꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Koffeey Dínósbácsi Tobii-zuzu 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 14 Nov. - 20:36 | |
| Koffeey szerintem ha házi ajándékot akartok akkor a naptár nem is rossz ötlet családi képekből mondjuk vagy ilyesmi meg ami nekem a sablonos ötletem valami szoba növény esetleg Shanna Finch meg ha alkoholizál akkor vegyél neki egy flaskát (lehet hogy hülyeséget mondok nem tom) | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 14 Nov. - 20:38 | |
| Annak örülnek a fiúk? :D Mondjuk ő nem egy nagy ivós, de nem is antialkoholista ×D Mert pl egyik barátnőm is vett már flaskát a pasijának, és azt mondta hogy ő nagyon örült neki... csak én meg el nem tudnámképzelni hogy azzal úgy mit... szóval hogy azt most hordozzák magukkal, vagy hogy "működik" ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 14 Nov. - 20:45 | |
| - Dani írta:
- Koffeey szerintem ha házi ajándékot akartok akkor a naptár nem is rossz ötlet családi képekből mondjuk vagy ilyesmi meg ami nekem a sablonos ötletem valami szoba növény esetleg
A szobanövény nem rossz, csak nálunk indig kimúlnak ^^'' De egyébként szokott neki örülni xD Az egy jó anya-ajándék :D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 14 Nov. - 20:50 | |
| a flaska az akkor jó ha buliba mentek tölt bele rövidet és amúgy igen azért jó mert lehet hurcolászni és még személyre szólóvá is teheted gravíroztatással és szerintem ha nem iszik sokat akkor kockázatos de ha nem veti meg akkor nem rossz Koffeey ha az igazi kipurcan marad a mű virág :P | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 14 Nov. - 21:00 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 14 Nov. - 21:08 | |
| Tudsz még esetleg mondani ajándékötleteket? Karácsony után nem sokkal szülinapja is van ×,D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 14 Nov. - 21:11 | |
| valami hobbi esetleg ami gyakori eset fegyvermánia hogy tudjak mire alapozni? | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 14 Nov. - 21:17 | |
| Hát... gitározgat, meg... nem is tudom, különösebb mániája nem igazán van :P A horrorfilmeket nagyon szereti mondjuk :D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 14 Nov. - 21:27 | |
| hmm kemény dió most így hirtelen nem tudok újat mondani ha most lenne azt mondanám vidd el az új fűrészre de nem most van majd még gondolkodom rajta | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 14 Nov. - 21:40 | |
| Köszi :D Bármilyen ötlet jöhet, egy fiú biztos jobban tudja minek örül egy fiú ×D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Nov. - 18:59 | |
| én itt most nem írnám meg minek örülne 1 fiu de am pl. vegyél neki 1 kocsit va a régi bevált dolog deó + tusi xD xD |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Nov. - 19:03 | |
| Kocsit? Mármint játékautót? Játékautót Finch-nek X'D Vagy hogy érted? :D | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Nov. - 21:51 | |
| Én nem vagyok, mégis belefulladok XXX'D Finchnek milyen jótékony hatása van XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Nov. - 21:54 | |
| Akkor elküldhetnénk hozzánk is, nálunk si van néhány bagós | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Nov. - 21:55 | |
| A kisugárzása miatt leteszik, mi? ×D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Nov. - 16:50 | |
| szentem vegyél neki egy kicsi foci labdát,ien maroknyi és nagyon puha , a pszichológus szokott ojat adni.de am 99 forint én azt szoktam a focimániás haverjaimnak,az egyiknek van vagy 20 darab . |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Nov. - 19:25 | |
| Miért, szerinted Finch annyira stresszes lehet? | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 25 Nov. - 12:40 | |
| ilyen stressz lasztim nekem is volt egy darabig az asztalomon volt aztán az akkori macskán ellopta és darabokra szedte az képzettség és úgy nem talál melót az durva | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 25 Nov. - 17:14 | |
| Hát nem semmi :/ Milyen diplomája van? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 25 Nov. - 17:51 | |
| És sajnos nagyon sajnálatos ez,hogy sok jóltanult emberke van és nem kapnak állást :S X-box controller hm? O_- Kis kockák,ahogy mondtad xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|