꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| A fórumról | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: A fórumról Csüt. 18 Júl. - 17:33 | |
| Őket csak szolidan mert ha nem akkor félek egy hónapig nem fogom látogatni az oldalt ^^" xdd Ezt most hogy, kihez képest?:D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 18 Júl. - 19:02 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 18 Júl. - 19:30 | |
| Jó, valami kis visszafogottra gondoltam úgyis, na x,D Shanna, csak nem kiszúúúúúrtad? Gonosz kis cselekedet volt, mi? | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 18 Júl. - 19:40 | |
| Gonosz kis törpék vagytok! ×,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 18 Júl. - 19:45 | |
| Komolyan ha nem emelnétek ki ilyeneket a lapotokon én észre sem venném XD Pedig sokszor szteringelem az avikat sokáig de azt nem vettem volna észre, kösz SHanna!!! És nektek is csajok XĐ | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 18 Júl. - 19:53 | |
| Kíváncsiak voltunk mikor szúrja majd ki valaki xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 18 Júl. - 19:54 | |
| Igen, egész jók voltatok, és sose venném észre, ha az enyém lenne átírva XX,D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 18 Júl. - 20:08 | |
| De gondolom kedd óta lehet akkor kint...? ˇ.ˇ ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 1 Aug. - 11:08 | |
| Jééé Maka És jééé Augusztus xdd Takai nem volt elég fotogén végül? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 1 Aug. - 11:11 | |
| Nem találtam szegénykéről jó képet És persze hogy elfelejtettem este fejlécet cserélni, pedig végig eszemben volt hogy na majd alvás előtt... erre nem xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 1 Aug. - 11:14 | |
| Oh szegény kis ijedős drága.. Yumi majd vigasztalhatja xd Amúgy nekem fel sem tűnt volna, mivel még abban voltam hogy na Július utolsó napjai vannak még:'D De nagyon helyes kép róla *,* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 1 Aug. - 11:24 | |
| De várjunk, Maka nem egy 14 éves kis loli? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 1 Aug. - 11:29 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 1 Aug. - 11:30 | |
| Hát de azért ott is "csak" 19 és ennyire felnőttesen nem néz ki | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 1 Aug. - 11:33 | |
| Nézőpont kérdése, hogy mennyire felnőttes ezen is:D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 1 Aug. - 12:53 | |
| Még hogy loli x,D Nem, most nála képhercehurca van, majd akarok neki valami olyat, amin kicsit felnőttesebb, nem olyan 15 éves feje van, mint most xx,D Tehát bocsi Dínó, hogy félrevezettelek :,,,D Takai meg tudom jól, hogy azért nem lett kirakva, mert én TakaYumit kértem, de Koffeey még nem talált olyan képet, amit a ti fiúretinátok is elbírna, tehát köszönjétek meg neki!! És olvadozzatok Maka szépségén | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 1 Aug. - 12:54 | |
| Mármint Shippuusnak akarsz új képet keresni? :D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 1 Aug. - 12:59 | |
| Hát csinálni inkább x,D Meg a simának sem ártana, szegény leánygyerek eléggé hanyagolva volt az utóbbi időben | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 2 Aug. - 15:12 | |
| Takaiiiiiiiiii!!! Legalul xdd | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 2 Aug. - 15:14 | |
| Ott kapott helyet... na... csak... x'''D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 2 Aug. - 15:15 | |
| De legalább ő is kint van:D:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 2 Aug. - 15:21 | |
| Hát igen, végülis csak kikerült a hónapban na XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 2 Aug. - 15:29 | |
| Én elértem a célom köszönöm:'D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 2 Aug. - 15:33 | |
| Takai olyan jól néz ki azon a képen, irigylem Yumit XX,D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A fórumról | |
| |
| | | | A fórumról | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|