| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Dani Stein Koffeey 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 1 Aug. - 23:14 | |
| Hogy hagyhatott itten??? :T~T: Isten áldja meg jó ember volt. :=.=: XD | |
|
| |
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 1 Aug. - 23:18 | |
| hmm ha te mondod :aahaa: biztos nagyon értelmes és okos meg szép is volt XDXD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 1 Aug. - 23:20 | |
| azt nem tudom... rajta van a maszk. XXD De értelmes lehet... | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 1 Aug. - 23:24 | |
| abból az idétlen maszkból ítélve nem nagyon :S :8D: | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 1 Aug. - 23:26 | |
| biztos szerette a nyalókát :3: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 10:00 | |
| csak azért mentem el hogy nézzem a south parkot a music TV-n. dubla részekkel.nem akartam kihagyni XD | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 10:06 | |
| | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 12:50 | |
| én nem... :nemtom: nem nézem... :Đ | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 14:28 | |
| neked nem is szabad. azon a csatornán 18 körös XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 15:01 | |
| oh tobi akk mondhatnám te se nézhetnéd mer te se vagy 18- éves |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 18:27 | |
| hát ez benne a poén ami a legjobb hogy azon a csatornán minden 18 körös XD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 19:07 | |
| szerintem hülyeség a korhatár... Tök fölösleg. Úgyis az nézi aki akarja. | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 19:18 | |
| végulis jah XD ide rossz álom oda rossz álom XD de a south parktol nem szoktam rosszakat álmodni XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 19:43 | |
| Énsem szoktam a korhatárok miatt elijedni :8D: Mondjuk az SP-t a 12 évad befejezésétől nem is néztem a TV-n.Ha meg új rész van,én a neten szoktam megnézni :zene: A HTF-től és az Elfen Liedtől már lehetne rossz álmom,de attólsincs XD |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 21:08 | |
| Én az éjszaka közepén néztem végig az Elfel Lied-ot de semmi nem történt :): Azon kívül hogy imádom azóta is <3 XD | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 21:09 | |
| hmm olyan ismerős a címe.. miről is szól?? :^^;: | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 21:12 | |
| | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 21:21 | |
| - Kin írta:
A HTF-től és az Elfen Liedtől már lehetne rossz álmom,de attólsincs XD Az Elfen Lied az jó durva. XD Azt én is végignéztem magyar felirattal. Az eleje az jó amikor olyan hülye... :8D: | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 21:30 | |
| hmm majd egyszer megnézem :P am kb 5 en szoktak feljönni az oldalra a 17 ből? | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 21:40 | |
| | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 21:44 | |
| jah csak regisztráltak egy csomóan és nem jönnek fel de akkor minek???? :nemtom: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 22:24 | |
| a régi oldalon is ez volt.voltak vagy 50-en és talán csak 8an akik normálisan irtak is :D meg lefoglalták a neveket és variálni kellett.emlékeztek? Garra, Dei-dara...... XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 22:26 | |
| Nem 50 volt az hanem 200 XD Aztán töröltem... most megint van vagy 170 -,- | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 22:28 | |
| ja.regisztrálnak és semmi.gondolom azt hitték hogy olyan szerepjáték hogy játszanak választ karakter és ugy nem pedig irogava XD meg kell hogy monjdam én is azt hittem hogy olyan XD | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Aug. - 22:33 | |
| én nemXd én tudtam h írogatós lesz játszottam már szerpjátékot haverokkal régen az volt a neve hogy káosz (van róla egy csomó kötet) és ilyen orkos élőhalottas emberes szerepjáték volt nagyon jó volt | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|