Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 6 Márc. - 1:04
Hehe, az én régi rekordom valahol 13000 környékén volt, de azért már igen megdolgoztam ×D Ügyes vaaagy~! :D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 23 Ápr. - 12:19
Hát ha játékról van szó akkor Metin2 van egy 21-es ninja karakterem sárgáknál az Altair szerveren :D most haverral találtunk egy német privát szervert ahol csak magyarok vannak :D a neve Nimbus Of Dragons és ott köbö 700% szorzó és a kutyák fms-t dobnak:D Véleményem szerint nagyon jó játék :) Ui.:a németen van egy 67-es Surám 54-es Harcosom,40-es Ninjám,és egy 15-ös sámánom :D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 26 Ápr. - 10:23
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 16 Május - 19:07
Uristen, borzalmas dolog történt!!! Elromlott a joystick-om! Most mi'csinálok?! Vagyis hát teljesen nem romlott el, mert működik végül is, de jobbra mozdítva rendszeresen kiakad/beakad -nem tudom pontosan mit csinál), és akkor nem reagál a jobbra való mozdulatokra! Most vehetek majd újat.
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 1 Szept. - 8:51
Kedden voltam uncsitesóméknál (felvenni az ő tárgyait is xD), és megmutatta a Prototype-ot *-* Már régóta szemezek ezzel a játékkal, mert baromira tetszik mennyi szabadságot ad, de féltem hogy úgyse futna a laptopon... a gépen meg pláne nem X'D De szóval megmutatta, és mondom nem érdekel, ez kell nekem xD Szóval tegnap letöltöttem, este installáltam, ma kipróbáltam és fuuut Kicsit... nagyon szaggat, de még épp élvezhető X'D Meg GameBooster nélkül próbáltam az előbb, szóval reménykedek hogy az is majd javít rajta kicsit, mindjárt ki is próbálom úgy is xD Erről van szó egyébként;
Javaslom kipróbálni A sztorit tömören elmondja Alex a videóban, a lényeg hogy valami ilyen mutáns lett belőle, és meg akarja keresni hogy ki tette ezt vele. Gyűjteni kell a játék során emlékeket (a megfelelő emberektől), tapasztalatokat, például járművezetés (tank, helikopter), stb. Egyébként kicsit GTA beütésű, csak soookkal jobb xD
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 1 Szept. - 21:07
Ezt majd Finch-nek megmutatom, a sok GTA után biztos tetszene neki, mert ott is az a kedvenc hobbija, hogy minél több civilt mészároljon le a lehető legbrutálisabban ×,D A falakon ugrlós részét meg én fogom élvezni! 8D Szpájdermeeeeeeen~!!!
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 4 Szept. - 1:30
Na megmutattad? xD
Fú, én olyan szinten imádom már, hogy eszméletlen XXD Annyira érdekes a történet, és olyan változatosak a feladatok, küldetések, hogy nincs olyan pillanat ahol unnám:D *-*
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 4 Szept. - 15:22
Meg, és tetszik neki nagyon, már meg is vette ×D A sors akarta így, ez volt az utolsó példány a Media Markt-ban ×D És tényleg nagyon jó, én is folyton nézem mikor játszik *-* Ellenben ÉN megabéna vagyok, még közlekedni se tudok rendesen, nemhogy csinálni a feladatokat ×,D De nagyon élvezem nézni Meg röhögni rajta, hogy idegeskedik ×,D Nagy menő módon elkezdte hard módban, hogy hát azt úgy kell mert úgy az igazi, és most csodálkozik, hogy folyton kinyírják ×,D
Irigy vagyok erre a Danára Én is akarok ilyen menő bátyust
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 4 Szept. - 15:52
Hehh, én easy-n kezdtem XD Bár már néha eszembe jut hogy normal-ban kellett volna, mert nem halnék bele ha egy picivel nehezebb lenne... de aztán mindig jön 1-1 boss fight és rájövök hogy jó ez így XXD Hol tartotok?*-*
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 4 Szept. - 15:55
Mintákat kell gyűjteni Alex exének, hogy megvizsgálhassa vagy mi ×D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 28 Ápr. - 15:32
én... DDMT2 zök ...van egy 43 és egy 34 és egy 9 karim :) aki játszik szóljon és húzom :)
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 28 Ápr. - 16:47
Én végeztem még Protoval (már vagy egy hete, de lehet 2 is x,D), és mikor lengyelben voltam, meg is vettem :,,D Támogassuk Activisiont!*3*
Most Dead Island-et toljuk Vivivel :,3
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 28 Ápr. - 17:13
Annak láttam a trailer-ét, illetve a játékmenet videóját Toby-tól (Tobygames). Nem néztem még belőle sokat, de jónak tűnik :D Persze nálam úgysem futna
JigoKuu
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 1 Május - 10:12
Szerintem tuti futna :D Nálunk is megszereztem, és ráraktam a laptopra, és teljesen jól vitte, és kétlem, hogy bármiben is erősebb lenne, mint a tieitek:3 Egy próbát megérne :D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 1 Május - 14:44
Hát, nem tudom. Mert tán azt írta, hogy a driver-eket kéne frissíteni, vagy mi. Az én rendes gépemen meg állítólag nem lenne probléma, viszont valamilyen okból mégsem indul ._.
JigoKuu
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 1 Május - 15:17
Ez érdekes:/ Mondjuk nekem meg egy csomó mkv-t se visz, ha itt vagyunk x,D És volt, aki nem hitte el, hogy a Windows Intézőm is úgy beáll tőle, hogy emiatt törölni se tudom (mert próbáltam TC-ben, de ha védett, ugye Intézővel lehetne feloldani... de mivel beáll, veszett ügy x,D). Viszont az AA-s mkv-kat ha nem is viszi, lealább törölhetőek :3 Tehát vannak ilyen izgi dolgok ˇˇ" Pedig az a játék nagyon beteg, de imádjuk x,D