꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| A fórumról | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 18 Ápr. - 22:00 | |
| Pedig szerintem nagyon menő lenne veterán 7-eskéntˇˇ xD Mmint az összes karakter? Neeem:'D De ahány hely van, azokat kitölthetjükˇˇ Nyaww, meg szerintem nyugodtan lehet Bisha is, megérdemli no >3< | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 18 Ápr. - 22:06 | |
| Nem, úgy értettem, hogy az összes 7-es karakter lesz-e. Nem úgy, hogy az összes karakter 7-es lesz-e. Szórend, asszony XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 18 Ápr. - 22:11 | |
| Ja jó mostmár értem XD De az 'összes 7-es karakter lesz-e' is érthető úgy ahogy értettem na | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 18 Ápr. - 22:18 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 18 Ápr. - 22:27 | |
| Tetszetős Amúgy valaki felvilágosítana, hogy akkor melyik régi településnek melyik az új megfelelője? XD Illetve az alapvető karakterisztikájuk megmaradnak a régiekhez képest? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 18 Ápr. - 22:32 | |
| Nyaww, szép térkép Megpróbálom xD Elvileeeg ha jól tudom a régi neveket/helyeket is: Kyuushuu - Tea Országa volt Chuugoku -Tűz Országa (Konoha) volt Shikoku - Víz/köd? Országa (Kiri) volt Hokiriku - Vízesések Országa volt Kantou - Fű Országa volt Koshinetsu - Kő Országa (Iwa) volt Touhoku - Szél Országa (Suna) volt Tokai - Eső Országa (Ame) volt Hokkaidou - az északi vegyes rész XD Villám Országa, meg ezek ott egy kupacbanˇˇ Hát a viszonyaik/jellegzetességeik még megbeszélés tárgya, de szerintem kb maradhatnak:D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: A fórumról Kedd 19 Ápr. - 14:18 | |
| Miért akarjátok, hogy ennyi Hetesem legyen? ×D Hol van a csapda?
Na, de komolyra fordítva a szót (ha tényleg nincs csapda ×D), Hisao, mint ex Hetes, tetszik, ha nektek is oké, akkor annak szívesen megtenném >//////< Takuma ötlete is tetszik, de szerény véleményem szerint vannak nála sokkal alkalmasabbak is a rangra, nem kell messzire se menni értük ×D Ettől függetlenül működhet, ha nincs más jelölt, hát rajtam nem fog múlni ×D
Óha, milyen jóképű férfivá érett a mi kis térképünk Tanulom ám a neveket nagyban ×D
A helyetteseken is gondolkodtam, már amelyek érintenek engem ×D Koru helyettese papíron, hivatalosan, ha gondolod Kuu-chan, lehet ám Aito ×D (Idővel úgyis ő kerül akkor a vezetői székbe, ugye? :D) Bár Koru imád ezekre menni szerintem, szóval eddig nem kellett helyettesítenie sosem :,D Takainál meg fogalmam sincs, Moshit nem akarom, Moshi sem akarná, Takai végképp nem ×D Szerintem náluk úgy volt, hogy eleinte Tazim volt a vezető, Takai a helyettese, aztán miután Takai megörökölte a falu irányítását, Tazim hátralépett helyettesnek, ha esetleg nem tudna Takai megjelenni, de szerintem mindig ott volt eddig, amikor ott kellett :,D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Kedd 19 Ápr. - 21:32 | |
| Oksi, beírok mindent C:
Meg szerintem láttátok, de elkezdtem egy gyors összesítést/világleírást összeszedni az új témába. Nyilván nem végleges meg szent, ami odakerül, szóljatok, ha hibát találtatok, vagy ilyesmi (ide, oda légyszi ne írjatok!!!;w;). :D Meg folyamatosan bővítgetem majd, amint van mit beletenni. >3<
Amin most gondolkozzon mindenki, az az országok jellemzése. Jó lenne mindegyikről összeszedni valamit. Ilyesmi "adatlapra"gondoltam nekik:
Név: Vezető: Államforma: Jellemzők: (jelleg ((katonai, mezőgazdasági, stb.)), éghajlat, vidék, épületek stílusa + képek mintának) Klánok: Viszonya a többi országgal: - Hokkaidou - - Koshinetsu - - Touhoku - - Kantou - - Tokai - - Hokiriku - - Kinki/Kansai - - Chuugoku - - Shikoku - - Kyuushuu - + Vámpírok Birodalma -
Szóval majd ezeket kéne mindegyikhez összeszedni. C: | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Kedd 19 Ápr. - 23:24 | |
| Bocsi, duplaposzt, de gondoltam, jelzem, hogy megvagyok azzal, amit meg tudtam csinálni xD Olvassátok meg véleményezzétek. Meg persze segítsetek bővítgetni ;D
Akio akkor mehet az ex-Hetesekhez?:D
Ami még kell: - országok leírásai - klánok leírásai (tettem be adatlapmintát a világismertetős topikjába) - Shippuuden átnevezése
Meg ha átalakítunk, szerintem a profilból mehetne a Küldis rész, a Küldipontos rész (már úgysem számoljuk, minek?xD), a Genines kunai (akiknél még bent maradt, lol), éééés asszem hirtelen ennyi. Meg nem tudom, a karaktereket ki akarjuk-e írni, én nem fogom tudni. ˇˇ xD
Most megyek animézni, mert kifingtam. C,:
お疲れ様でした~~~ (Otsukaresama deshita~~~) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 20 Ápr. - 8:24 | |
| "Kellően izgalmas és misztikus, kézzel fogható, mégis gyönyörűségesen plátói szórakozás." Gyönyörűűűű>3< xD Nyuuuuu, mondtam hogy szuper lesz és hihetetlen szuper lett >w Délután én is belefogok végre az akkik leírásába is, meg összeszedem a klánjaimat Teljesen meghoztad hozzá a kedvem a tegnapi totális letargiám után xD A leírásban én mindent helytállónak találtam, szerintem minden okés, annyi korrigálást szeretnék csak, hogy Kyou Shikoku-i ex-Hetes (és visszavonulása után telepedett le Touhoku-ban) >3< Igen, a felhasználói profilokat illetően majd szépen kiveszem a feleslegessé vált részeket, illetve akkor ha ezúton szeretne valaki valamit, ha bekerülne, szóljon és beteszem:'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 20 Ápr. - 18:55 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 21 Ápr. - 13:47 | |
| Persze, írd csak!!*3* (úgyis rád akartam hagyni xD mondom jobban tudod, hogy milyen ország xD meg hát egyébként is >3<) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 22 Ápr. - 18:26 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 22 Ápr. - 18:36 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 22 Ápr. - 18:38 | |
| De nem értem. Ez valami új vagy forradalmasítjátok az egész oldal játékait?:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 22 Ápr. - 18:41 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 22 Ápr. - 18:48 | |
| Hát kicsit elvagyok veszve XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 22 Ápr. - 18:48 | |
| Ejnye!:C Ígyis bőven megkésve érkeztél, tessék akkor legalább visszaolvasgatni. ˇˇ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 22 Ápr. - 18:50 | |
| Hát én olvasom csak kicsit feldolgozásalatt van még xd | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 22 Ápr. - 18:51 | |
| Bizony bizony, főleg hogy Jigokunak hála mostmár szépen össze is lett szedve minden az új fórumrészben>3< | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 23 Ápr. - 1:58 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 9 Május - 21:06 | |
| Na, kicsit bővítettem megint az országos részt, főleg képekkel, meg olyan leírásos infókkal, amiket eddig elfelejtettem. xD Egységesítettem a meglévő országok közötti kapcsolatokat is. Meg láttam, hogy kicsit bővítésre szorul a térkép, így bővítettem, de még azt nem cseréltem. xD
Shanna, megmutatod nekem, hol van Ogawa? xD Eskü fél órája keresem, de nem találom. De lehet, hogy csak én vagyok vak...:,D Mert már csak az hiányozna a térképről, aztán cserélném is.
Meg ha van valami város/falu/akármilyen település, mondjátok csak a nevét, és felteszem a térképre, és akkor követhetőbb lesz minden ezzel is. :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Kedd 10 Május - 21:11 | |
| Húúú, köszi! Meg is csináltam a térképet, feltettem rá ezt is. :D Meg sok más helyszínt, ne ijedjetek meg, azok egy részébe szántam már dolgokat a szálaknak/karaktereknek, de aki akar még települést hozzáadni valamiért, riasszon, és beteszem!:D (Bocsi a kicsi betűkért, de nagyként nem fértek volna ki, meg keveredtek volna a fővárosokkal, úgyis csak a nagyjábóli betájolhatóság a fontos ˇˇ)
Aztáááán ami változások történtek: - kivettük alulról a már nem kellő Szabályzatot meg Világleírást - szintén repült fentről a fejléc alól a Szabályok és Társoldalak gomb (úgyis lesz majd dizicsere, akkor foglalkozunk majd még azzal a résszel) - ország/hsz-re bontottam a Szeja világleírását, illetve a klános részt is (jöhetnek ám hozzá még plusz dolgok!!C:)
Na, röviden ennyi volt a mai program. :D Még lehet nyugodtan bővítgetni/változtatgatni a leírásokat, így plusz, országon belüli helyszínek (város, falu, klánház, stb.) leírásai is bekerülhetnek, egyszerűbb lesz a szerkesztés meg az esetleges országlink is megoldható lesz.
Ami javaslat született: kellene ugyebár valami név az idővonalaknak. Ami javaslat erre van: Sima -> Gaiden [外伝] //jelentése amolyan előtörténet, kiegészítő történet, melléktörténet// Shippuuden (rövidítve: Shippuu) -> Keizoku [継続] (rövidítve Kei) //jelentése: folytatás (nyilván a Gaiden-é xD)// Ti ehhez mit szólnátok? Tetszik/nem tetszik? Egyéb javaslat?:D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A fórumról | |
| |
| | | | A fórumról | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|