꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+4
Koffeey
Dínósbácsi
Shanna
Joey
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dani
*
*

Neme : Férfi

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimePént. 3 Feb. - 23:48

drága hétvége :D emiatt érdemes túlélni a hétköznapokat xD mondjuk én már a kövi pénteket várom jó kis Road konci :DD
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 4 Feb. - 8:14

Én csak azért nem vártam ezt a hétvégét, mert ezzel vége az egy hét pihinek (vizsgaidőszak és új félév közti szünet volt) Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 4422 Jövőhéten már én is nagyon várni fogom x'D
És jól le is betegedtem Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 102733 Úgyhogy este be is aludtam már FÉL 10-KOR!! XD Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 990973
http://koffeey.deviantart.com
Joey
**
**
Joey

Kor : 34
Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 4 Feb. - 15:08

Akkor jobbulást neked. Am. én is kb. tegnap akkor aludtam el nagyot is néztem mert általában éjfélkor van szundi. Ja még valami mindenkinél olyan sok hó esett mint nálunk? Mert cirka 20-25 cm már leesett. De ahol fúj a szél is ott a derekamig ér a hó.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 4 Feb. - 15:30

Nálunk is előszeretettel esett a hó, már egész szép mennyiség van. Nem tudom, most esik-e még, de ha folytatja egyész hétvégén, talán elérjük a tanítási szünetet! Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 120865
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 4 Feb. - 17:40

Itt csabán már pénteken tanítási szünet volt a hó miatt. Tesóm örült is neki, hogy nem kell menni. Nekem már csak amiatt fáj a fejem, hogy hétfőn tudok-e menni majd dolgozni. Mert ha nem jön majd a busz akkor ugrott hétfőn a meló, mert máshogy nem tudok bemenni.
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 11 Feb. - 22:47

Na úgy tűnik szerdától nem leszek mert megyek a fehovára csak nem mint látogató hanem mint kiállító. Sajna még bizonytalan, hogy már csütörtökön itthon leszek vagy csak vasárnap így nem mondok semmi biztosat. Ha szerencsén lesz akkor a szálláson lesz wifi én majd azért fel tudok nézni.
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 12 Feb. - 19:49

És milyen ez, mit állítasz ki? :D
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 12 Feb. - 19:58

Maga a fehova az egy mozaik szó ami annyit takar, hogy Fegyver Horgász Vadász. Nem tudom most így hirtelen, hogy írtam-e de melózok egy cégnél ami agyaggalamb lövő gépeket gyárt és azokat visszük kiállításra meg eladásra. Én személy szerint a kiállításon is besegítek meg a lőtéri versenyen is.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 12 Feb. - 20:17

Ahaaa, értem:D És akkor ez szerdán van? Vagy tovább is tart?:D
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 12 Feb. - 20:53

Igen ez több napos. Mi szerdán indulunk, eredetileg csak csütörtökig maradtam volna aztán meg lett említve, hogy lehet, hogy péntekig kellene maradnom. Pénteken meg félre hívott a főnök, hogy meg tudnánk-e oldani, hogy ha szükség lenne rá akkor vasárnapig maradok.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 12 Feb. - 21:00

Akkor jó hosszútávú:'D
Hát előre is sok sikert akkor, szorítok majd hogy minden jól menjen!! ^^
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 13 Feb. - 21:17

Hát, jól eltűntem, bocsánat érte Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 1088679420 Pénteken (?) este minden előjel nélkül kilőtte magát a netem, egyik pillanatról a másikra eltűnt, és nem is jött vissza Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 1410785470 Ne tudjátok meg azt a rettegést, amit átéltem ×,,,D *kicsit se kocka*
Szóval kiderült, hogy volt egy elmaradt számlánk Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 468785 Befizettük rögtön reggel, és most már minden rendben Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 392785 Szóval gyerekek, tanulság: MINDIG fizessétek be a számlát, főleg ha internetről van szó! Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 483518
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 13 Feb. - 21:33

Oh, hát azért Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 243759 Itt találgattuk már, hogy hova tűnhettél Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 574382 Hát bizony, ezek a mocskos számlák! Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 212874
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 13 Feb. - 21:35

Ó de még milyen köcsögök voltak már XD Hogy hétvégére időzítették, mikor nyitva sincsenek:'D
De örülök hogy megoldódott, tényleg itt izgultunk már hogy mi lehetD:
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 13 Feb. - 21:43

Ugye? ×D Nagy francok Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 392785
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 15 Feb. - 21:23

Na, és ha már távollét a téma úgyis ×D Hétvégén sem leszek Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 48616
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 15 Feb. - 21:26

Hétvégén sem? Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 1410785470 Hát hova megyegetel te? Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 763995
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 15 Feb. - 22:01

Hétvégén ilyen "bemelegítés utáni est" lesz egy barátnőmnél a koliban, hozzá megyünk ×D Nem ilyen vad tobzódás, hanem kifinomultan élvezzük majd egymás társaságát ˇ,ˇ *like a lady* Utána meg pizsiparty ×,,D
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 19 Feb. - 20:58

Naagy HELLO mindenkinek vissza tértem a melóból. Látom ti sem pihentetek így van mit olvasnom az estére, köszönöm.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 19 Feb. - 20:59

Sziaaaaa:D És hogy ment? Milyen volt?:D
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 14 Márc. - 23:10

Na emberek vártátok már a hosszú hétvégét ? :DD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 14 Márc. - 23:13

Háhá, én ezt vártam már egy ideje! Habár be kell majd pótolni azt a pénteket... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 97853 De nem érdekel, most akkor is négy napos hétvége lesz Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 727326 Akkora egy suttyó vagyok, ma se voltam, így végül is nekem öt napos Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 614953
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 14 Márc. - 23:20

"Akkora egy suttyó vagyok" ×,,,,,D

Én se voltam 8D Elaludtam, de nem is bánom ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 14 Márc. - 23:24

Én pedig úgy volt, hogy megyek. Még este egy szép kis kokárdát is kitűztem a táskámra, mondom szép legyen.
Erre reggel, valahogy annyira nem volt kedvem menni. Isten üzent nekem! Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 4247744240
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 14 Márc. - 23:29

akkor kicsit megtoldottátok a hétvégét :D én tegnap nem voltam bent suliban ülhetem 2 órát sportorvosnál ... de megérte megúsztam egy irodalom feletetést Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 3615328559
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
10 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: