꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| SzeJa (Hunger) Games | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: SzeJa (Hunger) Games Csüt. 27 Aug. - 16:26 | |
| Igen, találtam ma egy ilyen izét, elbasztam vele egy órát az életemből, de megérteˇˇ Én legalábbis jól szórakoztam az eredményen, micsoda kis csapatok álltak össze, micsoda mészárlás XD (A Procceed gombra kell kattintani alul a továbblépéshez:3) http://brantsteele.net/hungergames/r.php?c=W3Hz7qqeSPOILERSˇˇ xD Mizuto durván indítˇˇ Niee nagyon aprítja a népet xD A nagy leszámolás Seijee és Damu között XD És Damu nyeeer x''D Damu nagyon badass, remélem mostmár belátjátok ˇˇ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: SzeJa (Hunger) Games Pént. 28 Aug. - 15:13 | |
| Benézhetne a dojo-ba csak úgy tesztelés gyanánt hogy mennyire is badass Seijee-hez képest :'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: SzeJa (Hunger) Games Pént. 28 Aug. - 23:58 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: SzeJa (Hunger) Games Hétf. 31 Aug. - 8:42 | |
| Én is amúgy, szóval igen, valahogy egymásnak kéne őket egyszer dobni xD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: SzeJa (Hunger) Games | |
| |
| | | | SzeJa (Hunger) Games | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|