꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

SzeJa Sims

Go down 
+2
Shanna
Koffeey
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

SzeJa Sims - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeVas. 10 Júl. - 22:34

Chichiiii-babaaaaa~ *3* ×D Már várom őt is *,*
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeVas. 10 Júl. - 23:38

Az álltalam Ichiro-ról készült képek, meg nem értett művészi alkotások! SzeJa Sims - Page 3 3258812048
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeHétf. 11 Júl. - 10:46

A meg nem értett művész! xD Na várjunk már, a szőke csávó Sae édesapja? :D
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeHétf. 11 Júl. - 12:17

Igen, ő az :D Nem sokat örökölt tőle X'D Tulajdnképpen egy az egyben az anyja, csak fiúban.... de Teira sem a legnőiesebb testfelépítéssel rendelkező nő... xD

Koffeey Sae profilján írta:
Szülők

Hateshi Kyouteru
SzeJa Sims - Page 3 5450693651_00dd280eb9
Hang: https://www.youtube.com/watch?v=KEm0LdHs6cg

Kor: 37
Lakhely: ismeretlen
Foglalkozás: Tehetséges és elismert ninja volt, főleg kémkedéssel foglalkozott, pénzért pedig fel is lehetett bérelni - ezzel gondosan megalapozta anyagi jövőjét. 23 éves korában azonban, miután megtudta hogy apa lesz, visszavonult. Nem akarta hogy egy végzetes eset miatt később esetleg magára kelljen hagynia a családját.
Jellem: Csendes, magának való személyiség, de társaságban is könnyen feltalálja magát, és láthatatlan valakiből minden gond nélkül vedlik át központi egyéniséggé. Mindezt anélkül, hogy kivetkőzne magából. Nyugodt, higgadt, megfontolt, mégsem unalmas társaság. Magabiztos, de nem öntelt, mindig tudja mit mondjon, vagy mit ne mondjon. Talán az egyetlen defektje a párkapcsolatok iránti magabizonytalansága és hozzánemértése. Próbálkozik ő, de főleg könyvekben olvasott nyálas fogásokkal, amik annyira romantikusak, hogy már nem is azok. És ha már könyvek - imád olvasni, a kedvenc szabadidős elfoglaltsága.
Mint apa: Nagyon készült az apaságra, épp ezért törte le annyira amikor kiderült, hogy valószínűleg nem sokáig mondhatja el ezt magáról. Teira halála nagyon megviselte, sokáig magát hibáztatta, mert magára hagyta és nem volt képes erős maradni, kitartani ahogyan ő tette. Saegirut is idegennek érezte, amit ugyan nem mutatott ki. Az első "otousan" után homlokegyenest változtatott, és onnantól felhőtlenül élvezte az apaságot. Egy világ omlott össze benne, mikor Saegiru elszökött.

Hateshi Teira
SzeJa Sims - Page 3 5450693557_2b0c123d5e
Hang: https://www.youtube.com/watch?v=T4YIs4gcQ8U (a hosszú fekete hajú lány)

Kor: 20 volt a halálakor (vagyis +13 lenne a jelenlegi)
Lakhely: ...hát...
Foglalkozás: Chuunin volt, az akadémián tanított.
Jellem: Szabadszellemű, nagyszájú, csacsogós lány volt, általában be nem állt a szája. Jelentéktelen és jelentőségteljes dolgokat egyaránt elcsiripelt anélkül hogy észrevette volna, sokszor a hallgató fél is úgy érezte hogy pár dologról talán nem is kellett volna hallania - például hálószobatitkokról. Ezenfelül szeretett csipkelődni, piszkálódni, de csak ártatlanul, nem bántó szándékkal. Nagyon szerethető volt, mindenkihez volt pár kedves szava akivel találkozott, mindig vidám volt és mosolygott. Kompenzálni akarta azokat az éveket, amikor reményvesztett, szomorú és bezárkózott volt, a szülei halála után.
Minden bolondossága ellenére megbízható volt és teljes mértékben lehetett rá számítani mindenben. Különösen jó volt vigasztalásban és bátorításban, abban amiből neki olyan kevés jutott mikor szüksége lett volna rá.
Mint anya: Bár csak egyetlen nyomorúságos hét jutott neki az anyaságból, abban az egy hétben a lelkét is kitette - szó szerint. Nem adatott meg neki, de nagyon szeretett volna anya lenni. Az az elkényeztetős, babusgatós fajta lett volna, aki még a széltől is óvja a gyerekét, de ennek ellenére engedi az orra után - mialatt ő az összes körmét lerágja és a szája szélét harapdálja. Aztán pedig az "Anyu neee-" kategóriába fejlődött volna tovább, meg nem állva a csacsogásban és észre sem véve hogy a gyerek talán nem feltétlenül szeretné ha a többiek megtudják milyen cikicuki dolgokat csinált kiskorában.
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeHétf. 11 Júl. - 17:53

Jéé, mióta van meg ez a 2 karakter? O.o
Apuka próbálkozik a romantikázással... És bejött ez Haruhi-val a Sims-ben? :D

Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeHétf. 11 Júl. - 18:14

Hát... 1-2 hónapja talán, de nem tudom pontosan xD
Éssss hát bejött ;D xD Olyannyira, hogy Haruhi is próbálkozott már, és Teira rajta is kapta őket :O XD Csak akkor szerencsére fogta magát és kilépett a játék mentés nélkül, megmentve így a kapcsolatukat xD

Éssss jelentem Sai-ról és a lakásáról is készen vannak a képek :3 Este hozom, mert most megyünk itthonról xD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeHétf. 11 Júl. - 18:18

Kapcsolat mentő volt a gép :D Huuha már kiváncsi vok rájuk :P
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeHétf. 11 Júl. - 20:19

Na itt van!! :3 Sai és Raidon laknak ebben a házban (persze külön lakásokban), meg soksok gépi karakter xD

Kívülről, bejelöltem a szomszédságot xD
SzeJa Sims - Page 3 HiroshiRokoso1

Szemben pedig Ichiro lakik meg Ishiék ^^ Legszélen a kék csücskű ház Chichié, és azt hiszem a zöld Ishiéké ^^
(tetőről~)
SzeJa Sims - Page 3 HiroshiRokoso2

A lépcsőházajtó;
SzeJa Sims - Page 3 HiroshiRokoso3

Innen balra fordulva van Sai lakása;
SzeJa Sims - Page 3 HiroshiRokoso4

A lift előtt;
SzeJa Sims - Page 3 HiroshiRokoso5

Benyitva, a nappali;
(Jobbelső a konyha, második a fürdő, balra az első Sai hálója, második a "gépterme" XD)
SzeJa Sims - Page 3 Rokoso

Konyha;
SzeJa Sims - Page 3 Rokoso2

Háló;
SzeJa Sims - Page 3 Rokoso4

"Gépterem" (mert hogy programozó.... nekem ez azt jelenti hogy sok gép van nála X'D)
SzeJa Sims - Page 3 Rokoso3

És akkor maga Saaiiii~
SzeJa Sims - Page 3 Sai2
SzeJa Sims - Page 3 Sai4
SzeJa Sims - Page 3 Sai5
SzeJa Sims - Page 3 Sai7

Csavarhúzóval X'D
SzeJa Sims - Page 3 Sai8

Előveszi aaaaa-
SzeJa Sims - Page 3 Sai3

SÖRT *0* XD
SzeJa Sims - Page 3 Sai6
Heineken~ C: xD

Nnnna, ennyi mára :3 XD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeHétf. 11 Júl. - 21:06

Sai nagggggyon menőőőő *3* Tök jól néz ki, nagyon tetszik!!! 8D A Heinekennel nagyon kemény ×,D
És annyira jó ez a szomszédságos izé... hogy ott éldegélnek egymás közelében @3@ Olyan... cuki ×3 Meg a házak is annyira jól néznek ki :D

Tiifa... Chichi neje (jövendőbeli ×D), van egyébként? *,*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeKedd 12 Júl. - 7:52

Van SzeJa Sims - Page 3 Trollface Majd róla is rakunk képeket :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeKedd 12 Júl. - 9:00

Bizony, már találkoztak is a gyógyfürdőben!! SzeJa Sims - Page 3 658599 (Ez... valamiért annyira vicces X'D) De aztán haza kellett menniük, mert vihar lett és egy csomó vízben ülő embert megcsapott a villám XD

Nnnna és most :3 Az első összeszedettebb "kalandról" hozok képeket XD
Tegnap Raidonnal játszottam este :3 Egyrészt képeket akartam róla is csinálni, meg még úgyse nagyon játszottam vele korábban :3

(Itt a cicája... xD)
SzeJa Sims - Page 3 Partynight14

Na szóval, estefelé volt már és ment vacsit csinálni magának :3
SzeJa Sims - Page 3 Partynight1

Sertéssültet :D
SzeJa Sims - Page 3 Partynight2

Aztán amíg evett, néztem közben a kívánságait és Maro meg Kida legjobb barátjává akart válni, úgyhogy gondoltam majd kaja után felhívja valamelyiket. Erre még kaja közben csörgött a telója XD Kida hívta, hogy nem-e akar elmenni valahova a városba, úgyhogy mondom Kida gondolatolvasó xD És hát persze elment, mert gondoltam Kida úgyis hozza majd Marót is biztos. Hozta is, meg egy egész csordát xD Jött Raiga, Kida lakótársa Kyoushi, meg Teira és Sakkun XD Meg hát Maro és Raidon ugye. Sakkunt gyorsan hazaküldtük, semmi keresnivalója éjszaka egy bárban ˇˇ
Szóval akkor érkezés után mindenki bement billiárdozni, kivéve Maro meg Raidon, meg Kyoushi is ott állt kint... nem tudom mit csinált xD De minden esetre Raidon kapott az alkalmon és megkörnyékezte Marót;
SzeJa Sims - Page 3 Partynight9

SzeJa Sims - Page 3 Partynight23

Hát ez... XD
SzeJa Sims - Page 3 Partynight15

Na mindegy, utána végülis fogták magukat, és bementek a többiek után, leültek pókerezni;
SzeJa Sims - Page 3 Partynight4

SzeJa Sims - Page 3 Partynight24

SzeJa Sims - Page 3 Partynight13

Aztán megunták, felálltak az asztaltól, és Raigának szemet szúrt valami pasi... (ott a porfelhő közepén xD A kék kabátos pasi az áldozat)
SzeJa Sims - Page 3 Partynight5

Megverte xD Aztán Kida cselekedett, és szépen kivonta inkább Raigát a forgalomból, beültek szépen egy asztalhoz, nehogy nekiessen még valakinek;
...valakinek azért nekiesett C< (Erkölcsi sérelmekért gomannasai~)
SzeJa Sims - Page 3 Partynight11

Eközben Raidon billiárdozni hívta Marót;
(Ott a pasi akit Raiga megvert xD Milyen magányos............ X'D)
SzeJa Sims - Page 3 Partynight18

...
SzeJa Sims - Page 3 Partynight10

SzeJa Sims - Page 3 568190 XD
SzeJa Sims - Page 3 Partynight7

SzeJa Sims - Page 3 Partynight6

Ez... xD
SzeJa Sims - Page 3 Partynight19

SzeJa Sims - Page 3 Partynight21

SzeJa Sims - Page 3 Partynight22

Aztán, olyan hajnali 4 körül járt már (este 9 után érkeztek XD), Raidon összeszedte a bátorságát és megkérdezte Marótól: "Bejövök neked?" A válasz...:
SzeJa Sims - Page 3 Partynight20

... :C
xD De azért harag nem volt, utána dumáltak még egy kicsit, aztán mindenki szépen hazament :3
Remélem tetszett a beszámoló ^^' Én élveztem játszani x'D Egyébként csak Raidont irányítottam/irányíthattam az este alatt, mivel vele játszottam, Kida meg akiket még meghívott, gépileg voltak irányítva :3 Szóval maguktól csinálták amit csináltak, és meglepett mennyire in character volt mindenki :O Raiga még Raidon felé is küldött pár szúrós pillantást, miközben ő Marót nézegette billiárdozás közben xD Maro meg önmagához hűen lepattintott magáról mindennemű flörtöt XD Közben meg ott sóvárgott, meg sóhajtozott...
Na de befogom mostmár XD Ha tetszett, majd hozok még hasonló képeket ilyen kisebb történetekről :3 Erről is hozhattam volna többet, meg részletesebben, de nem készültem rá, meg semmi, Kida csak úgy hívott xD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeKedd 12 Júl. - 16:53

Nagyon tetszik az a környék, Sai lakása meg elképeztő, kicsit sötétnek láttam az egész házat nincsenek ablakok? xD
Menő farmernadrágja van, jah és a szeme ugye :DD Gépterem, ahol "gépészkedik" xd:)
Most majdnem megkérdeztem, hogy Kida lány-e,mert eddig azthittem fiú, ezért mielőtt leírtam volna gyorsan fellapoztam a "saját karakterek"-nél Kida-t és megnéztem, hogy Homoszexuális!? SzeJa Sims - Page 3 255795 Lehet, hogy valamit félreolvastam, vagy nem láttam.... De Raiga? Vagy nem is Kidával kavar??
Na valaki magyarázza ezt el nekem SzeJa Sims - Page 3 714767 :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeKedd 12 Júl. - 17:59

Hehe C: Kida és Raiga is homoszexuális, és de, amint összekerülnek valamelyik játékban, ki fog derülni hogy járnak... fognak... előreláthatólag XD *várja azt a pillanatot*

Az ablakok meg... hát van egy pár, de egy lakásba sajnos kevés jut xD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeKedd 12 Júl. - 19:09

Azta.... SzeJa Sims - Page 3 376682188
Majd Sai-t is vidd el néha bulikba, ismertessed meg pár emberkével, ne legyen egyedül :DD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeKedd 12 Júl. - 19:37

SzeJa Sims - Page 3 514184 XD

Persze, épp tervezem is :3 Koruval elmennek valahova *-*
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeKedd 12 Júl. - 21:52

Raidon estélye nagyon jó lehetett ×D Az a kép amin bámulja Maro melleit~ ×,D
Kida meg hehh, hogy leszerelte Raigát :P
Tobiiiii~:3 Hát igen... meleg a drágám, de ígérem hogy nem fogunk semmi olyasmit játszani, írkászolni, ami túlmenne bármilyen határon ×D Ha mégis, azt külön játékban, figyelmeztetéssel mellékelve tesszük :3 ˇˇ
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeSzer. 13 Júl. - 17:46

Majd onnan is képeket :P :D
Jah tényleg, ha legközelebb homoszexuális kapcsolatlétesítő képeket raktok fel, légyszíves rakjátok ki nagybetükkel a figyelmeztetést, vannak még fiatalkoruak is ám xd:D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeSzer. 13 Júl. - 20:51

Megcsináltam Alust X3 A lakása annyira tetszik, annyira ő lett xD Neki magának viszont kell még valami normális ruhát szereznem, a mostani nem az ő világa xD Szóval kép még nincs :3
De most megcsinálom a többi tancit, meg majd Dínó meg akarja nemsokára a Pompeii-t :D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeSzer. 13 Júl. - 23:10

Tobi, ígérjük szólunk!!! ˇˇ

Juuuj, tanciiiik 8D Éssssssssssssssssssss ALUS! *3* SzeJa Sims - Page 3 621485 Muta, mutamutamutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! SzeJa Sims - Page 3 28602
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 14 Júl. - 20:58

Hmm, érdekes dolog történt az imént, ahogy játszottam... >_>

Először is, van egy "Sebastian a taxisofőr" nevű sim-em, piciny vidéki városkámban, Loveseat-ben. Sebastian a taxisofőr nevéből adódóan taxisofőr egyébként, de ez csak mellékes. Ahogy beköltözött, a szokásos 12:00-kor kiíródott, hogy szomszédok érkeztek látogatóba az ideköltözésem miatt. Természetesen Teira is jött köszönteni, mert Teira természetesen minden egyes új lakost köszönteni megy, nem érdekli, hogy ha az egy másik városban is van. Szóval Sebastian összebarátkozott Teirával, majd még aznap délután Teira felhívta, hogy nem-e akar vele kiruccanni a belvárosba. Sebastian igen-t mondott, majd a taxijával el is mentek egy helyre, egy a-féle kocsma félébe (ugyan oda egyébként, ahol az előző kiruccanás is volt Raidonnal amit Koffeey tett be), kis töltés után megérkeznek Seb taxijával. Seb kiszáll, Teira is, de csak utána látom, Teira magával hozta még Piko (Koffeey NJK-ja a sulisban) apját, a férjét (Saegiru papit ugyebár), Kidát, Koru-t, és ha jól emlékszem csak őket, de lehet többen is voltak (nem értem hogy fértek el ebben a kis taxiban egyébként XD). Nos, Seb kívánság az volt, hogy barátkozzon Teirával, szóval rámentem, hogy mondjon neki viccet. Erre viccmesélés helyett, elkezdenek táncolni o_o De ez csak a jéghegy csúcsa, amint elkezdtek fura módon táncolni, Koru kiakad, és elkezd veszekedni, és az a megcsalásos szimbólum volt a feje fölött. Vagyis Koru úgy érzékelte, Teira a tánccal megcsalja őt. Ami különös, mivel... Koru ugyebár nincs együtt Teirával... SzeJa Sims - Page 3 274283 Ezekután Koru felpofozta Teirát a "megcsalásért", majd... a játék lefagyott, és kidobott... SzeJa Sims - Page 3 102733
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 14 Júl. - 21:03

Korunak bejön Sakkun anyja, ennyi xD Ami kicsit... perverz...
Vicces volt egyébként, és a játék újra megmentett egy "kapcsolatot" xD
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 14 Júl. - 21:31

Elsőnek is. Nagyon tetszett a Raidonos történet. Szeretném kérni, hogy még több ilyet tegyetek fel. A másik történek nemkülönben tetszett. Megnéztem volna, ha a való világban egy rendőr megállította volna taxit még az oda út alatt és elkezdni számolni a taxiban lévő személyeket milyen képet vágott volna. És persze, hogy Sebastian milyen szöveggel vágta volna ki magát.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 14 Júl. - 21:33

Hát igen, biztos érdekes lehetett volna XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 14 Júl. - 23:12

Koru olyan kis izé... kujon ×D De érdekes hogy simán el tudom képzelni ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 14 Júl. - 23:14

A sulisba nem is lenne rossz ötlet, ha Koru-nak bejönne Teira X'D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: SzeJa Sims   SzeJa Sims - Page 3 Icon_minitime

SzeJa Sims
Vissza az elejére 
3 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» SzeJa (Hunger) Games

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Szerepjáték-
Ugrás: