Én pont ma játszottam Sakkunékkal, de nem sok minden történt XD Az ikrek már felnőttek kisgyerekké... Sakkun éjszakákba nyúlóan chat-el @_@ Ja, és Papi megint gyereket akar XXD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: SzeJa Sims Kedd 16 Aug. - 14:43
Miért nem állítottad meg az öregedést? Amikor én játszodtam mindenkinél megállítottam :P
Na, néhány Shippuus kép xD Sajnos elég rég játszottam már a Sims-szel, bár tegnap épp megint megjött a kedvem, úgyhogy akik eddig készen vannak, most megmutatom xD
Niee:3
Alus C:
Alus Sakkunnal a háttérben (pizsamában) xD
Kida... nagyon nem biztos valamiben >.>
Még mindig nem ˇˇ'
És.... és.... kicsit ugyan spoiler, de majd meglátjátok később hogy mi történt xD Szóval Maro :D
A hozzászólást Koffeey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 11 Okt. - 12:40-kor.
Niee de baromi jól néz ki Tiszta vadóóóóc Sakkunról közelebbi képet! Cukiiiii, de alig látni D8 Alus lol ×,D Jaj Kida de szerencsétlen fejet vágsz, hallod... ×,D Hát szedd már össze magad fiam! D8< Habár baromi cuki vagy ezzel az arccal És olyan szép a szád! ×3 HOGY CSINÁLOD ILYEN TÜNCIRE??? A másik is olyan édes <3 Maro- Imádom ezzel a hajjal *.* De... de.... hogy?
Na, ma játszottam Raigával egy kicsit xD Beköltözött abba az apartmanba, ahol Sakkun is lakik... ha már "rokonlelkek"... társadalmi státusz szempontjából X'D Úgyis lepukkant hely, oda mennek a törvényen kívüliek :'D A gép is csupa k*csög punk-ot tett be szomszédnak XD
Beköltözés után éhes lett nagyon :'D És mivel főzni/sütni nem tud, rendelt pizzát ˇˇ
Aztán unatkozott, és mivel más ismerőse még nincs, beköszönt Sakkunnak ˇˇ' Aki aztán rögtön bemenekült a lakásába XD És utána már ki se akart onnan jönni, hiába kopogott Raiga kitartóan... De a telefonszámát azért valahogy mégis kicsikarta belőle, mert vissza hazament és felhívta XD És meglepődtem, mert tök sokáig, és egész jól elbeszélgettek :O
De utána gyorsan lerázta, mert Kida fent volt chat-en X'D ˇˇ Ami vicces volt, mert ahogy Raiga odaült, Kida kijelentkezett, aztán pár perc múlva vissza és akkor már hajlandó volt beszélni... xD
Milyen lelkesen pötyög:'D
Aztán Kida megint elment, addig is Raiga gőzerővel bepótolta az ebédet (reggeli pizza), meg levezette a feszültséget ˇˇ'
Aztán lefürdött mert leizzadt a kemény edzésben (végülis olyan 6-tól egész 9 utánig csinálta XD), aztán visszament a géphez, és beszéltek még ˇˇ
Beszéltek olyan éjfél körülig, aztán Raiga már nagyon álmos és éhes volt (megint xD), úgyhogy kitartott a reggeli pizza mellett, amitől gyomorrontása is lett... és elment hányni...
Utána alukált ˇˇ
...arról nincs kép xD
Aztán reggel csinált magának gabonapelyhet enni, és mivel unatkozott, átment Sakkunhoz (úgy ahogy volt, félpucéran, kigombolt nadrággal xD) És megint meglepődtem, milyen jól elbeszélgettek xD
Sakkunnal de drágáááák *.* És köszi a közelieket róla! ×,3 Az első képen (amin ő is rajta van nyilván) az a feeej ×,D Azér' Raigának milyen laptopja van már ˇ,ˇ ×D Meg Kida... még kijelentkezik, lol ×,D
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: SzeJa Sims Csüt. 13 Okt. - 19:18
Na gratulálok nagyon jó kis képek születtek még többet és többet.
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: SzeJa Sims Csüt. 29 Dec. - 22:31
Mi a helyzet SzejaCity-ben? :DD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: SzeJa Sims Csüt. 29 Dec. - 22:38
Hát úgy... semmi... rég nem Sims-eztünk XD Mondjuk mostanában kedvet kaptam hozzá |D
Most visszajött a kedv xD És megszületett Shippuudenes Raidon, Kazuo meg Tori :'D
Ééés egy Kazuo+1, mert az a cuki feeeej~!! XD
Igen, Maro terhes mert... azt majd legközelebb xD De neem, nem Kazuótól XX'D Ő csak próbál kapcsolatot teremteni a babával vagy nem tudom xD (Szomszédok Maróékkal xD)
Remélem kitart a kedv, mert iiimmmmádom a Simses képeket nézegetni ×D
Kazuo olyan handsome Meg a pulóvere is ×D Nem tudom pontosan mi, de valami nagyon-nagyon bejön rajta Raidonnak meg van cigijeeeeeeeee *.* És félmeztelen Tori de morci az első képen ×,D De tök aranyos
És... :O *Shanna wants to know MORE* De az a fej tényleg, loool ×D "Hello, anybody there...? °o°"
Teee, Ichiro tökre úgy néz ki, mint a színész, akit a Vesézőbe betettem, hogy eljátszhatná egy filmben! De tökre! ×D Szóval nagyon tetszik Meg Takuma haja Meg Korué ×D Koru haja az nagyon olyan, nagyon Korus 8) Sana meg de aranyos az utolsó képen, amelyiken rajta van *.* Koteshi tök szexi Az az ugyanolyan beállás meg... ×,D
Egyikük se látszik rendesen x''D De csak ezt a képet csináltam, majd hozok jobbakat:''D
ILLETVE IZÉ!!:'3 Valami ötleteket adhattok, hogy kikről és milyen képeket csináljak!!:D Tehát mint amilyenek korábban is voltak, valakik elmennek valamerre, vagy pizsiparti xD Vagy akármi:D