꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+4Koffeey Dínósbácsi Shanna Joey 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 3 Feb. - 23:48 | |
| drága hétvége :D emiatt érdemes túlélni a hétköznapokat xD mondjuk én már a kövi pénteket várom jó kis Road konci :DD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 4 Feb. - 8:14 | |
| Én csak azért nem vártam ezt a hétvégét, mert ezzel vége az egy hét pihinek (vizsgaidőszak és új félév közti szünet volt) Jövőhéten már én is nagyon várni fogom x'D És jól le is betegedtem Úgyhogy este be is aludtam már FÉL 10-KOR!! XD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 4 Feb. - 15:08 | |
| Akkor jobbulást neked. Am. én is kb. tegnap akkor aludtam el nagyot is néztem mert általában éjfélkor van szundi. Ja még valami mindenkinél olyan sok hó esett mint nálunk? Mert cirka 20-25 cm már leesett. De ahol fúj a szél is ott a derekamig ér a hó. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 4 Feb. - 15:30 | |
| Nálunk is előszeretettel esett a hó, már egész szép mennyiség van. Nem tudom, most esik-e még, de ha folytatja egyész hétvégén, talán elérjük a tanítási szünetet! | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 4 Feb. - 17:40 | |
| Itt csabán már pénteken tanítási szünet volt a hó miatt. Tesóm örült is neki, hogy nem kell menni. Nekem már csak amiatt fáj a fejem, hogy hétfőn tudok-e menni majd dolgozni. Mert ha nem jön majd a busz akkor ugrott hétfőn a meló, mert máshogy nem tudok bemenni. | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 11 Feb. - 22:47 | |
| Na úgy tűnik szerdától nem leszek mert megyek a fehovára csak nem mint látogató hanem mint kiállító. Sajna még bizonytalan, hogy már csütörtökön itthon leszek vagy csak vasárnap így nem mondok semmi biztosat. Ha szerencsén lesz akkor a szálláson lesz wifi én majd azért fel tudok nézni. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Feb. - 19:49 | |
| És milyen ez, mit állítasz ki? :D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Feb. - 19:58 | |
| Maga a fehova az egy mozaik szó ami annyit takar, hogy Fegyver Horgász Vadász. Nem tudom most így hirtelen, hogy írtam-e de melózok egy cégnél ami agyaggalamb lövő gépeket gyárt és azokat visszük kiállításra meg eladásra. Én személy szerint a kiállításon is besegítek meg a lőtéri versenyen is. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Feb. - 20:17 | |
| Ahaaa, értem:D És akkor ez szerdán van? Vagy tovább is tart?:D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Feb. - 20:53 | |
| Igen ez több napos. Mi szerdán indulunk, eredetileg csak csütörtökig maradtam volna aztán meg lett említve, hogy lehet, hogy péntekig kellene maradnom. Pénteken meg félre hívott a főnök, hogy meg tudnánk-e oldani, hogy ha szükség lenne rá akkor vasárnapig maradok. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Feb. - 21:00 | |
| Akkor jó hosszútávú:'D Hát előre is sok sikert akkor, szorítok majd hogy minden jól menjen!! ^^ | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 13 Feb. - 21:17 | |
| Hát, jól eltűntem, bocsánat érte Pénteken (?) este minden előjel nélkül kilőtte magát a netem, egyik pillanatról a másikra eltűnt, és nem is jött vissza Ne tudjátok meg azt a rettegést, amit átéltem ×,,,D *kicsit se kocka* Szóval kiderült, hogy volt egy elmaradt számlánk Befizettük rögtön reggel, és most már minden rendben Szóval gyerekek, tanulság: MINDIG fizessétek be a számlát, főleg ha internetről van szó! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 13 Feb. - 21:33 | |
| Oh, hát azért Itt találgattuk már, hogy hova tűnhettél Hát bizony, ezek a mocskos számlák! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 13 Feb. - 21:35 | |
| Ó de még milyen köcsögök voltak már XD Hogy hétvégére időzítették, mikor nyitva sincsenek:'D De örülök hogy megoldódott, tényleg itt izgultunk már hogy mi lehetD: | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 15 Feb. - 21:26 | |
| Hétvégén sem? Hát hova megyegetel te? | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 15 Feb. - 22:01 | |
| Hétvégén ilyen "bemelegítés utáni est" lesz egy barátnőmnél a koliban, hozzá megyünk ×D Nem ilyen vad tobzódás, hanem kifinomultan élvezzük majd egymás társaságát ˇ,ˇ *like a lady* Utána meg pizsiparty ×,,D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Feb. - 20:58 | |
| Naagy HELLO mindenkinek vissza tértem a melóból. Látom ti sem pihentetek így van mit olvasnom az estére, köszönöm. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Feb. - 20:59 | |
| Sziaaaaa:D És hogy ment? Milyen volt?:D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Márc. - 23:10 | |
| Na emberek vártátok már a hosszú hétvégét ? :DD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Márc. - 23:13 | |
| Háhá, én ezt vártam már egy ideje! Habár be kell majd pótolni azt a pénteket... De nem érdekel, most akkor is négy napos hétvége lesz Akkora egy suttyó vagyok, ma se voltam, így végül is nekem öt napos | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Márc. - 23:20 | |
| "Akkora egy suttyó vagyok" ×,,,,,D
Én se voltam 8D Elaludtam, de nem is bánom ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Márc. - 23:24 | |
| Én pedig úgy volt, hogy megyek. Még este egy szép kis kokárdát is kitűztem a táskámra, mondom szép legyen. Erre reggel, valahogy annyira nem volt kedvem menni. Isten üzent nekem! | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Márc. - 23:29 | |
| akkor kicsit megtoldottátok a hétvégét :D én tegnap nem voltam bent suliban ülhetem 2 órát sportorvosnál ... de megérte megúsztam egy irodalom feletetést | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|