꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| SzeJa Sims | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Vas. 9 Szept. - 15:12 | |
| Azóta korán befekszik az ágyba hogy ne foglalja el előle x''D De ha megint kint kényszerül aludni akkor lefotózom:'''D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Vas. 9 Szept. - 15:15 | |
| Cseles ×,D Biztos viccesek ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Kedd 2 Okt. - 16:21 | |
| Nnna, végre csináltam képeket Koruék házáról:3 A két külsőbbik oldala az... nincs xD Tehát ez kb csak az a középső része, ami eddig a játékban is benne-benne volt már hogy kb mi merre x'D (Namost, nekem nagyon szórakozik Photobucket a képekkel, ilyen itt-a-piros-hol-a-piros szinten, egyszer egyiket nem látom, máskor egy másikat xD Szóljatok ha valamelyik nem látszik, akkor feltöltöm máshová xD Esetleg előtte frissítsetek egyet Ctrl + F5-tel, hátha...:'D) Kocsik:'D A fekete az Koru-é, a fehér meg apucié, de a család többi tagjával osztozik rajta xD (+ ott megy Kazuo a háttérben... O.O' xD) A bejárati ajtóból:3 A bejárati ajtóhoz viszonyítva ez a jobb felső sarok:'D (+ Hotaka xD) Koteshi irodája:3 (Hotaka takarít, gondolom az nem tetszik neki hogy munkaidőben x'D) Ez meg a Koru-é:'D A hátsó terasz:3 Koru szobája (az ágyról fényképezve xD) Sana szobája:3 Szülők szobája az ajtóból:3 Szülők szobája az ágytól xD Plusz van még fent egy vendégszoba, meg egy társalgószerű valami, aminek az üveges-ablakos fala a bejárat fölött látszik a felső képen:''D Illetve nem csináltam képet a konyháról külön, meg az nem is igazán a helyén van, de oda nem fért xD Úgyhogy átkerült a másik oldalra xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Kedd 2 Okt. - 16:33 | |
| Papi irodája eltűnt XD Miért nem használsz imageshack-et? De én még mindig elmosolyodok azon, hogy papinak nem volt jobb családi autó választása mint egy Lancer XD Végül is... jól megy neki, na Szerk.: Most nézem csak, a ház tetején lévő lukat még mindig nem bírtad betömni? | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Kedd 2 Okt. - 18:38 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Kedd 2 Okt. - 20:08 | |
| Túl sok simes képet most nem csináltam mert ki-be lépkedtem mindenkin xD (Sokan nem tudták egymást áthívni sem, mert azt kaptam hogy "Nincs telefonja, nem hívhatsz fel olyat akinek nincs telefonja!"... mondom okés:''D Mikor meg beléptem épp telefonált x''D Na mindegy:'D Niee-ékről már rééég volt:'''D Ez Shinju:'D xD (+ Chikara) Itt... úgy volt hogy darts-oznak, aztán elfajultak a dolgok vagy nem tudom xD Chikara nagyon a szívére vette a vereséget xD Aztán Niee végre átugrott Koruhoz is:'3 REPÜLŐ SZÉLMALOM WTF XDÉs ahoz képest hogy Koru kapcsolatmutatója jóval alacsonyabban van Niee-vel mint fordítva, nem igazán ellenkezett mikor Niee bedobta magát xD Kezdetnek csak köszönésképp arcrapuszi...:'3 Aztán a következő pillanatban már... xD Ami már csak azért is vicces, mert Niee előtt Mizuto is ott járt és náluk is csak lestem.... :O x'D Háát... Koru legalább ma megbizonyosodhatott róla hogy még mindig MOST WANTED HOT STUFF mindkét nem köreiben :'''D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Kedd 2 Okt. - 20:30 | |
| Koru, az a feeeeeeeej! ×,,,D
Csinálhatok belőle magamnak avit esetleg? ×,,,D És aaaw, tiszta jól mutatnak Niee-vel, nagyon aranyosak! Meg Niee-nek az a fej Shinju mellett, a második képen! ×,,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Szer. 3 Okt. - 17:47 | |
| Ez a gif amúgy xD Ma Shoutával játszottam kicsit:3 Tegnap ahogy Koruékkal játszottam, Sana chat-elt vele, de felhívni nem tudta megint amiatt a nincs telefon cucc miatt xD De mostmár kapott telefont, és beszéltek még Sanával éééééés elmentek randizni!!:'3 Mivel első randi volt, meg különben is olyan tejbetök mindkettő, nem történt túl sok romantika, de nagyon cukik voltak^^' :D Először csak beszélgetteeeek:D Aztán fociztaak:'D Utána átmentek kosarazni, mert Sana nagyon béna kapus volt xD Feszült várakozás hogy bemegy-e :'3 Nem ment be...ˇˇ' Shouta ügyesebb volt, párszor betalált xD Utána beesteledett és Sanának haza kellett menni, úgyhogy elköszöntek:3 Az már valamennyire romantikusra sikeredettX3 De szóval csók még nem volt:'3 De nagyon cukik voltak:3 | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Szer. 3 Okt. - 18:33 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Pént. 5 Okt. - 18:15 | |
| Legjobban náluk szerintem az működne hogy ShouSana... az nem hangzik olyan idétlenül x'D Ma hoztam még két képet Dorei-ről, mert emlékeztem hogy kértél még jóóóóó rég x'''D A cicájával:'D (Akinek a neve O-baba amúgy xD) Ééés talán még emlékeztek mikor Kidának kellett az a nagy kutya, Himu:'D Hát... azóta van még egy xD Stefa a neve, a Stephano rövidítve x'D (Ő a golden retriver:'3) Szerintem az lehetett vele Raiga hátsó szándéka hogy így a két kutya elfoglalja egymást és nem kell majd velük annyit foglalkozni, ergó Kidát megtarthatja magának:'''D De nem nagyon jött be a dolog x''D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Pént. 5 Okt. - 19:34 | |
| Csak én vélek összefüggést találni a kutyusok és a két gazdijuk között? 8,D Dorei pedig kiköpött Dorei :O | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Pént. 25 Jan. - 16:35 | |
| Ma végre újra játszottam... xD Belekezdtem valami nagyba amit lehet nem fejezek be X'D De ennek érdekében újracsinálok mindenkit, vagyis hát elkezdtem újracsinálni mindenkit xD (Egy másik városba hogy azért ne találkozzanak önmagukkal az utcán...XD) Meg pótoltam pár új arcot:'D Csak róluk hoztam egy-két képet:'3 Shiina~~~ Ada Piko:'3 Zeron:3 Csövel xD Ééés az új Yamacchan:'3 Az új Niee:'D Ezt nem tudom... XD Az új Jigoku:3 Az új Koru és egy nagyranőtt páfrány bimbódzó kapcsolata...xD Illetve Koru bebizonyította hogy így is számító dög lett, nem ártott neki hogy ez a második változata XD (A nő az ölelés után bejelentette hogy ilyen király sim-mel még nem találkozott és hogy mindenkinek el fogja mesélni hogy Koru milyen jófej :'D) És egy nagyon nem fotogén új Sakkun xD (Végülis csak hű önmagához úgyhogy nem haragszok rá XD) A "nagy dolgot" illetően lehet szavazni és ötletelni hogy kik alkotnák a legjobb (kb) nyolcas csapatokat egymással:'D Mert itt már nem külön, mindenki a saját családi körében, hanem együtt fognak lakni mint egy naaagy boldog (vagy elmeháborodott) család:'''D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Pént. 25 Jan. - 16:54 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Pént. 25 Jan. - 20:15 | |
| Aaaaw, Ada milyen kecsesen tartja a kezét, mint aki el van varázsolódva! Meg Shiina póza tetszik nagyon, amit aztán megtör azzal a vigyorral ×,,,D És ha cső, ha nem cső, nekem Zeron képe baromira tetszik, tiszta jó, olyan, mintha abban a sikátorban lenne, ahol voltak Sanával! *.* Niee meg... hát, Totally Spies! ×,,,D És ohh... most esett le, nem tudom, hogy te tudatosan csináltad-e..... 'Koru bimbódzó kapcsolata egy nagyranőtt páfránnyal'... VAGYIS SAJÁT MAGÁVAL! ×,D (A koru az egy páfrányfajta még mindig ×,D)
Csapatokat illetően, azokat is figyelembe véve, amiket írtál nekem, szerintem variálhatók olyan szinten, hogy mondjuk kettesével-hármasával olyanok, akik ismerik egymást, sok közük van egymáshoz, azon túl pedig lehetnek tök idegen kiscsoportok is az egészen belül, már csak azért is, mert a random interakciók viccesek lehetnek 8,D De hogy megpróbáljak azért a Korus csoporton segíteni, ha már részben én vagyok a felelős a problémáért... ×,D Koru, Niee, Icchi, Ada, Yamacchan, Shiina, Dorei & Haruhi mondjuk? Szerelmes-páros, mégis roppant kavarás-veszélyes csoport ×,D
Vaaaaagy, hogy zavarosabb lehessen, esetleg; Koru, Niee, Yamacchan, Shiina, Dorei, Haruhi és Takuma, meg Mizuto? 8D Icchi és Ada pedig mehetnek esetleg egy másik csapatba, amiben ott lehet Chichi, meg mondjuk Tori | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Pént. 25 Jan. - 20:24 | |
| Na, ez mondjuk így nem rossz, arra nem is gondoltam hogy Icchi-éket Chichi-vel meg Tori-val (meg Yasu-val) összedobni És úgy Mizuto is ott van*3* xD És úristen XD Nem is gondoltam erre a páfrány dologra x'''D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Pént. 25 Jan. - 21:01 | |
| Szerintem egyedül te nem gondoltál a páfrány dologra... XD Akkor csinálnom kell majd még egy Haruhi-t! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Pént. 25 Jan. - 23:41 | |
| Pedig így hogy mondtátok, tényleg annyira adja magát Hát... a sors akarta akkor így, hogy egy páfrányt tegyek oda xD Bizony | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Hétf. 28 Jan. - 12:27 | |
| Na azóta kb kész a ház Amiről csinált is Dínó tegnap képeket, de... nincsenek meg Úgyhogy majd csinálunk újra vagy nem tudom xD De közben kész lettek még páran:3 Kidus:'3 (Aki majd nem feltétlenül hordja mindig a szemüvegét, csak úgy örültem hogy találtam neki pirosat:'''D xD) Icchi:D (Akinek szintén találtam olyan jó szemüveget, de a hajától nem látszik @,@) Maka:'3 Seijee *-* Maro:3 Éés Shouta:'D (Akinek a pólójára érdemes külön figyelmet szentelni mert nagyon találó XD) Shouta meg Kida mögött egyébként valamennyire látszik a ház, ilyen elcseszett textúrával:'D Mert a szomszéd telken ott van xD A képek meg nem tudom miért tűntek el amiket Dínó csinált róla :< (Ahol a sim-es képek készülnek az nem az, az csak egy ilyen... "casting" telek XD) | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Kedd 29 Jan. - 8:07 | |
| Kida meg a minipáfrááááány 8,,,D Icchi első képe úgy tetszik, az az álmos tekintet :,D De tök jól ül ott *.* Maka meg a középső képen mit csinál? ×D Elfogyott a méz? 8D Az első képe úgy tetszik neki is Seijee karjai meeeeg Meg Maro rucija Shouta pólóján először Metal Ninját olvastam, de így még nagyobbat ütött, mikor láttam, hogy ott egy n is ×,,,,,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Vas. 31 Márc. - 11:06 | |
| Nnna hát ma a játékom fogta magát és meghalt... xD Szóval mostmár muszáj leszek mindent és mindenkit újra csinálni | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Vas. 31 Márc. - 12:11 | |
| Legalább... egy új, tiszta lappal kezdhetünk De az egészet újra kéne rakni | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Vas. 31 Márc. - 18:37 | |
| Minden és mindenki | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Szer. 8 Május - 14:37 | |
| Minden és mindenki azóta is oda... a játékot sem raktam még vissza, viszont fent van a Sims3.... Hát futottam egy próbakört, ami meggyőzött róla hogy felesleges lenne tovább próbálkoznom x''''D Kyou & Fusa epic fail:'''D
A hozzászólást Koffeey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 8 Május - 18:59-kor. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: SzeJa Sims Szer. 8 Május - 18:38 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: SzeJa Sims | |
| |
| | | | SzeJa Sims | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|