Nahh, most hoztam egy nagyobb adag képet!!:'3 Shippuus mind, most abban a városban játszottam xD
Először is, Yamacchan elkészült :3 Nem sikerült igazán jó hajat találni neki, de remélem azért kb hasonlít^^' :D
Aztán itt van még pár Shoutáról, ahol látszik is xD
Itt valami nagy jelenetet adhat elő vagy nem tudom x''D
Aztáááán Tori végre berendezkedett:3 (Egy egy helységes, pirinyó apartmanba xD)
És mikor átment panaszkodni a szomszédhoz a zaj miatt, hát ki a közvetlen szomszédja? :O
Bizony xD (Komolyan nem tudtam xD) Kazuo eleinte nem örült a társaságnak ._.'
Ezt Tori is észrevette... xD
De aztán iszonyú jót csevegtek a szellemekről... xD
Aztán hirtelen Raidon teljesen random bejött az ajtón és leült tévézni x''D
Nahh, ki van még Jah, Koruék házát is befejeztem, bár képeket elfelejtettem csinálni, túlságosan lekötött a fürdőnacis kártyaparti x'''D
Balról jobbra: Koteshi, Ichiro, Koru, Takuma :'D
Ichiro, Koru, Takuma, fater:'D
Takuma, papi, Ichiro, Koru xD (Az utolsó, ígérem xD)
Sana is valamiféle magánszámot adott elő, mint Shouta ott fent xD
És van még egy ilyen, Koru csatlakozott x''D
Iiiiiilletve megszületett Mizuto is, bár elég sajátos feldolgozásban, nem tudom mennyire lett önmaga x''D (Semennyire XD) Nincs olyan szemfedőm T^T Majd keresek x''D Addig is ott egy sebhely x''D ._.'
Bár akaratosnak elég akaratos lett, ebben talán magára ütött xD
Hát ennyi mára:'D xD Legközelebb a Szejás lánytársadalomról kéne képeket hozni, Haruhi, Niee... xD Meg aki még megvan:''D
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: SzeJa Sims Szer. 5 Szept. - 18:29
Húúú, nagyon klasszak lettek a képek! Mizuto mekkora már, ahogy meg akarja ölelni Korut xxx,D Főleg, hogy ő meg nem akarja :,,D Legyen lányos pizsiparti is!*3*
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Végre találtam tegnap este Damunak hajat Igaz akkora nagy bozontos, hogy hatalmas feje van tőle, de nem érdekel x'D
A házinéni (akitől bérli a lakást) valamiért nagyon szereti őt, folyton jön beszélgetni ( ), meg ölelgeti, meg megdicséri... xD
Bocsi a hatezer képért xD De úgy örülök neki
Kazuo viszont lerázta x'D Egyszer találkoztak kint a folyosón, aztán Kazuo hazament (egy folyosón laknak xD), és mikor átmentem volna Damuval hogy bekopogjon, azt mondta most nincs kedve kimozdulni D: Azóta bujkál xD
A mmmmáááásik Takeda és Aito:D Akik már egy ideje készen vannak, de csak tegnap ültem neki hajakat színezni (Damuét is xD), mert Aito-é neonvörös volt x''D (Szerintem kimondottan nem hasonlítanak magukra, de próbálkoztam T3T)
És kész van Dorei is, kapott egy nagy kövér macskát xD
Aaaawww, Damu tök cukiiii! Nagyon tetszik a haja, és nem is nagy a feje! ×D Aitóéknál az első két kép milyen jó mááár 8,D Doreiről meg tudsz még hozni képet? *.* Ez a fej a macskával kéész ×,,D
Persze, majd visszalépek hozzá és csinálok még:3 Csak a múltkor siettem xD Elment az idő azzal hogy egész nap főzött és feltöltötte a hűtőjét készétellel....... x''D
Mostmár viszont kész Kyou, Fusa meg Itaru*3*
Itaru-nak ezen a fejen úgy röhögtem x''D (Még most is röhögök...xD)
Ők meg tiszta cukiiiiik:'3
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Este Kidáékkal játszottam kicsit:'3 (Elvitettem azt a két bűnronda gyereket tőlük mert nem kellettek -XD-, de igen megszenvedtem a művelet során x'''D Először is örökbeadni nem tudtam őket, úgyhogy csak nem foglalkoztam velük, vártam hogy jöjjön a gyámügyis nő xD Jött is, de azt mondta van egy napom rendezni a helyzetet, amit én nem akartam ugye rendezni, de okés, kivártam még azt az egy napot xD Jött is, elvitte őket, de nem ment el, ott kóválygott a telken xD Tehát kiléptem mentés nélkül, beköltöztettem Yoku-t hozzájuk X'D (Ő már réééég kész volt, de nem költöztettem még be xD) Aztán ő a gyerekekkel együtt kiköltözött, és kint töröltem őket xD Majd csinálok másik Yoku-t ˇˇ') Na mindegy, szóval játszottam velük:'''D És Kidának minden vágya volt egy nagy kutya xD Nem kicsi, nagy ˇˇ xD Folyton ott volt a kívánságlistáján, hiába teljesítettem minden mást, újra és újra kipörgött xD (Mondjuk legalább az életcélmutatója jól járt vele, hogy közben a többi kívánságán mentem sorba és sorba xD) De csak kellett az a kutya... xD Úgyhogy Raiga elment sétálni és...
Íme Himu... xD Azt a mosolyt~
Raigának eleinte nem volt a szíve csücske (csupán csak a kanapét rágta szét első este x''D), de aztán megbarátkoztak, és csakis Raigának hajlandó pitizni:'''D
És a fürdetést is különösen jól tűrte, bár azt meg csak Kidának hagyta xD
Fffffffffffff;asdfghjk Az a kutya meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennyire aranyos mááár! Hát aaaaawwww Egyébként ez Kidára vall 8) Nem érné be egy nyeszlett kis ölebbel (Pincsivel ×,,,D ) De egy ilyen nagy, bundás mackókutyát halálra ölelgetne ×3 Ugye halálra ölelgeti? *.* A pitizős kép Raigával meg tiszta cuki :3 Raigának egyébként nem ugyanolyan ruhája van, mint Itarunak? ×,D
Oh, és akkor már ők is *.* Mindhárman tiszta szééépek Itaru szerintem kiköpött úgy néz ki, mint a képén :D Fusa meg gyönyörű szééép Kyou meg... Kyou haja meg... Milyen kunkori, bozontos haja vaaaan Annyira jóóó ×D
Raigának egyébként nem ugyanolyan ruhája van, mint Itarunak? ×,D
De xD Vagyis már nem, azóta lecseréltem mert nekem is feltűnt xD
És még szép hogy halálra ölelgeti x'D Meg megdicséri kb mindenért, még azért is ha az ő ágyukon alszik, aminek Raiga különösen örül, mert olyankor nem fér oda xD Úgyhogy ő meg inkább a kanapéra lelkesíti a kutyát, vagy még inkább a kutya saját helyére xD Kyou haja igeen*3* xD