꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+4
Koffeey
Dínósbácsi
Shanna
Joey
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 14 Márc. - 23:38

Ha már feljött az iskola, meg a felelés..
Úgy gondolom valaki elátkozott engem és a tanáraimat. Mostantól jobb, ha minden dogámat alaposan átnézem amikor kiosztják.
Most legutóbb is, föcitanár kiosztotta a hármas dogát. Kis doga volt, 10 ponttal, abból én 6-ot értem el. VOlt egy feladat, hét beírható hellyel, egyet hibáztam, de csak 4 pontot kaptam a 6-ból. Szóltam a tanárnak, mondta, hogy azért, mert két helyre ugyan azt kellett írni, így egyet ér. Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 1429457362 Azonban tovább gondolkodva, azt vettem észre, hogy akkor is 5 pont kéne, és nem 4. Szóltam megint, és ő is észrevette, hogy igazam van. Így négyest kaptam Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 2424067314

Az előtt meg, töritanár osztotta ki a témazárókat. Meg is lepődtem, meg ő is, hogy csak kettes lett. De hát oké, beletörődtem Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 1429457362 Aztán padtársam mondta, hogy számoljuk át. Átszámoltuk, és 27 pontot kaptam. A tanár pedig a jegynél 11,5 pontot adott, és 2-est írt rá. Vagyis elszámolt 15,5 pontot. Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 2598960672 És még csak az sem lehet, hogy csak az egyik oldalt nézte, mert még úgy sem jön ki. Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 646284427 Szóltunk is neki, nézett is, hogy "Hogy sikerült így elszámolnom? Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 811291 ". Máris 4-es lett a 2-esből. Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 568190
Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 14 Márc. - 23:46

Csak tesztelik a megfigyelőképességedet Dínó! ×D Úgy gondolják, hogy direkt rossz jegyet adnak, és kíváncsiak, hogy beletörődsz-e, vagy mered-e kétségbe vonni a szavukat! Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 392785 Merni kell! Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 483518 ×,,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 17 Márc. - 15:56

Az Isten szexuálisan zaklassa meg, hogy mekkora egy barom vagyok! Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 228562 Most, hogy az Imageshack bevezette azt a nagyszerű dolgot, hogy van egy limit a képeknél, -habár én még nem voltam ennél a limitnél, de- úgy gondoltam, előre törlöm a régi képeket a profilomról, nem kellenek. Persze, csak ez után rögtön jutott eszembe, hogy így akkor a képek végül is odalettek. Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 568190
Vagyis az összes eddig profilomról feltöltött kép odalett. Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 734878
Az összes profilkép a játékhozzászólásaimból, a karakterprofilokból, és akárhonnan ahova Imageshack-el töltöttem fel. Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 275315
Az egy dolog, hogy a profilképeket tölthetem fel újra, az nem gond, de... AZ ÖSSZES JÁTÉKHOZZÁSZÓLÁS! Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 86784 Azokat ha akarnám, mind egyesével kéne visszarakni Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 941472
Így most mindnél az Imagesahck-es töröl kép hibaüzenet van megjelenve.
Istenem, hogy dögöljek meg... Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 133235

Szerk.: Bah, szerencsémre a Shippudenes és a Tükörjeges képek megmaradtak -lehet, hogy azokat nem Imageshack-ről töltöttem-, így csak a macskásból tűnt el, az kevés, azt könnyű visszaszerkeszteni.
Valamint Haruhi profilképe is megmaradt, ott csak a hímek fele pusztult ki. Valamint Miuma profilképe. Majd rakhatom őket vissza Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 97853
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 17 Márc. - 21:00

lol Dínó ×D Ne ostorozd magad Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 574382 Tegnap én is szenvedtem egy sort, mire egy képet fel tudtam tölteni, ugyanígy az ImageShack-kel ×D
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeVas. 8 Ápr. - 12:07

Boldog Húsvétot mindenkinek!! És sok locsolót a hölgyeknek!

valahogy így:http://www.programturizmus.hu/images/upload/big/ajanlat/hagyomany-unnep/husvet-unnep-hagyomany/2529-hollokoi-husveti-fesztival-2012.jpg
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeVas. 8 Ápr. - 12:09

Oh, neked is viszont Dani! Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 613170
És tőlem is
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET! Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 516426
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeHétf. 9 Ápr. - 16:24

Az én részemről is kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 73542
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimePént. 20 Ápr. - 20:33

Nah Hello!... Hát én vagyok a Nyúúú Júúúzőőőr! ja Rólam annyit kell tudni hogy elég kis szórakozott gyerek vagyok dehát erre mit is lehetne mondani? (semmit) Remélem majd a küldetéseknél szívesen látjátok majd a post-jaimat... feltéve ha mamég rászedem magam hogy csináljak egy karit Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 990973 fáradt vagyok :OOOOMeg azt szeretném kvesztsőnölni hogy a next gen az miről szól de ha találok róla topic-ot akkor ezt a kérdést nem tettem fel :)
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimePént. 20 Ápr. - 20:38

Szia Greg:D
Hát a NextGen már semmiről, mert kihalt ott az élet, és a karakterek is (kis átalakítással) átkerültek ide. Egyébként egy... azt hiszem 20 évvel az itteni játék után játszódott, az itteni karaktereknek a gyerekeivel (többnyire):'D
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimePént. 20 Ápr. - 20:45

Egész jól hangzik :Đ majd bele-bele olvasgatok :)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimePént. 20 Ápr. - 21:01

Szia! Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 311688

Üdvözöllek itt, a
Szeján! Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 212874
Itt az élet szép, és örülünk, hogy csatlakoztál hozzánk Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 704848
Remélem könnyen beilleszkedsz és aktív tagja lehetsz a társaságnak Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 123558
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimePént. 20 Ápr. - 21:09

Hát persze :DDD Dínósbácsi... ez a név bejön de alakítsuk át a mai 13-14 éves lány stilus ra :DD persze csak viccelek de akkor ha nem viccelnék akkor ilyen lenne a neved :DD :Dínóóbátsyhhh Wok Azt Thaa .... mai napig nemértem mire jó ez :O
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimePént. 20 Ápr. - 21:11

Höhöjj, Isten ments egy olyan névtől! Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 775863 Örülök, hogy egyáltalán nincsenek ilyen személyek az ismeretségi körömben Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 968628
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimePént. 20 Ápr. - 21:12

Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 307948034 nekem sajna van... :SSS
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimePént. 20 Ápr. - 21:50

'azt csőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő~ 8D
Eh Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 102733 Szia Greg! Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 73695 Rég volt már új tagunk, úgyhogy örülök, hogy jöttél, és remélem jól fogod érezni magad :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 21 Ápr. - 14:36

Remélem :D egész barátságos kis oldi :)
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeHétf. 23 Ápr. - 11:11

Joey, úgy eltűntél! Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 816374
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeHétf. 23 Ápr. - 14:32

Helyette feltüntem én... vagyis nem helyette mert én nem helyetes vagyok... na most már énse tudom mittakartam mondani...-.- Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 2097129697 Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 2126384862 naszóval ... nadon nadon mérgesz vadok... nem kaphatom meg a piros-fekete kockás victory félcipőőőt.... Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 2097129697 Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 2097129697 Ű
de valami pozitív... ma lessz Naruto az animaxen... 20:25... és mire vége lesz kezd is a Barátok közt Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 1813898089 szóval... ennyi :) Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 805269
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeKedd 24 Ápr. - 23:54

Eltűntem az igaz, de vissza is tértem. Sajnos csak most lett annyi időm, hogy végre felnézzek ide, és persze, hogy behozzam a lemaradásaimat. Ilyen ez ha az ember a világ uralomra akar törni, nem lesz szabadideje. És persze én is üdvözlöm (már nem annyira) frissen érkezett tagunkat.
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 25 Ápr. - 8:22

:'D És hogy megy a világuralomra törés? :'3
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 25 Ápr. - 17:11

Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 765713 köszi:)
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 25 Ápr. - 20:47

Nnna, Joey *.* Csak emlegetnelek kellett Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 918146
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 25 Ápr. - 21:16

Bizony, meg kellett őtet szugarálni! Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 212874
Most már csak Toby-t kéne visszacsalogatni Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 120865 XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 25 Ápr. - 22:16

Őt is be kell szugerálni ×D Tobiii, csukladjál! Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 280351
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 26 Ápr. - 19:02

Egyszer már ráírtam Facebook-on, azonban még nem sikerült visszabeszélnem ide. Majd ráírok még egyszer Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 120865
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
11 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: