꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 21:00 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 21:01 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Aug. - 21:06 | |
| Szia | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 10:57 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 11:12 | |
| Hát halad a gyerek XD Jóreggelt Na, íjatok már! Shanna, Káwéj! XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 11:20 | |
| Lassan, de halad xD Már van egy-egy fél keze, meg lábai lábfejek nélkül XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 11:38 | |
| Én is de éhes vagyok | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 11:43 | |
| Én is XXD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 11:46 | |
| Kicsit túl messze vagyok hogy adhassak belőle ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 11:52 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:22 | |
| Bakker de utálom a perverz férfiakat xD még hagyján hogy a fiatalok durvábbak,na de ennyire :ikillu: Megyek a Penny Marketbe és a hátánál ott a piac.És ott vannak a fiatal perverz diennyeárusok. És hát már 11-12 fele meg lehet kint főni,hát szoknyát veszünk fel.Logikus ha e akar az ember megfőni xD Namármost a 17 éves kölüli napszemüveges csupasz felsőtestes fiúcska támasztotta a rozoga piros furgonját-ami inkább a rozsdától volt piros és sztem nem is az ővé volt- és dinnyét evett.És beszólt: "Hé kislány!Meg szeretnéd kóstolni a dinnyémet?Finom édes!" Arcomon bizonyára leolvasható volt a "WTF?!?" kifejezés és reménykedve hogy nem nekem szólt még meg is fordultam,e sehol senki. Nembaj továbbmentem,reménykedve hogy ennyi volt,de a hülye gumicsőjével lelocsolt tetőtőltalpig "véletlenül" Mitmondjak?Hazamentem a fejszéért...de anyám nem engedte xD De jó hogy apám itthol volt :tra-la-la: Szegény fiúcska nagyon megijedt mikor apámmal visszajöttünk xD Utálom a perverzeket.Mégis mire számitott?Hogy "bemegyek vele a furgonjába"? Azt elkurta,elkurta .Mert én nem fekszem le senkivel,a férjemnek tartogatommagam De...mikor lettem ilyen szűzies...? |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:31 | |
| Lol, jó kis történet XD Hát nem tudom mióta lettél ilyen szűzies XXD Amúgy nektek jobb, ti járhattok szoknyába, meg minden. Nekünk csak nadrág van, abba belesülünk! XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:40 | |
| Hidd el,nem előnyös-számomra.Neem vagyok nagyon szoknyamániás.inkább nadrágokat hordok,ritkán veszek szoknyát.De most teljesen elázott a fölsőm is és sztem ez volt a célja.Ha tudni akarta,igen melltartót hordok,de ezt szépen is megtudta volna kérdezni.Nem mintha az orrára kötöttem volna...biztos akart lenni a dolgában,de apám helyrerakta-innen látszik,hogy szinész aztán sofőr aztán testőr aztán motorversenyző volt.Most kamionsofőr és mindig vinne magával de idén nem tudtam elmenni...pedig vagány lett volna-görög,francia,anglia,új zéland :=o=: Majd jövöre! Amúgy... http://browse.deviantart.com/?q=an%20cafe%20bou&order=9&offset=24#/dn0g98 Ő itt fiú,mégis lányruhákban jár-ha rossz megint a link keress rá ird be googliba "an cafe bou" már kilépett mert az apja beteg volt és nem birta hogy a fia lányruhákba bújik xD amúgy a banda feloszlott,mert a vokál új bandája szept 25.én debütál Lc5 néven xD *túinformált* :B]: |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:43 | |
| Az fiu?! | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:44 | |
| Az fiú! Egyébként fav volt számomra nagyon aranyos!!!A japán pasiknak még ez is jól áll,de nem nem meleg xD |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:46 | |
| Ma már ilyeneken nem szabad meglepődni ˇ-ˇ Hát hogy néznek ki egyes pasik, akár itt Mo.-n is? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:46 | |
| De senkit se zavarna, sőt minket az inkább érdekelne ha póló nélkül mászkálnátok XD Viszont az senkit se érdekelne ha szoknyába mászkálnánk, csak ránk mondanák hogy b*zik vagyunk X'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:48 | |
| Én nem szoktam szoknyában mászkálni, még dögmelegben sem, szóval nem nyilatkozok ˇ-ˇ Sőt, rövidnadrágban sem, na, naa? :gyere: XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:48 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:51 | |
| Nem találom Miyaviról azt a képet ahol kimonóban van.Kinek van meg? Kófii-én sem hordok rövidnadrágot xD csak ha anym rámordit,hogy "fiam vedd má' le azt a rohadt tréningnadrágot,nem vagy te eszkimó!" Én meg... "de anyu..." |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Aug. - 12:52 | |
| Én térdgatyapárti vagyok :D Ha olyan meleg van hogy melegem lenne benne, akkor meg evidens hogy ki se megyek az utcára XXD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|