| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:50 | |
| Öööööö... Egy ilyen kódolt izé után nem vagyok benne biztos... XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:53 | |
| Biztos vagy benne hogy nem vagy benne biztos? Kódoljak még?amugy kinek kodoljak?senki sem érti xD Olvastad hogy szeretelek??? |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:54 | |
| Igen olvastam... XD De miután megpróbáltál elpusztítani ezzel a szöveggel, nem vagyok benne biztos XXD Ne, nehogy még többet kódolj! Én nem értem meg XD Shanna fordító programom van, de a Hachi fordító 1.0-át még nem fejlesztettem ki XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:57 | |
| akkor ideje lenne,mert most nagyon pörgök xD szegény uncsim aludna de nem tud.Mert én irom, hszket meg töltök le csomó haszontalan japán rockkos avatart és metyogok magamba és röhgögök mint egy "kisegér" :^^: Mondtam h szeretlek?? |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 22:59 | |
| Tudod egy eféle szoftver kifejlesztése nagyon bonyolult. ˇ,ˇ Főleg hogy te még bonyolultabb nyelvet beszélsz mint Shanna elvtárs. XD Igen, mondtad... XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 23:02 | |
| igen.Én egy olyan nyelvet beszélek miben ott van Shanna elvtárs + Hachi elvtárs + a metin 2 nyelvezete-uncsim játssza- + jrock meg anime nyelvezet.ebből adódóan...5.0ás kéne legyen egyből,hogy te le tudjad forditani,Nyappppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!! :tra-la-la: Imádom mikor kikészülsz!Még jobban ha ÉN készitelek ki!!! |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 23:03 | |
| Úristen, pedig még csak a 0.3-nál tartok... Lesz itt még egy kis dolgom... XD Mikor láttál más által kikészülni? XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 23:06 | |
| Becsapós kérdés?xD Nem tudom...semikor...xD Hány éves vagy királyfi? Nálunk már hétfő van,de még pörgök xD és pörgök,és ha karnék se tudnék aludni... Biztos jobban menne ha pl......... ...... |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 23:07 | |
| Odavan írva az avatárom alá ˇ,ˇ XD Látom hogy pörgöl, látom XD Jobban menne ha pl? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 23:11 | |
| Ha pl valaki-Ruki,Reita,Uruha,Kai,Aoi,Miku,Kanon,Takuya,Bou stb.- mellettem aludna.De jelenleg nem válagatok |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 23:12 | |
| A "..."-ból, és a nyáladzásodból én valami másra gondoltam, de nem fontos ˇ,ˇ X'D | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 23:15 | |
| Hát valóban nem csak aludnék velük,de koromra való tekintettel....xD Az is megteszi.De megyek mert uncsim már alszik én meg még mindig itt ülök.És lezsibbadt a fenekem xD Puszika és jó éjt neked!!! |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 22 Aug. - 23:17 | |
| Ja hogy ezek mind férfi nevek? XD Mit számít a kor ebben a mai romlott világban? Na mindegy, pont menni akartam én is, jóéjt | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 9:00 | |
| Jóreggelt kihakllt fórum!!! Mivan veletek emberek?Holvagytok?Micsináltok?Hiányoztatok Már helyesebben irok mint tegnap este...vagy nem,de mindegy.Amúgy jól szórakoztam az este meg ma éjjel is xD És ti...és te,Dinó?? :>): Ma hétfő van Hétfő 23!!! :tra-la-la: |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 9:18 | |
| wááááááááá hachikooooo tiszta ojjjan vagy mintén hííperaktivv :=o=: hétfőőőő neeeeeeeeee am télleg kihalta fórum
idézek:egy messzi messzi fórumon ahol csak két hiperaktív van megölték a fórumot xDXD |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 9:52 | |
| | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 10:03 | |
| Én már ébren vagyok egy ideje, de hajat mostam, szárítottam, aztán reggeliztem ˇ,ˇ Most meg az egyetem honlapján próbálok eligazodni sikertelenül | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 10:07 | |
| Szendvicset reggeliztem! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 10:19 | |
| Igen,én alvás közben is szórakoztam xD Közben most kikisértem uncsim,meg visszajöttem,És örömmel vettem tudomásaul hogy vagytok itten páran ghost: ...Mit is mondjak erre?Ha Dinót legyürtem akkor csak hiperaktiv vagyok nem?xD Ööööö...mint te?Bocs de eddig veled még nem találkoztam,ugyhogy nem tudok biztosat válaszolni erre.De ha ugyvan akkor Hiperaktivitáljunk együtt xD |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 10:27 | |
| Alvás közben hogyan? XD Én meg olyan hülyeséget álmodtam... | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 10:34 | |
| Erre nekem sem sikerült rájönnöm,de mégis xD Én is!Azt álmodtam hogy mentem Budapestre és eltévedtem xD És csomó lökött otakuval találkoztam akik elvittek a McDonald's-ba mert szerintük "Con utábn volt" és aztán mikor megszöktem tőlük akkor egy foggalmamsincsmilyenbanda koncertjén találtam magam xD És ott odatettek karaokézni a "Paper Moon"-t.És elment a hangom,mert a Mekibe túl sok fagyit ettem.Aztán kirohantam a szinpadról és egy hegyen voltam,amiről siléccel jöttem le,mert megkergetett a Csuvakka.És aztán meg felébredtem mert hogy Lilika gumija laza és velem alszik és a keze ráesett a fejemre mert megfordultam az ágyban xD Többet soha sajtos popcornt lefekvés előtt |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 10:36 | |
| Hát én ennyire bizarrat nem álmodtam... Az enyém egyszerűen hülyeség volt XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 10:39 | |
| Én azt álmodtam hogy... Jigoku írt XXXXXXXXXXXXXXX'D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 10:41 | |
| | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 10:44 | |
| Hát szerepjáték hozzásszólást xD De nem a Shippuus-ba, hanem azt hiszem a szabadba De nem biztos xD Aztán meg megbeszéltük hogy milyen jó lett, akkor már Shanna is ott volt xD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|