꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dani
*
*

Neme : Férfi

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeVas. 14 Nov. - 20:36

Koffeey szerintem ha házi ajándékot akartok akkor a naptár nem is rossz ötlet családi képekből mondjuk vagy ilyesmi meg ami nekem a sablonos ötletem valami szoba növény esetleg Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 763995
Shanna Finch meg ha alkoholizál akkor vegyél neki egy flaskát (lehet hogy hülyeséget mondok nem tom)
Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeVas. 14 Nov. - 20:38

Annak örülnek a fiúk? :D Mondjuk ő nem egy nagy ivós, de nem is antialkoholista ×D
Mert pl egyik barátnőm is vett már flaskát a pasijának, és azt mondta hogy ő nagyon örült neki... csak én meg el nem tudnámképzelni hogy azzal úgy mit... szóval hogy azt most hordozzák magukkal, vagy hogy "működik" ×D
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeVas. 14 Nov. - 20:45

Dani írta:
Koffeey szerintem ha házi ajándékot akartok akkor a naptár nem is rossz ötlet családi képekből mondjuk vagy ilyesmi meg ami nekem a sablonos ötletem valami szoba növény esetleg Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 763995

A szobanövény nem rossz, csak nálunk indig kimúlnak ^^'' De egyébként szokott neki örülni xD Az egy jó anya-ajándék :D
http://koffeey.deviantart.com
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeVas. 14 Nov. - 20:50

a flaska az akkor jó ha buliba mentek tölt bele rövidet és amúgy igen azért jó mert lehet hurcolászni és még személyre szólóvá is teheted gravíroztatással
és szerintem ha nem iszik sokat akkor kockázatos de ha nem veti meg akkor nem rossz
Koffeey ha az igazi kipurcan marad a mű virág :P
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeVas. 14 Nov. - 20:58

Tényleg, gravírozás :D Hmm, egyébként nem rossz ötlet tényleg a flaska :D Lehet hogy megoldottad a traumámat Dani Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 112523
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeVas. 14 Nov. - 21:00

örülök ha segítettem :D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeVas. 14 Nov. - 21:08

Tudsz még esetleg mondani ajándékötleteket? Karácsony után nem sokkal szülinapja is van ×,D
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeVas. 14 Nov. - 21:11

valami hobbi esetleg ami gyakori eset fegyvermánia hogy tudjak mire alapozni? Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 763995
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeVas. 14 Nov. - 21:17

Hát... gitározgat, meg... nem is tudom, különösebb mániája nem igazán van :P A horrorfilmeket nagyon szereti mondjuk :D
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeVas. 14 Nov. - 21:27

hmm kemény dió most így hirtelen nem tudok újat mondani ha most lenne azt mondanám vidd el az új fűrészre de nem most van majd még gondolkodom rajta
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeVas. 14 Nov. - 21:40

Köszi :D Bármilyen ötlet jöhet, egy fiú biztos jobban tudja minek örül egy fiú ×D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeHétf. 15 Nov. - 18:59

én itt most nem írnám meg minek örülne 1 fiu de am pl. vegyél neki 1 kocsit va a régi bevált dolog deó + tusi xD xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeHétf. 15 Nov. - 19:03

Kocsit? Mármint játékautót? Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 763995 Játékautót Finch-nek X'D Vagy hogy érted? :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeHétf. 15 Nov. - 19:09

jaja vágod v tekerjen neki 1 spanglit biztos jobb kedve lenne tőle XD:D:D :^^: :^^: Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 752584 Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 752584
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeHétf. 15 Nov. - 21:49

Neeeem, nem füstölünk :D Asztmás, úgyhogy szerintem kb belefulladna a cigifüstbe ×D Miatta szoktam le Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 73542 ×D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeHétf. 15 Nov. - 21:51

Én nem vagyok, mégis belefulladok XXX'D
Finchnek milyen jótékony hatása van XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeHétf. 15 Nov. - 21:54

Akkor elküldhetnénk hozzánk is, nálunk si van néhány bagós Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 120865
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeHétf. 15 Nov. - 21:55

A kisugárzása miatt leteszik, mi? ×D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeSzer. 24 Nov. - 16:50

szentem vegyél neki egy kicsi foci labdát,ien maroknyi és nagyon puha , a pszichológus szokott ojat adni.de am 99 forint én azt szoktam a focimániás haverjaimnak,az egyiknek van vagy 20 darab .
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeSzer. 24 Nov. - 19:25

Miért, szerinted Finch annyira stresszes lehet? Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 120865
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeSzer. 24 Nov. - 20:54

Stresszesnek mondjuk stresszes... amit megértek, én is kezdek az lenni, látva hogy friss diplomásként, nyelvizsgákkal felfegyverkezve nem kap állást... nekem csak 1 nyelvvizsgám van Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 775863 Velem mi lesz akkor? ×,D
De nem hiszem hogy hasznát venné egy ilyen stresszlabdának... van otthon, csak nem focis hanem mosolygós fejecskés ×D De mivel senki nem használta, most a kutyuk szoktak vele játszani... na mindegy :D ×D

Am vettem neki már egy X-box kontrollert ×D Az egyik már régóta elromlott, pedig régen sokszor játszottunk együtt, úgyhogy remélem örülni fog neki :3 *kockák* A flaskán gondolkodok még, mert egészen megtetszett az ötlet ×D Nem tudom ő mit szólna hozzá :P
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeCsüt. 25 Nov. - 12:40

ilyen stressz lasztim nekem is volt egy darabig az asztalomon volt aztán az akkori macskán ellopta és darabokra szedte
az képzettség és úgy nem talál melót Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 568962 az durva
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeCsüt. 25 Nov. - 17:14

Hát nem semmi :/ Milyen diplomája van?
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimeCsüt. 25 Nov. - 17:51

És sajnos nagyon sajnálatos ez,hogy sok jóltanult emberke van és nem kapnak állást :S
X-box controller hm? O_- Kis kockák,ahogy mondtad xD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitimePént. 26 Nov. - 13:51

Nem tagadjuk Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 729914 ×D
Am ilyen... bűnügyi igazgatási vagy milyen diplomája van... nem rendőrsulis, hanem jogi szakos, és azon belül valami bűnügyes... nem tudom pontosan na ×D Helyszínelő szeretne lenni Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 596150
És am nem az, végülis ha nagyon akart volna mehetett volna 1-2 helyre, de nevetséges fizuért... izé, aaannyira nem szorulunk rá hogy a semmiért gürizzen ˇˇ'
Úgyhogy most külföldben gondolkozik, és szerintem az is lesz belőle. Csak megvárja amíg én is végzek ×D Egyébként szomorú és szégyelnivaló ez a helyzet itthon, hogy a pályakezdő ennyire semmi pénzért dolgozzon :(
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 27 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
27 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: