| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Dani Stein Koffeey 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 11 Aug. - 22:44 | |
| Figyelj csak, van neked olyaan számítógépes rajztáblád? Nem tudom van-e rendes neve... angolul tablet XD Mert olyat akarok most venni csak nem tudom hol és mennyiért lehet :ömm: | |
|
| |
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 11 Aug. - 22:49 | |
| Nekem nincs olyan számítógépes rajztáblám ^^ Amúgy Digitális Rajzpad a neve :P és szerintem Média Markt-ba meg ilyen helyeken lehet kapni 10.000-20.000 Ft környékén XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 11 Aug. - 22:51 | |
| Köszke ^^ Már régóta akarok egyet de nem tudom már milyen újságban láttam egy írólapméretűt (kicsii XD) és az volt majdnem 30,000 o,o Akkor elment tőle a kedvem XD De nagyon kéne :=.=: Media Marktban úgysem néztem még, majd ellenőrzöm :Đ | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 11 Aug. - 22:59 | |
| Hehe XD am mit színezel ? :P :O.o: | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 11 Aug. - 23:52 | |
| Saegirut :Đ Hirtelen indíttatásból úgy döntöttem hogy megpróbálom géppel kiszinezni XD De egérrel... hát nem megy könnyen XD | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 11 Aug. - 23:59 | |
| Ahha és ilyenkor este szoktál rajzolni? :P XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 12 Aug. - 0:03 | |
| Aha XD Sokkal jobban tudok mint nappal, valahogy kitartóbban csinálom ilyenkor :): XD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 12 Aug. - 9:00 | |
| Én estére fáradt vagyok a rajzoláshoz... :8D: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 12 Aug. - 9:41 | |
| amíg mi aludtunk addig Dei meg kisame teleírtak 1 teljes oldalt XD ma szét úsztam az agyam.naon elvok fárdva.ma sem leszek fennt sokáig holnap is kelni kell XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 12 Aug. - 10:37 | |
| |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 12 Aug. - 12:00 | |
| A Székesfehérvári? Mert mi Pestre mennénk con-ra. :8D: | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 12 Aug. - 12:02 | |
| Hát én is arra gondoltam XDa NyaConra :83: |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 12 Aug. - 12:04 | |
| Az mikor lesz? AZ lesz Pesten? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 12 Aug. - 12:58 | |
| Augusztus 21-23 Petőfi Csarnok(PeCsa)Ott lesz a NyaCon |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 12 Aug. - 13:47 | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 12 Aug. - 14:40 | |
| Tényleg,én is láttam nemrég Kidomarut az Állati Rekordokban :8D: |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 12 Aug. - 20:06 | |
| háá azt én is láttamXD :P | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 12 Aug. - 20:39 | |
| Jó messze el tud repülni egy kis hálóval :3: Még egy képet is elképzeltem róla XD |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 12 Aug. - 21:39 | |
| én azt vettem észre hogy az avatarom meg a saját karakterem naon hasonlítanak.a szineket leszámítva XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 13 Aug. - 14:28 | |
| Mostmár színben is :Đ
Jééé... Bekerült az írásom a mondóba!! :83: :83: Csak most vettem észre XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 13 Aug. - 15:07 | |
| | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 13 Aug. - 15:43 | |
| | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 13 Aug. - 20:07 | |
| ja igy értem de nem olvasom XD | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 13 Aug. - 20:13 | |
| Hehe XD haverom előfizetője de én se olvasom XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 13 Aug. - 20:39 | |
| ma nagy dolgot tettem.megnéztem Egy akatsukis élete cimű ízét.de csak a 15.részig néztem mert csak addig van magyarul XD a 8. a legjobb.amikor Deidara XD. meg a 9. is amikor bekábulnak vagyis kisame hidan meg kakuzu XD aztán tobi megszolal.(nem tudom mejik részben volt .a 9.ben asszem XD ) | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|