| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Dani Stein Koffeey 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Aug. - 13:12 | |
| Dei is szeretne rendelni! Azt hogy kell? | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Aug. - 13:27 | |
| Addig oké hogy rákattolok hogy megrendelem meg kitöltöm amit kell XD De a fizetésről nem tudok... kártyával kell, vagy csekk, vagy hogy kell? ^^' Meg ott most akkor aukciók vagy mik vannak? Mert van mindennél ilyen határidő izé :O_o: ...Hibari figurát akarook :T~T: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Aug. - 13:42 | |
| lehet hogy ugy hogy házhoz szállítják és aki kihozza pasas annak kell kifizetni :D | |
|
| |
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Aug. - 14:07 | |
| asszem úgy van ahogy Tobi mondja átjön a határon azért plussz pénzt kell fizetni a Vámért meg a szállítási költség és autóval hozzák xdxd | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Aug. - 14:43 | |
| | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Aug. - 14:52 | |
| Az úgy jó lenne XD Máshogy nem szeretem... az oké hogy jön a pasi, odaadom a pénzt és ideadja a csomagomat XD Azzal ki vagyok békülve XD | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Aug. - 15:07 | |
| | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Aug. - 16:03 | |
| a pizzát igy csinálják. rendelunk pizzát ,kihozza a hapsi és odaagyjuk a pénzt neki XD meg sztem mindn mást is :D | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Aug. - 16:07 | |
| Hát játékot rendeltem már, az is így jött, de az Magyarországról jött már eleve XD Hát nem tudom... nekem nagyon kell az a Hibari :hmm: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Aug. - 16:10 | |
| | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Aug. - 16:11 | |
| Nem tudom még, van több is. Majd kiválasztom valamelyiket ^^ | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Aug. - 16:13 | |
| ha nagyon messziről akkor előveheted az ez évi zsebpénzedet XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Aug. - 16:16 | |
| Neem, tudom mennyi a postaköltség XD Oda van az is írva az ár mellé (: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Aug. - 16:16 | |
| hát ott van a figura ára + vedd hozzá a kiszállítást is XD add össze és ugy gondolkozz el hogy megveszed e XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Aug. - 16:33 | |
| 4-5000 forint úgy, most néztem :hmm: | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Aug. - 19:45 | |
| Kijött a Naruto 8 :víí: !!! Szegény drága ZAKU-KUUN :T~T: |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 24 Aug. - 9:45 | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 24 Aug. - 9:57 | |
| XD Gonocc Shino :uváh: XD De olyan cuki Dosutól,hogy bosszút akar állni érte :83: |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 24 Aug. - 13:32 | |
| NA itt van Sasori repülőgépe. (A végtelen történetből) SAS 530 G-T Version XD | |
|
| |
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 24 Aug. - 13:57 | |
| észrevettétek hogy van egy olyan tagunk vogy EndreUchiha? XD vagy UchihaEndre már nemtom pontosan XDDDDDDDD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 24 Aug. - 14:09 | |
| Igen.. én már tudom egy ideje... XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 24 Aug. - 15:41 | |
| már jó egy ideje regizett. halljátok a végtelen történetben ne szpjáték hosszuságokat írjatok | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 24 Aug. - 17:06 | |
| Háháá én személyesen is ismerem xdxd | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 24 Aug. - 17:34 | |
| - Tobi írta:
- már jó egy ideje regizett.
halljátok a végtelen történetben ne szpjáték hosszuságokat írjatok De én a szerepjáték hosszúságuakat szereteem! :ííí: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 24 Aug. - 17:38 | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|