| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 20:50 | |
| Ez megölte magát! És ki az isten az a Szikra? O,= XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 20:53 | |
| |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 21:07 | |
| Egy hét maradt a nyárból Na jó, nekem még kettő, de az se sokkal jobb De rossz | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 21:13 | |
| Nekem még van kb.1 hónap xD És Con.... És Cooooon!!! Gyerekek ki jön Conra?????? |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 21:17 | |
| Melyik conra? :D Mondjuk én nem valószínű, a pestire sem Pedig akartam nagyon T___T | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 21:21 | |
| Augusztusi Mondóban irja a nagyváradi YoshiKont xD Első lesz itt és a sulimban tartják majd amitt most újjitottak fel xD Szétverik az iskolámat!! De fog hiányozni... És Hetália Lichtenstein CP-lesz xD Már vagy 6szor megváltozatattam... :B]: |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 21:30 | |
| A mi sulinkat is felújítják Akadálymentesítik, ami azt jelenti, hogy a rámpa helyére lépcsőt csinálnak Na hogy azon hogy megy fel szerencsétlen tolókocsis xD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 21:43 | |
| nálunk nincsenek tolókocsisok...csak egy gyerek aki autista és egy kezén 3 ujj a másikon 2,az anyja hozza iskolába és végre nem kell megvárni amig órák után végigvonul a folyósón 2 szerencsétlen emberkére hagyatkozva elfoglalva azt mert leérettségizett xD De hogy mi lesz ilyen hibridekből...örök rejtély marad a szememben...xD Bocs ha piciit félreirok,nem volt meg a napi kóla adag....és a Csuvakka-futattáson elmélkedve, BJDs oldalakat bömgészve az uncsimmal és röhögni a semmin-azt tudunk *most is*- a lefekvésen gondolkodok-másik meg alszik mellettem éls röhög- és bocsi hogy ilyen érthetetlen szöveget irok,de valaki csak megérti. :pacsit!: És nálunk fél tizenegy...és totálisan túlléptem a napi agysejtjeim pusztulásának határját-és még mindeig van 7 rész a Nanából Amúgy uncsim javitja a szöveget mert én mindent félreirok.és mit mond? "Hát igen...szokása..." xD ****EPIC FAIL*** :tra-la-la: |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 21:47 | |
| He? XD Nálunk sincsenek tolókocsisok, szóval nem tudom minek kell XD Aztán lift legyen nálunk, ha már az óvodába is csináltak Én már olyan rég ittam kólát T_T | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 21:53 | |
| Én is xD Most azzal hülyéskedünk hogy az An Cafe japán dalszövegét hadartam és visszahallgattuk és ha alattunk széerk akkor tuti összeestünk vóna a röhögístül xD Most meg fulladozunk-sztereóba xD Éljen a hülyeség!!Hülyeség forevöööööööööööööööööööörrrr!!!! "Komolyan" ha mi nem lennénk ki kéne minket találni xD A világ tőlünk Villág,Csuvakka a mi hülyeségünktől szőrös és uncsim uncsimnak viszket az orra én meg szomjan halok,de lusta vagyok kimenni valami löttyért.xD És amúgy a vagyokot ugy irtam hogy "vvagyok" és uncsim hogy "vvagyok?" én meg meggkérdeztem "hol vagyok?" És erre "egy széekn egy házban valahol romániában,valahol euban,jó távol japántól" :B]: |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 21:57 | |
| ... Amúgy te most hol vagy? Az előbb írtad hogy nálatok 11 van XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:01 | |
| én nagyon ki vagyok a rőzsétől xD -idézet Markos György:Orosz meséjéből
A székemen,a Str.C.I.Nottara 28.as házában,Nufarul-negyedben,Nagyváradon,Bihar-megyében,Romániában,Magyarország szomszédjában,Európában,A Földön,a nemtudommilyen galaxisban vagyok megtalálható.Ha gondolod látogass meg xD
Na ittam.Te micsinálsz? |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:07 | |
| Én... próbálom megfejteni az üzeneted... @,@ | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:09 | |
| képzeld kirohantunk mit a hülyék mert volt tüzijáték és kacsatáncoltam is xD az udvar közepén xD uncsim fürdik aztán én aztán még irogatunk xD
Amúgy ugye maradsz még?
mit kell azon fejteni?kérdezted hol lakok és megmondtam xD |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:10 | |
| Kacsatánc... utálom a... kacsatáncot... Igen maradok. Bár fáj kicsit a fejem XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:18 | |
| Én is csak ugy eszembejutott xD Te szegény!!! Fáj a fejed?Vegyél be Advil Ultrát xD Az jó izületi fájdalomra is xD Megyek tusolok,addig uncsim tartja a frontot! |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:20 | |
| Nekem is fáj a fejem, de egy Ben-U-Ron vagy hogy kell írni szépen és gyorsan megoldotta XD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:23 | |
| Bár nem fáj Akkor uncsitesód ír helyetted addig, vagy mi? XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:24 | |
| én haci uncsija vagyok ...ééééss örülök h elmult a fejfajasod xD |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:25 | |
| Szia Hachi uncsija | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:25 | |
| Igen elmúlt És te is ugyan olyan hiperaktív vagy mint Hachi? XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:33 | |
| Nem ő rosszzzzzabbbb xD Visszajöttem a beszivott orkijjász karmaiból xD :tra-la-la: |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:34 | |
| Legyőztedddd? | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:35 | |
| A mi a francból jöttél vissza? XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:48 | |
| Mitmegnemnyomtunk?xxDD Nem...csak a mesteről tanult ^.^ Na szóval...van az ork xD meg az ijjász.És találkoztak.Az ijász lány volt és az ork fiú.És megházasodtak.És lett egy gyerekük,aki ork volt,de ijjász is.És elment a kocsmába ahol berészegedett és a F.É.R.G.E.K.től vett heroint és beszivott.És szegénynak hosszú körmei voltak és nem ment maikűröshöz.És hát elkapott és kiszabadultam a karmaiból.És most vagyok xD Na és szegény részeg,beszivott,begyógyszerezett,öngyilkos-merénylő,heroin-függő ork ihjjászunk elpőusztult.mert ették rendesen répával.meg vörös ginzenggel.Igy hát kijöttek az állatvédők és elégették a tetmet,mert bűzlött.És az anyja meg az apja boldogan haltak meg abban a tudatban hogy a hiperaktivitásam haláli és a fiuk jó kezzekbe halt meg.És itt a vége,fuss el véle,mert az eventnek vége ven.És nem droppoltak csak 53 ládát xD Na ezt fejtsd meg!! Szeretlek,ugye tudod? |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|