꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+2
Shanna
Koffeey
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 20:50

Ez megölte magát! Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 309624
És ki az isten az a Szikra? O,= XD
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 20:53

Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 483323 Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 483323 Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 483323 Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 483323 Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 483323 Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 483323 Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 483323 Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 483323 Nemöltemmegmagam!!!!kellvigfgyemLilikátaConra!!!!Megőrültélédesfiam????????????? :ikillu:

De ha nagyon akarod... :imdead:
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 21:07

Egy hét maradt a nyárból Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 483323 Na jó, nekem még kettő, de az se sokkal jobb Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 4422 De rossz Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 458933
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 21:13

Nekem még van kb.1 hónap xD Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 469533 És Con.... Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 196731 És Cooooon!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 580731

Gyerekek ki jön Conra?????? Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 120865
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 21:17

Melyik conra? :D Mondjuk én nem valószínű, a pestire sem Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 635390 Pedig akartam nagyon T___T
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 21:21

Augusztusi Mondóban irja a nagyváradi YoshiKont xD Első lesz itt és a sulimban tartják majd amitt most újjitottak fel xD Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 574382 Szétverik az iskolámat!! De fog hiányozni... Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 94350

És Hetália Lichtenstein CP-lesz xD Már vagy 6szor megváltozatattam... :B]:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 21:30

A mi sulinkat is felújítják Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 120865
Akadálymentesítik, ami azt jelenti, hogy a rámpa helyére lépcsőt csinálnak Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 102733
Na hogy azon hogy megy fel szerencsétlen tolókocsis xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 21:43

nálunk nincsenek tolókocsisok...csak egy gyerek aki autista és egy kezén 3 ujj a másikon 2,az anyja hozza iskolába és végre nem kell megvárni amig órák után végigvonul a folyósón 2 szerencsétlen emberkére hagyatkozva elfoglalva azt mert leérettségizett xD De hogy mi lesz ilyen hibridekből...örök rejtély marad a szememben...xD

Bocs ha piciit félreirok,nem volt meg a napi kóla adag....és a Csuvakka-futattáson elmélkedve, BJDs oldalakat bömgészve az uncsimmal és röhögni a semmin-azt tudunk *most is*- a lefekvésen gondolkodok-másik meg alszik mellettem éls röhög- és bocsi hogy ilyen érthetetlen szöveget irok,de valaki csak megérti. :pacsit!:

És nálunk fél tizenegy...és totálisan túlléptem a napi agysejtjeim pusztulásának határját-és még mindeig van 7 rész a Nanából Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 663779

Amúgy uncsim javitja a szöveget mert én mindent félreirok.és mit mond? "Hát igen...szokása..." xD

****EPIC FAIL*** :tra-la-la:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 21:47

He? Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 102733 XD
Nálunk sincsenek tolókocsisok, szóval nem tudom minek kell XD
Aztán lift legyen nálunk, ha már az óvodába is csináltak Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 280351
Én már olyan rég ittam kólát T_T
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 21:53

Én is xD Most azzal hülyéskedünk hogy az An Cafe japán dalszövegét hadartam és visszahallgattuk és ha alattunk széerk akkor tuti összeestünk vóna a röhögístül xD
Most meg fulladozunk-sztereóba xD Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 360572 Éljen a hülyeség!!Hülyeség forevöööööööööööööööööööörrrr!!!!

"Komolyan" ha mi nem lennénk ki kéne minket találni xD

A világ tőlünk Villág,Csuvakka a mi hülyeségünktől szőrös és uncsim uncsimnak viszket az orra én meg szomjan halok,de lusta vagyok kimenni valami löttyért.xD És amúgy a vagyokot ugy irtam hogy "vvagyok" és uncsim hogy "vvagyok?" én meg meggkérdeztem "hol vagyok?" És erre "egy széekn egy házban valahol romániában,valahol euban,jó távol japántól" :B]:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 21:57

Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 795967 ...
Amúgy te most hol vagy? Az előbb írtad hogy nálatok 11 van XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 22:01

én nagyon ki vagyok a rőzsétől xD -idézet Markos György:Orosz meséjéből

A székemen,a Str.C.I.Nottara 28.as házában,Nufarul-negyedben,Nagyváradon,Bihar-megyében,Romániában,Magyarország szomszédjában,Európában,A Földön,a nemtudommilyen galaxisban vagyok megtalálható.Ha gondolod látogass meg xD

Na ittam.Te micsinálsz?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 22:07

Én... próbálom megfejteni az üzeneted... @,@
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 22:09

képzeld kirohantunk mit a hülyék mert volt tüzijáték és kacsatáncoltam is xD az udvar közepén xD uncsim fürdik aztán én aztán még irogatunk xD

Amúgy ugye maradsz még?

mit kell azon fejteni?kérdezted hol lakok és megmondtam xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 22:10

Kacsatánc... utálom a... kacsatáncot... Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 31212
Igen maradok. Bár fáj kicsit a fejem XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 22:18

Én is csak ugy eszembejutott xD

Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 278431 Te szegény!!!
Fáj a fejed?Vegyél be Advil Ultrát xD Az jó izületi fájdalomra is xD Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 614953

Megyek tusolok,addig uncsim tartja a frontot!

Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 727326
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 22:20

Nekem is fáj a fejem, de egy Ben-U-Ron vagy hogy kell írni szépen és gyorsan megoldotta XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 22:23

Bár nem fáj Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 483518
Akkor uncsitesód ír helyetted addig, vagy mi? XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 22:24

én haci uncsija vagyok ...ééééss örülök h elmult a fejfajasod xD Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 614953
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 22:25

Szia Hachi uncsija Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 311688
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 22:25

Igen elmúlt Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 483518 És te is ugyan olyan hiperaktív vagy mint Hachi? Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 243759 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 22:33

Nem ő rosszzzzzabbbb xD Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 514184

Visszajöttem a beszivott orkijjász karmaiból xD :tra-la-la:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 22:34

Legyőztedddd? Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 580731
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 22:35

A mi a francból jöttél vissza? Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 99773 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 22 Aug. - 22:48

Mitmegnemnyomtunk?xxDD

Nem...csak a mesteről tanult ^.^

Na szóval...van az ork xD meg az ijjász.És találkoztak.Az ijász lány volt és az ork fiú.És megházasodtak.És lett egy gyerekük,aki ork volt,de ijjász is.És elment a kocsmába ahol berészegedett és a F.É.R.G.E.K.től vett heroint és beszivott.És szegénynak hosszú körmei voltak és nem ment maikűröshöz.És hát elkapott és kiszabadultam a karmaiból.És most vagyok xD

Na és szegény részeg,beszivott,begyógyszerezett,öngyilkos-merénylő,heroin-függő ork ihjjászunk elpőusztult.mert ették rendesen répával.meg vörös ginzenggel.Igy hát kijöttek az állatvédők és elégették a tetmet,mert bűzlött.És az anyja meg az apja boldogan haltak meg abban a tudatban hogy a hiperaktivitásam haláli és a fiuk jó kezzekbe halt meg.És itt a vége,fuss el véle,mert az eventnek vége ven.És nem droppoltak csak 53 ládát xD

Na ezt fejtsd meg!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 514184 Szeretlek,ugye tudod? Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 73695
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
38 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: