Nem tudtuk hova tegyük ezeket, úgyhogy kapnak itt egy témát XD
Szóvalizé... rizsa; Nemrég végre sikerült feltenni a Sims-et a laptopra és fut is (nagyjából -,- Mikor épp nem dob ki xD), nekem meg réééégi vágyam volt már megcsinálni a karikat a játékban, úgyhogy most nagyon... nagyon örülök X'D *mániákus* Most csak hozok pár képet, de majd később részletesebben is... szóval hogy majd a házakról is lesznek képek, amiket kb próbáltunk Dínóval úgy csinálni, ahogy meg vannak adva (a sulis alapján mentünk XD), meg még a többiekről is, akik most hiányoznak, meeeg a családtagokról XD Még nincs meg amúgy mindenki (vagy nincs még hol laknia, vagy nincs róla rendes kép XD), de dolgozunk rajta ˇˇ xD Na de mindegy, szóval a képek :D Nem írom fölé ki kicsoda, remélem mindenki magára (illetve a karakterére) ismer C:
Ez nagyon tetszik, nagyon-nagyon! ×,D És annyira jó, tök jól néznek ki, felismertem mindenkit! 8D Niee-nek az a mérges fej ×D Kojum meg milyen szééép, nagyon el lett találva, a haja TÖKÉLETES! Meg Kidáé is *,* Igaz nem egészen olyan, de... annyira cuki, hogy ott oldalt/hátul van felfogva egy kis tincs 83 Mellette a barnahajú meg öööö Kyoushi? O.O Megcsináltátok őt is? Ku-chan baromi szép *,* A körmei~ *-* Meg a két trollface ×,D Kiyoooo~ ×D Kiyo nagyon tetszik :D Ééééés egyben nem vagyok csak biztos :P Az első képen (meg az utsón) azt tudom hogy Maro van, de a másik Raidon vagy Raiga? Raidonra tippelek, de inkább biztosra megyek és megkérdezem ×D
Amúgy mééég, ilyeneket mééég!!! Nagyon tetszik, imádom *,* ×D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: SzeJa Sims Szer. 29 Jún. - 19:19
Koffeey írta:
Ez nagyon kemény XD
Na, amit tényleg mondani akartam: Nagyon jó ez az ötlet XD Ha Ishi is benne lesz, majd szólj *-* Vagy valaki a jövőbeli karaktereim közül :D
Am persze :3 Beteszem majd őket is ide, amint készen lesznek :3 Meg a többiekről is lesz még kép :D Meg videóóóó X'D Ja és Shanna, az Raidon ;D Raigáról még nem nagyon van kép... de majd lesz >3
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: SzeJa Sims Csüt. 30 Jún. - 22:11
Nekem is nagyon tetszenek a képek. A szemem láttára válik Raidon igazi, "élő" személlyé.
×,,D Raidonról nagyon jó ez a kép ×D Meg Maro... ×'D Az a pizsamás pasi tényleg ×D Damien de ari *,* A szeplőit meg kell zabálni ×D Olyan kis elveszett gyerek feje van ;-; Teiraaa~ 8D Milyen boldog 8D Papiról nincs kép? >.>
Idézet :
Egyetértek~
Sai is, Raiga is nagyon jól néz ki és tökre hasonlít önmagára ×D A többieket is várom *,*
Neeekem nem nagyon tetszik Raiga, de nem tudom... legfeljebb átoperálom, de... XD Damiennek azért van olyan feje, mert az :3 Senki nem törődik vele Öööö van papiról is kép, de azon olyan kövér a feje X'D
Akkor papiról, hogy legyen XD Itt már nem kövér a feje ˇˇ De vajon......
Vajon mit csinál...?
C:
És akkor Sakkun is ^^
Itt jöttem rá hogy túl "barna" lett a bőre, mármint önmagához képest XD ...Teirához képest xD
Ishi :D
Az öccsével... hát nem tudtam milyen, ilyenre sikerült a kissrác XD
Ishivel egyébként sokat szórakoztam amíg csináltam xD Vagy 20 percig válogattam a ruháját, kéket/sárgát akartam, azt mondtad azt szereti, de nem volt olyanom xD Úgyhogy lila/sárga lett ^^'
Vendég Vendég
Tárgy: Re: SzeJa Sims Pént. 1 Júl. - 21:33
Sakkun de kis édes XD Ishi pedig nagyon szép lett Nem baj a ruha színe, így is jó És amúgy is, mondjuk a nagyija ráerőltette. XD Vagy nem tudom... De tényleg nem baj, nagyon stzép lett, az öccse pedig édes
Bakker, még budit dugít ×,D Amúgy csini~ :3 Még duguláselhárítás közben is~ 8D Sakkun meg de cukiii, szépek a szemei *,* És Ishi is milyen szép :D A haja nagyon tetszik ^^
Igen, sebtapasz xD Hoztam még képeket, amin jobban is látszik xD
És Kidaaa :3
Maro meg akarta puszilni ˇˇ Komolyan X'D
Itt meg Kyoushi valamit nagyon magyaráz... a melegszendvicsekről xD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: SzeJa Sims Kedd 5 Júl. - 22:03
Na, akkor jöjjenek az enyéim is XD
Szóval:
Haruhi fogat mosik :D
Aztán... elfelejtettem róla több képet csinálni XD Viszont Riko-ról van több
(Erről a hihetetlenül unott, kifejezéstelen arcról nem tehetek XD) Riko TV-t néz :D (kikapcsolt TV mellett, bizony XD)
Riko ül kint az erkélyen és... elmélkedik?
Riko főzőcskézik (palacsintát, vagy mit csinál :D)
Riko újra pózolgat a ház előtt XD
És Riko, a kém!
Egy tipikus "Na nee! - Dee, dee!" féle beszélgetés.
A pizsamák
(ezen még nem döntöttem el, hogy ilyen rojtocskás, mint ahogy a képen kinéz, vagy csak simán sima, és színes csíkos XD De szerintem ilyen rojtocskás, ha döntenem kell XD)
És a ház! Kívülről (Haruhiék lakása az első emeleten lévő, balról a második :D):
Belülről, a bejárati ajtóból nézve:
(Jobbra fürdő, utána egy szekrény (Riko szekrénye), balra asztalka az ajtó mellett, könyves szekrény, majd a "konyha", tovább pedig a kiszélesedő rész a lakás többi része, valamint az erkély az üveg-tolóajtóval.
A "kiszélesedő rész", ahol az ágy, a kanapé, TV, számítógép, stb. van, balra Haruhi szekrénye.
Ahogy TV-zni szokott. (Áhh, dehogy túl nagy az a TV, és egyáltalán nem nézi közelről XD)
Gülügi lakása: Belülről (balra van a kép mellett a bejárati ajtó, az a barna, jobbra a hálószoba ajtó a bal oldali, a jobb pedig valami más szoba, baloldalt a konyha, plusz Gülügi TV-je a foteljével, jobbra van még a fürdő és WC ami nem látszik a faltól, hátunk mögött pedig egy beépített szekrény:
A konyha, tőle balra a bejárati ajtó:
Gülügi hálószobája (baloldalt a saját szekrénye, attól még balrább a sarokban egy fogas és polc, ahova az aktuális barántője rakhatja cuccait XD:
Az a valamilyen szoba, amit nem tudom hogy hívhatnák (mi van a falra írva, na mi? XD Meg a kismacskája, akit természetesen Haruhi-nak nevezett el :'D):
A fürdő, és a WC:
Meg maga a ház kívülről, csak elrontottam a képet, mert átlátni a plafonon a felső emeleten, látni az eget XD De így néz ki:
Ez valami hotel szerű apartman lenne vagy mi, olyasmi XD
Hozom én is a kis adagomat XD Először kezdeném azzal a hármassal, akikkel a legjobban szeretek játszani :3 Sakkunék, Koruék és Kida X3
Elsőnek Sakkunék :3 A ház elölről;
Hátulról;
A terasz hátul;
A teraszról;
És akkor menjünk be *-* Ez a bejárati ajtóból rögtön, ha jobbra néz az ember :3 Azon a falon, ami belóg oldalt, a fürdő van xD Egyébként pedig a nappaliba nyílik;
A fürdő; az ajtóval szemben van a csap, balra a sarokban a zuhanyfülke, azzal szemben a vécé meg fürdőkád;
Hátul a lépcső alatt Teira "dolgozószobája"... yaoi-sarka X'D
Ez is a nappali, a bejárati ajtó mellett (a fehér az);
A lépcső másik oldalán, a nappaliból nyílik a konyha;
A lépcsőn felmenve rögtön jobbra nyílik Sakkun szobája;
Rögtön balra pedig, Sakkun ajtajával szemben az ikreké (ez a hátsó rész egyébként, ami a terasz fölötti oszlopokon áll);
Itt a két ajtó, és tovább Sakkun szobájától (jobbra) a kis folyosó vezet a fenti zuhanyzóhoz, azzal szemben pedig a szülők szobája; (Vagyis a folyosó végén fal, jobboldalt a zuhanyzó, baloldalt a háló ajtaja)
És a szülőktől nyílik a fenti, elülső terasz, baloldalt, csak nem látszik xD
És a nép XD ~ Papi :3
Mami:3
Sakkun~ X3
Naoki (akinek lehet a múltkor elírtam a nevét, de Naoki xD)
És Kururi C:
Ja, és Watson, a kínai kopaszkutyuli xD
Ennyi Sakkunékról :3 Külön hsz-be teszem a többieket, mert már naggggyon hosszú lenne...
Kidáék XD :3 Kidával szeretek talán a leginkább játszani, mert a lakótársával együtt csak ketten vannak, nem kell folyton lesnem kinek mi baja van, mit csinál xD És cuki, szeretem, szerintem ő hasonlít a leginkább saját magára viselkedésben is XD
Kívülről (Ott laknak, ahol Shanna képén is, fent a középső lakás);
A bejárattal szemben egy kis beugróban a pici nappali;
Az ajtó az előző képen a vécé;
Mellette fürdő, ez a csap/szekrény, szemben fürdőkád (az a kék? C: Kotoooon~ XD);
Konyha;
Ez a konyhaajtóból, jobbra a fürdő- és vécéajtó, szemben a bejárati, balra pedig nem látszik, de a szobák ajtajai;
Azt se tudom mit emeljek ki ×,D Talán... Kidáék lakása nagyon tetsziiiiiik, tökre hasonlít arra amit beraktam/elképzeltem :3 És Kida szerkója annyira jó ×,D Tökéletes neki *,* És imádom a szobáját ×D Meg meg meg Koruék lakását *-* Baromi jól néz ki, az az egész nappalis/tárgyalós rész, meg Koru szobája, az nagyon jó Sakkunék háza az meg komolyan, épp hogy csak meg nem szólal, nagyon jól néz ki :O
Ez a kééép~ ×D
Idézet :
Teira olyan aranyooooos ×3
Jajaja, és Gülü, looool ×,D A lakása milyen dizájnos És a szobalány, hmmm Haruhiéké meg milyen kis pöttöm, de tök otthonos 8D És Haruhit mééééég, még képeket *,*