꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| SzeJa Sims | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Vas. 10 Júl. - 22:34 | |
| Chichiiii-babaaaaa~ *3* ×D Már várom őt is *,* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Vas. 10 Júl. - 23:38 | |
| Az álltalam Ichiro-ról készült képek, meg nem értett művészi alkotások! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Hétf. 11 Júl. - 10:46 | |
| A meg nem értett művész! xD Na várjunk már, a szőke csávó Sae édesapja? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Hétf. 11 Júl. - 12:17 | |
| Igen, ő az :D Nem sokat örökölt tőle X'D Tulajdnképpen egy az egyben az anyja, csak fiúban.... de Teira sem a legnőiesebb testfelépítéssel rendelkező nő... xD - Koffeey Sae profilján írta:
Szülők
Hateshi Kyouteru
Hang: https://www.youtube.com/watch?v=KEm0LdHs6cg
Kor: 37 Lakhely: ismeretlen Foglalkozás: Tehetséges és elismert ninja volt, főleg kémkedéssel foglalkozott, pénzért pedig fel is lehetett bérelni - ezzel gondosan megalapozta anyagi jövőjét. 23 éves korában azonban, miután megtudta hogy apa lesz, visszavonult. Nem akarta hogy egy végzetes eset miatt később esetleg magára kelljen hagynia a családját. Jellem: Csendes, magának való személyiség, de társaságban is könnyen feltalálja magát, és láthatatlan valakiből minden gond nélkül vedlik át központi egyéniséggé. Mindezt anélkül, hogy kivetkőzne magából. Nyugodt, higgadt, megfontolt, mégsem unalmas társaság. Magabiztos, de nem öntelt, mindig tudja mit mondjon, vagy mit ne mondjon. Talán az egyetlen defektje a párkapcsolatok iránti magabizonytalansága és hozzánemértése. Próbálkozik ő, de főleg könyvekben olvasott nyálas fogásokkal, amik annyira romantikusak, hogy már nem is azok. És ha már könyvek - imád olvasni, a kedvenc szabadidős elfoglaltsága. Mint apa: Nagyon készült az apaságra, épp ezért törte le annyira amikor kiderült, hogy valószínűleg nem sokáig mondhatja el ezt magáról. Teira halála nagyon megviselte, sokáig magát hibáztatta, mert magára hagyta és nem volt képes erős maradni, kitartani ahogyan ő tette. Saegirut is idegennek érezte, amit ugyan nem mutatott ki. Az első "otousan" után homlokegyenest változtatott, és onnantól felhőtlenül élvezte az apaságot. Egy világ omlott össze benne, mikor Saegiru elszökött.
Hateshi Teira
Hang: https://www.youtube.com/watch?v=T4YIs4gcQ8U (a hosszú fekete hajú lány)
Kor: 20 volt a halálakor (vagyis +13 lenne a jelenlegi) Lakhely: ...hát... Foglalkozás: Chuunin volt, az akadémián tanított. Jellem: Szabadszellemű, nagyszájú, csacsogós lány volt, általában be nem állt a szája. Jelentéktelen és jelentőségteljes dolgokat egyaránt elcsiripelt anélkül hogy észrevette volna, sokszor a hallgató fél is úgy érezte hogy pár dologról talán nem is kellett volna hallania - például hálószobatitkokról. Ezenfelül szeretett csipkelődni, piszkálódni, de csak ártatlanul, nem bántó szándékkal. Nagyon szerethető volt, mindenkihez volt pár kedves szava akivel találkozott, mindig vidám volt és mosolygott. Kompenzálni akarta azokat az éveket, amikor reményvesztett, szomorú és bezárkózott volt, a szülei halála után. Minden bolondossága ellenére megbízható volt és teljes mértékben lehetett rá számítani mindenben. Különösen jó volt vigasztalásban és bátorításban, abban amiből neki olyan kevés jutott mikor szüksége lett volna rá. Mint anya: Bár csak egyetlen nyomorúságos hét jutott neki az anyaságból, abban az egy hétben a lelkét is kitette - szó szerint. Nem adatott meg neki, de nagyon szeretett volna anya lenni. Az az elkényeztetős, babusgatós fajta lett volna, aki még a széltől is óvja a gyerekét, de ennek ellenére engedi az orra után - mialatt ő az összes körmét lerágja és a szája szélét harapdálja. Aztán pedig az "Anyu neee-" kategóriába fejlődött volna tovább, meg nem állva a csacsogásban és észre sem véve hogy a gyerek talán nem feltétlenül szeretné ha a többiek megtudják milyen cikicuki dolgokat csinált kiskorában. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Hétf. 11 Júl. - 17:53 | |
| Jéé, mióta van meg ez a 2 karakter? O.o Apuka próbálkozik a romantikázással... És bejött ez Haruhi-val a Sims-ben? :D
| |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Hétf. 11 Júl. - 18:14 | |
| Hát... 1-2 hónapja talán, de nem tudom pontosan xD Éssss hát bejött ;D xD Olyannyira, hogy Haruhi is próbálkozott már, és Teira rajta is kapta őket :O XD Csak akkor szerencsére fogta magát és kilépett a játék mentés nélkül, megmentve így a kapcsolatukat xD
Éssss jelentem Sai-ról és a lakásáról is készen vannak a képek :3 Este hozom, mert most megyünk itthonról xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Hétf. 11 Júl. - 18:18 | |
| Kapcsolat mentő volt a gép :D Huuha már kiváncsi vok rájuk :P | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Hétf. 11 Júl. - 20:19 | |
| Na itt van!! :3 Sai és Raidon laknak ebben a házban (persze külön lakásokban), meg soksok gépi karakter xD Kívülről, bejelöltem a szomszédságot xD Szemben pedig Ichiro lakik meg Ishiék ^^ Legszélen a kék csücskű ház Chichié, és azt hiszem a zöld Ishiéké ^^ (tetőről~) A lépcsőházajtó; Innen balra fordulva van Sai lakása; A lift előtt; Benyitva, a nappali; (Jobbelső a konyha, második a fürdő, balra az első Sai hálója, második a "gépterme" XD) Konyha; Háló; "Gépterem" (mert hogy programozó.... nekem ez azt jelenti hogy sok gép van nála X'D)És akkor maga Saaiiii~ Csavarhúzóval X'D Előveszi aaaaa- SÖRT *0* XD Heineken~ C: xD Nnnna, ennyi mára :3 XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Hétf. 11 Júl. - 21:06 | |
| Sai nagggggyon menőőőő *3* Tök jól néz ki, nagyon tetszik!!! 8D A Heinekennel nagyon kemény ×,D És annyira jó ez a szomszédságos izé... hogy ott éldegélnek egymás közelében @3@ Olyan... cuki ×3 Meg a házak is annyira jól néznek ki :D
Tiifa... Chichi neje (jövendőbeli ×D), van egyébként? *,* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Kedd 12 Júl. - 7:52 | |
| Van Majd róla is rakunk képeket :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Kedd 12 Júl. - 9:00 | |
| Bizony, már találkoztak is a gyógyfürdőben!! (Ez... valamiért annyira vicces X'D) De aztán haza kellett menniük, mert vihar lett és egy csomó vízben ülő embert megcsapott a villám XD Nnnna és most :3 Az első összeszedettebb "kalandról" hozok képeket XD Tegnap Raidonnal játszottam este :3 Egyrészt képeket akartam róla is csinálni, meg még úgyse nagyon játszottam vele korábban :3 (Itt a cicája... xD) Na szóval, estefelé volt már és ment vacsit csinálni magának :3 Sertéssültet :D Aztán amíg evett, néztem közben a kívánságait és Maro meg Kida legjobb barátjává akart válni, úgyhogy gondoltam majd kaja után felhívja valamelyiket. Erre még kaja közben csörgött a telója XD Kida hívta, hogy nem-e akar elmenni valahova a városba, úgyhogy mondom Kida gondolatolvasó xD És hát persze elment, mert gondoltam Kida úgyis hozza majd Marót is biztos. Hozta is, meg egy egész csordát xD Jött Raiga, Kida lakótársa Kyoushi, meg Teira és Sakkun XD Meg hát Maro és Raidon ugye. Sakkunt gyorsan hazaküldtük, semmi keresnivalója éjszaka egy bárban ˇˇ Szóval akkor érkezés után mindenki bement billiárdozni, kivéve Maro meg Raidon, meg Kyoushi is ott állt kint... nem tudom mit csinált xD De minden esetre Raidon kapott az alkalmon és megkörnyékezte Marót; Hát ez... XD Na mindegy, utána végülis fogták magukat, és bementek a többiek után, leültek pókerezni; Aztán megunták, felálltak az asztaltól, és Raigának szemet szúrt valami pasi... (ott a porfelhő közepén xD A kék kabátos pasi az áldozat) Megverte xD Aztán Kida cselekedett, és szépen kivonta inkább Raigát a forgalomból, beültek szépen egy asztalhoz, nehogy nekiessen még valakinek; ...valakinek azért nekiesett C< (Erkölcsi sérelmekért gomannasai~)Eközben Raidon billiárdozni hívta Marót; (Ott a pasi akit Raiga megvert xD Milyen magányos............ X'D) ... XD Ez... xD Aztán, olyan hajnali 4 körül járt már (este 9 után érkeztek XD), Raidon összeszedte a bátorságát és megkérdezte Marótól: "Bejövök neked?" A válasz...: ... :C xD De azért harag nem volt, utána dumáltak még egy kicsit, aztán mindenki szépen hazament :3 Remélem tetszett a beszámoló ^^' Én élveztem játszani x'D Egyébként csak Raidont irányítottam/irányíthattam az este alatt, mivel vele játszottam, Kida meg akiket még meghívott, gépileg voltak irányítva :3 Szóval maguktól csinálták amit csináltak, és meglepett mennyire in character volt mindenki :O Raiga még Raidon felé is küldött pár szúrós pillantást, miközben ő Marót nézegette billiárdozás közben xD Maro meg önmagához hűen lepattintott magáról mindennemű flörtöt XD Közben meg ott sóvárgott, meg sóhajtozott... Na de befogom mostmár XD Ha tetszett, majd hozok még hasonló képeket ilyen kisebb történetekről :3 Erről is hozhattam volna többet, meg részletesebben, de nem készültem rá, meg semmi, Kida csak úgy hívott xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Kedd 12 Júl. - 16:53 | |
| Nagyon tetszik az a környék, Sai lakása meg elképeztő, kicsit sötétnek láttam az egész házat nincsenek ablakok? xD Menő farmernadrágja van, jah és a szeme ugye :DD Gépterem, ahol "gépészkedik" xd:) Most majdnem megkérdeztem, hogy Kida lány-e,mert eddig azthittem fiú, ezért mielőtt leírtam volna gyorsan fellapoztam a "saját karakterek"-nél Kida-t és megnéztem, hogy Homoszexuális!? Lehet, hogy valamit félreolvastam, vagy nem láttam.... De Raiga? Vagy nem is Kidával kavar?? Na valaki magyarázza ezt el nekem :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Kedd 12 Júl. - 17:59 | |
| Hehe C: Kida és Raiga is homoszexuális, és de, amint összekerülnek valamelyik játékban, ki fog derülni hogy járnak... fognak... előreláthatólag XD *várja azt a pillanatot*
Az ablakok meg... hát van egy pár, de egy lakásba sajnos kevés jut xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Kedd 12 Júl. - 19:09 | |
| Azta.... Majd Sai-t is vidd el néha bulikba, ismertessed meg pár emberkével, ne legyen egyedül :DD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Kedd 12 Júl. - 19:37 | |
| XD Persze, épp tervezem is :3 Koruval elmennek valahova *-* | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Kedd 12 Júl. - 21:52 | |
| Raidon estélye nagyon jó lehetett ×D Az a kép amin bámulja Maro melleit~ ×,D Kida meg hehh, hogy leszerelte Raigát :P Tobiiiii~:3 Hát igen... meleg a drágám, de ígérem hogy nem fogunk semmi olyasmit játszani, írkászolni, ami túlmenne bármilyen határon ×D Ha mégis, azt külön játékban, figyelmeztetéssel mellékelve tesszük :3 ˇˇ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Szer. 13 Júl. - 17:46 | |
| Majd onnan is képeket :P :D Jah tényleg, ha legközelebb homoszexuális kapcsolatlétesítő képeket raktok fel, légyszíves rakjátok ki nagybetükkel a figyelmeztetést, vannak még fiatalkoruak is ám xd:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Szer. 13 Júl. - 20:51 | |
| Megcsináltam Alust X3 A lakása annyira tetszik, annyira ő lett xD Neki magának viszont kell még valami normális ruhát szereznem, a mostani nem az ő világa xD Szóval kép még nincs :3 De most megcsinálom a többi tancit, meg majd Dínó meg akarja nemsokára a Pompeii-t :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Csüt. 14 Júl. - 20:58 | |
| Hmm, érdekes dolog történt az imént, ahogy játszottam... >_> Először is, van egy "Sebastian a taxisofőr" nevű sim-em, piciny vidéki városkámban, Loveseat-ben. Sebastian a taxisofőr nevéből adódóan taxisofőr egyébként, de ez csak mellékes. Ahogy beköltözött, a szokásos 12:00-kor kiíródott, hogy szomszédok érkeztek látogatóba az ideköltözésem miatt. Természetesen Teira is jött köszönteni, mert Teira természetesen minden egyes új lakost köszönteni megy, nem érdekli, hogy ha az egy másik városban is van. Szóval Sebastian összebarátkozott Teirával, majd még aznap délután Teira felhívta, hogy nem-e akar vele kiruccanni a belvárosba. Sebastian igen-t mondott, majd a taxijával el is mentek egy helyre, egy a-féle kocsma félébe (ugyan oda egyébként, ahol az előző kiruccanás is volt Raidonnal amit Koffeey tett be), kis töltés után megérkeznek Seb taxijával. Seb kiszáll, Teira is, de csak utána látom, Teira magával hozta még Piko (Koffeey NJK-ja a sulisban) apját, a férjét (Saegiru papit ugyebár), Kidát, Koru-t, és ha jól emlékszem csak őket, de lehet többen is voltak (nem értem hogy fértek el ebben a kis taxiban egyébként XD). Nos, Seb kívánság az volt, hogy barátkozzon Teirával, szóval rámentem, hogy mondjon neki viccet. Erre viccmesélés helyett, elkezdenek táncolni o_o De ez csak a jéghegy csúcsa, amint elkezdtek fura módon táncolni, Koru kiakad, és elkezd veszekedni, és az a megcsalásos szimbólum volt a feje fölött. Vagyis Koru úgy érzékelte, Teira a tánccal megcsalja őt. Ami különös, mivel... Koru ugyebár nincs együtt Teirával... Ezekután Koru felpofozta Teirát a "megcsalásért", majd... a játék lefagyott, és kidobott... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Csüt. 14 Júl. - 21:03 | |
| Korunak bejön Sakkun anyja, ennyi xD Ami kicsit... perverz... Vicces volt egyébként, és a játék újra megmentett egy "kapcsolatot" xD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Csüt. 14 Júl. - 21:31 | |
| Elsőnek is. Nagyon tetszett a Raidonos történet. Szeretném kérni, hogy még több ilyet tegyetek fel. A másik történek nemkülönben tetszett. Megnéztem volna, ha a való világban egy rendőr megállította volna taxit még az oda út alatt és elkezdni számolni a taxiban lévő személyeket milyen képet vágott volna. És persze, hogy Sebastian milyen szöveggel vágta volna ki magát. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Csüt. 14 Júl. - 21:33 | |
| Hát igen, biztos érdekes lehetett volna XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Csüt. 14 Júl. - 23:12 | |
| Koru olyan kis izé... kujon ×D De érdekes hogy simán el tudom képzelni ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Csüt. 14 Júl. - 23:14 | |
| A sulisba nem is lenne rossz ötlet, ha Koru-nak bejönne Teira X'D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: SzeJa Sims | |
| |
| | | | SzeJa Sims | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|