꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+2
Shanna
Koffeey
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 21:00

Hát hogy lehet még? XD
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 21:01

Mittomén :stressz: XD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 21:04

Nnnna megyek :3 Jóéjszakákat nektek Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 156873
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 21:05

Sziiiaaa!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 311688

Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 458933 Na, Saegirut kéne rajzolnom Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 534553
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 4 Aug. - 21:06

Szia Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 311688
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 10:57

Koffeey írta:
Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 458933 Na, Saegirut kéne rajzolnom Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 534553
Van már valamije a fején kívül? Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 196731

Am jó reggeleket! Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 156873
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 11:12

Hát halad a gyerek XD
Jóreggelt Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 311688
Na, íjatok már! Shanna, Káwéj! Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 483323 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 11:20

Lassan, de halad xD Már van egy-egy fél keze, meg lábai lábfejek nélkül XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 11:33

Dejóóó ×3

Am most megyek ebédet csinálni (azaz asszisztálni ×D), majd még jövök... valamikor Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 483518
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 11:38

Én is de éhes vagyok Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 97853
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 11:43

Én is Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 483323 XXD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 11:46

Kicsit túl messze vagyok hogy adhassak belőle ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 11:52

Miért, mit főzöl? :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 12:22

Bakker de utálom a perverz férfiakat xD még hagyján hogy a fiatalok durvábbak,na de ennyire :ikillu: Megyek a Penny Marketbe és a hátánál ott a piac.És ott vannak a fiatal perverz diennyeárusok. És hát már 11-12 fele meg lehet kint főni,hát szoknyát veszünk fel.Logikus ha e akar az ember megfőni xD
Namármost a 17 éves kölüli napszemüveges csupasz felsőtestes fiúcska támasztotta a rozoga piros furgonját-ami inkább a rozsdától volt piros és sztem nem is az ővé volt- és dinnyét evett.És beszólt:
"Hé kislány!Meg szeretnéd kóstolni a dinnyémet?Finom édes!" Arcomon bizonyára leolvasható volt a "WTF?!?" kifejezés és reménykedve hogy nem nekem szólt még meg is fordultam,e sehol senki. Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 603176 Nembaj továbbmentem,reménykedve hogy ennyi volt,de a hülye gumicsőjével lelocsolt tetőtőltalpig "véletlenül" Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 663779 Mitmondjak?Hazamentem a fejszéért...de anyám nem engedte xD De jó hogy apám itthol volt :tra-la-la: Szegény fiúcska nagyon megijedt mikor apámmal visszajöttünk xD
Utálom a perverzeket.Mégis mire számitott?Hogy "bemegyek vele a furgonjába"? Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 532108 Azt elkurta,elkurta .Mert én nem fekszem le senkivel,a férjemnek tartogatommagam Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 658114 De...mikor lettem ilyen szűzies...? Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 243759
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 12:31

Lol, jó kis történet XD
Hát nem tudom mióta lettél ilyen szűzies Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 73542 XXD
Amúgy nektek jobb, ti járhattok szoknyába, meg minden. Nekünk csak nadrág van, abba belesülünk! Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 483323 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 12:40

Hidd el,nem előnyös-számomra.Neem vagyok nagyon szoknyamániás.inkább nadrágokat hordok,ritkán veszek szoknyát.De most teljesen elázott a fölsőm is és sztem ez volt a célja.Ha tudni akarta,igen melltartót hordok,de ezt szépen is megtudta volna kérdezni.Nem mintha az orrára kötöttem volna...biztos akart lenni a dolgában,de apám helyrerakta-innen látszik,hogy szinész aztán sofőr aztán testőr aztán motorversenyző volt.Most kamionsofőr és mindig vinne magával de idén nem tudtam elmenni...pedig vagány lett volna-görög,francia,anglia,új zéland :=o=: Majd jövöre!
Amúgy... http://browse.deviantart.com/?q=an%20cafe%20bou&order=9&offset=24#/dn0g98 Ő itt fiú,mégis lányruhákban jár-ha rossz megint a link keress rá ird be googliba "an cafe bou" már kilépett mert az apja beteg volt és nem birta hogy a fia lányruhákba bújik xD amúgy a banda feloszlott,mert a vokál új bandája szept 25.én debütál Lc5 néven xD *túinformált* :B]:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 12:43

Az fiu?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 1410785470
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 12:44

Én se bírom az ilyen férfiakat, szerintem elég undorító mikor csak így leszólítanak lányokat Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 139263 A lányok se szólnak csak úgy oda hogy he' mán' azér' ugyan gyere má' oszt döntsé' le Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 663779 Legszívesebben leütném őket én is :ikillu:

Dínó kuss, ti meg járhattok félpucéran, ami nálunk furán venné ki magát ×D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 12:44

Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 1410785470 Az fiú! Egyébként fav volt számomra nagyon aranyos!!!A japán pasiknak még ez is jól áll,de nem nem meleg xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 12:46

Ma már ilyeneken nem szabad meglepődni ˇ-ˇ Hát hogy néznek ki egyes pasik, akár itt Mo.-n is? Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 102733
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 12:46

De senkit se zavarna, sőt minket az inkább érdekelne ha póló nélkül mászkálnátok Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 120865 XD
Viszont az senkit se érdekelne ha szoknyába mászkálnánk, csak ránk mondanák hogy b*zik vagyunk X'D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 12:48

Én nem szoktam szoknyában mászkálni, még dögmelegben sem, szóval nem nyilatkozok ˇ-ˇ Sőt, rövidnadrágban sem, na, naa? :gyere: XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 12:48

Akkor nem sülsz meg? ×D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 12:51

Nem találom Miyaviról azt a képet ahol kimonóban van.Kinek van meg? Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 48616

Kófii-én sem hordok rövidnadrágot xD csak ha anym rámordit,hogy "fiam vedd má' le azt a rohadt tréningnadrágot,nem vagy te eszkimó!" Én meg... Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 2097129697 "de anyu..."
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 5 Aug. - 12:52

Én térdgatyapárti vagyok :D Ha olyan meleg van hogy melegem lenne benne, akkor meg evidens hogy ki se megyek az utcára XXD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
19 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: