꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Játékok /PC, konzol/ | |
|
+7Joey Kisame Tobii-zuzu Stein Itachifan Sassy JigoKuu 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 20 Dec. - 22:56 | |
| Igen ×D Mert egyedül is úgyis lehetetlen, akkor meg miért ne? ×,D És jobban megy ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 20 Dec. - 22:57 | |
| Szerintem engem zavarna ah Koffeey besegítene XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 20 Dec. - 23:07 | |
| Hát... mi nem vesszük komolyan ×D Meg az elején baromi bénák voltunk így, de aztán rájöttünk hogy a kettő közül (mert ugye így egy emberre kettő gomb jut) melyik mit és hogyan is emel, és ha látjuk hogy hopp, ott kell, akkor nyomjuk ×D Úgy mozog mint egy haláltusát vívó kecskebéka, de halad ×,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 20 Dec. - 23:09 | |
| lol XD Az enyém úgy szökkel mint egy rossz b*zi aki Chuck Norris rugásokkal hatástalanítja ez előtte lévő (és nem létező) ellenfeleit | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 20 Dec. - 23:20 | |
| Most már ráálltunk a spárgákra ×D Az a cél hogy minél idiótább eséseket produkáljunk vele ×,D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 31 Dec. - 0:07 | |
|
A hozzászólást Koffeey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 31 Dec. - 0:10-kor. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 31 Dec. - 0:07 | |
| Ja, Koffeey-el kipróbáltuk, és mindig rájött @_@ | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 31 Dec. - 12:05 | |
| clint eastwooddal azt nem sikerült kitalálnia kérdezte hogy színész e mindent már majdnem megvolt szerintem erre ki írja hogy goofy xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 31 Dec. - 16:46 | |
| Lol, Gyurcsány Ferencre is rájött XD És höhö, beraktam Haruhit is az adatbázisba xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 31 Dec. - 18:25 | |
| Tegyél be mindenkit *,* Am nagyon durva ×,D Simán rájön :O | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 31 Dec. - 18:57 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 31 Dec. - 21:40 | |
| Én elrontom ×D Kitalálta Pumuklit is :O | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 31 Dec. - 23:01 | |
| Hogyan lehet elrontani? XD Amikor kérdezget, beadod a karakteredre illő válaszokat, majd a végén megadod ki is az =D Szerk.: És... Haruhi végre megkapta a képét is benne | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 28 Feb. - 21:45 | |
| Dínó elsőnek is szeretném megkérdezni mennyire értesz a psp-khez? másodszor pedig mennyire érdekelnek a kb. 2. világháborúra tehető tankos netes játékok? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 28 Feb. - 21:46 | |
| Hát, PSP-m nem igazán van XD A tankokat meg nem igazán szeretem, és a netes játékok se a favoritjaim, bocs :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 28 Feb. - 21:56 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 28 Feb. - 22:02 | |
| Ja hát igen, ez megunhatatlan XD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 28 Feb. - 22:03 | |
| Heh érdekes egy játék az már biztos. | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 1 Márc. - 22:37 | |
| Ja, mi is azt beszéltük Koffeey-al XD | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 1 Márc. - 23:01 | |
| Akkor berakom a linket amin elég sok dolog le van írva >klikk< lényegében olyan a játék mintha Cod-ozna az ember neten keresztül csak itt tankot kell irányítani sima katona helyett és nincs gyalogság csak és kizárólag tankok. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 2 Márc. - 13:18 | |
| Lol, pont ezt említette ma suliban egyik osztálytársam :D Gondoltam is magamban hogy biztos ez az amiről te is beszéltél :D Nem tudom, egész szép grafikája van, futna ez egyáltalán a gépemen? XD | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 2 Márc. - 15:03 | |
| Megsúgom én anno schwarzolva szereztem a gépemet anno még 4 éve és az enyémen is fut pedig egy elég alap gép, igaz szaggat mert csak 512 RAm-om van :S | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 3 Márc. - 8:46 | |
| Köszi a linket, Finch már fel is avatta ^^ (Mielőtt bárki megijed, nem nekem kellett hanem neki ×D) .......ezért nem voltam egyébként tegnap ×,D Ki se lehetett őt innen robbantani, úgyhogy... ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 5 Márc. - 16:59 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ | |
| |
| | | | Játékok /PC, konzol/ | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|