témazárókat. Meg is lepődtem, meg ő is, hogy csak kettes lett. De hát oké, beletörődtem Aztán padtársam mondta, hogy számoljuk át. Átszámoltuk, és 27 pontot kaptam. A tanár pedig a jegynél 11,5 pontot adott, és 2-est írt rá. Vagyis elszámolt 15,5 pontot. És még csak az sem lehet, hogy csak az egyik oldalt nézte, mert még úgy sem jön ki. Szóltunk is neki, nézett is, hogy "Hogy sikerült így elszámolnom? ". Máris 4-es lett a 2-esből. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 17 Márc. - 15:56 | |
| Az Isten szexuálisan zaklassa meg, hogy mekkora egy barom vagyok! Most, hogy az Imageshack bevezette azt a nagyszerű dolgot, hogy van egy limit a képeknél, -habár én még nem voltam ennél a limitnél, de- úgy gondoltam, előre törlöm a régi képeket a profilomról, nem kellenek. Persze, csak ez után rögtön jutott eszembe, hogy így akkor a képek végül is odalettek. Vagyis az összes eddig profilomról feltöltött kép odalett. Az összes profilkép a játékhozzászólásaimból, a karakterprofilokból, és akárhonnan ahova Imageshack-el töltöttem fel. Az egy dolog, hogy a profilképeket tölthetem fel újra, az nem gond, de... AZ ÖSSZES JÁTÉKHOZZÁSZÓLÁS! Azokat ha akarnám, mind egyesével kéne visszarakni Így most mindnél az Imagesahck-es töröl kép hibaüzenet van megjelenve. Istenem, hogy dögöljek meg... Szerk.: Bah, szerencsémre a Shippudenes és a Tükörjeges képek megmaradtak -lehet, hogy azokat nem Imageshack-ről töltöttem-, így csak a macskásból tűnt el, az kevés, azt könnyű visszaszerkeszteni. Valamint Haruhi profilképe is megmaradt, ott csak a hímek fele pusztult ki. Valamint Miuma profilképe. Majd rakhatom őket vissza | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 8 Ápr. - 12:07 | |
| Boldog Húsvétot mindenkinek!! És sok locsolót a hölgyeknek! valahogy így:http://www.programturizmus.hu/images/upload/big/ajanlat/hagyomany-unnep/husvet-unnep-hagyomany/2529-hollokoi-husveti-fesztival-2012.jpg | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 9 Ápr. - 16:24 | |
| Az én részemről is kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Ápr. - 20:33 | |
| Nah Hello!... Hát én vagyok a Nyúúú Júúúzőőőr! ja Rólam annyit kell tudni hogy elég kis szórakozott gyerek vagyok dehát erre mit is lehetne mondani? (semmit) Remélem majd a küldetéseknél szívesen látjátok majd a post-jaimat... feltéve ha mamég rászedem magam hogy csináljak egy karit fáradt vagyok :OOOOMeg azt szeretném kvesztsőnölni hogy a next gen az miről szól de ha találok róla topic-ot akkor ezt a kérdést nem tettem fel :) |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Ápr. - 20:38 | |
| Szia Greg:D Hát a NextGen már semmiről, mert kihalt ott az élet, és a karakterek is (kis átalakítással) átkerültek ide. Egyébként egy... azt hiszem 20 évvel az itteni játék után játszódott, az itteni karaktereknek a gyerekeivel (többnyire):'D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Ápr. - 20:45 | |
| Egész jól hangzik :Đ majd bele-bele olvasgatok :) |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Ápr. - 21:01 | |
| Szia! Üdvözöllek itt, aSzeján! Itt az élet szép, és örülünk, hogy csatlakoztál hozzánk Remélem könnyen beilleszkedsz és aktív tagja lehetsz a társaságnak | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Ápr. - 21:09 | |
| Hát persze :DDD Dínósbácsi... ez a név bejön de alakítsuk át a mai 13-14 éves lány stilus ra :DD persze csak viccelek de akkor ha nem viccelnék akkor ilyen lenne a neved :DD :Dínóóbátsyhhh Wok Azt Thaa .... mai napig nemértem mire jó ez :O |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Ápr. - 21:11 | |
| Höhöjj, Isten ments egy olyan névtől! Örülök, hogy egyáltalán nincsenek ilyen személyek az ismeretségi körömben | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Ápr. - 21:12 | |
| nekem sajna van... :SSS |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Ápr. - 14:36 | |
| Remélem :D egész barátságos kis oldi :) |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Ápr. - 14:32 | |
| Helyette feltüntem én... vagyis nem helyette mert én nem helyetes vagyok... na most már énse tudom mittakartam mondani...-.- naszóval ... nadon nadon mérgesz vadok... nem kaphatom meg a piros-fekete kockás victory félcipőőőt.... Ű de valami pozitív... ma lessz Naruto az animaxen... 20:25... és mire vége lesz kezd is a Barátok közt szóval... ennyi :) |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Ápr. - 23:54 | |
| Eltűntem az igaz, de vissza is tértem. Sajnos csak most lett annyi időm, hogy végre felnézzek ide, és persze, hogy behozzam a lemaradásaimat. Ilyen ez ha az ember a világ uralomra akar törni, nem lesz szabadideje. És persze én is üdvözlöm (már nem annyira) frissen érkezett tagunkat. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Ápr. - 8:22 | |
| :'D És hogy megy a világuralomra törés? :'3 | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Ápr. - 17:11 | |
| köszi:) |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Ápr. - 21:16 | |
| Bizony, meg kellett őtet szugarálni! Most már csak Toby-t kéne visszacsalogatni XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Ápr. - 19:02 | |
| Egyszer már ráírtam Facebook-on, azonban még nem sikerült visszabeszélnem ide. Majd ráírok még egyszer | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|