꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:53 | |
| Én is a térdgatyát szeretem Igaz csak egy térdgatyám van, amit knee pant-nek hívok X'D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:54 | |
| Én egyszer 36 fokos melegben úgy voltam mint egy eszkimó felöltözve ,mert fogadtam anyámmal hogy nem birnám ki.Reggel 10től este 10ig xD És bezsebeltem 3.000 Ftot Na ki a király???? |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:56 | |
| Hát szeritem abban a melegben, az a 3000 forint el is ment italra neked XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:57 | |
| Skacok én lépek fagyizni Epres...vaniliás...karamellás...tiramisus...citromos...ananászos...fagyitennni!!!Nyammmi!!! Sziasztoooook!!!! Kér valaki? |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:58 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:58 | |
| Dobjad, elkapom! :pacsit!: XD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 13:36 | |
| mire odaér tuti elolvad díno | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 13:40 | |
| Akkor nagyon gyorsan kell dobnia! | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 13:55 | |
| Megint szendvicset ettünk ebédre | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 13:59 | |
| Finom volt! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 16:14 | |
| Én meg palacsintát ette ebédre Hmm,de finom volt xD Én meg csak egy térdig gatyába szoktam lenni,azt ennyi,felsőt nem szoktam hórdani,naon mutogatni nincs semmim,de lesz*rom,lehet,h vézna vok,de attól még járhatok egy félgatyába Na jó,alsónadrág is van a gatyaalatt xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 17:18 | |
| Ha nem lenne alsógatyád a nadrág alatt azt mondanám perverz vagy,de igy hogy az orrunkra kötöd,még perverzebb lettél xD Már 45 perce elkezdtem nézni egy kinai vigjátékot-amiket nem nagyon szoktam nézni- KillBride a cime és De fáááájjj....a hasam!!!!Annyit lehet rajta röhögni... Amúgy most a Joshi Barátban egy keményen Punkos alak van de brutál ahogy kinéz.megláttam és leestem a székről xD |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 17:19 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 17:22 | |
| Van olyan,h fürdés után nem veszek fel alsógatyát és röktön belebújok a rövidbe,de alűsra mindig felveszek egy alsót,de arra már más gatyót nem , Na de ne beszéljünk az én gatyás szokásaimról xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 17:25 | |
| Hát igen, nem hiszem hogy sok embert érdekelne XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 17:27 | |
| Kinél mi volt ma az ebéd? xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 17:41 | |
| UUUUUUU!!!!Volt még túrógombóc....fagyiiiiii...sendvcs....maradt még valami kis kinai....de vacsira pizza lesz fullosan :=o=: Nem ettem pizzát 2 hónapja!!!! Kezd elvonási tünetem lenni |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 17:44 | |
| Lekváros bukta a pékségbőőől! :tra-la-la: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 17:46 | |
| Itt még több palacsinta | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 17:47 | |
| A Mounika is érdekes XXXXXX'D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 18:37 | |
| Láttam sokan voltak a studióban!xD |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 18:39 | |
| Sok gyökér XD Am igen, a Joshi se volt semmi azzal a két fazonnal XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 18:46 | |
| Hát igen xD Az a frizura!Azt hittem infaktust kapok.Az még haggyán,de az a sok pirszing!!! :imdead: |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 18:59 | |
| Jahh Meg én a hosszúhajúnak a gatyájától voltam még rosszul :X Utálom a szűk farmert. magamon is és máson is XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|