꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+4Koffeey Dínósbácsi Shanna Joey 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 28 Aug. - 20:28 | |
| ;?D Én még akkor is Dínó golyóállú megfogalmazásán röhögök xD
| |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 28 Aug. - 20:29 | |
| A golyóállú az én ronda tulajdonom XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 28 Aug. - 20:32 | |
| Ha ilyen a sóbiznisz akkor az elméleti munkások kapják a több részt, szal enyém 50 :'D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 28 Aug. - 20:33 | |
| Háhh, úgy fogsz járni, mint az építészek (azaz csak elméletben kapsz fizut ;D) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 28 Aug. - 20:40 | |
| Ezért jár fizu? Várjunk én ezt nonprofit szervezetként találtam ki | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 28 Aug. - 21:25 | |
| Akkor mégis milyen részesedésről hablatyolsz? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 28 Aug. - 21:28 | |
| Tulajdon részesedésről, ez nem a pénzről szól hanem arról hogy alkotta ezt a teljesen új dolgot és hány %ban járult hozzá. Ez erkölcsi! | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Szept. - 13:24 | |
| Na holnap már nekem is suli | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Szept. - 16:49 | |
| 1 nap?:'D Nekem a második hét első napja Úgy hogy de jó neked! És még egyszer de jó neked! xdd | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Szept. - 17:00 | |
| Majd elbiccentes egy őszi szünetre való mennyiségű órát :'D Borzalmas... :/ Teljesen új reformok, beolvasztották a sulinkba egy másik sulit... ők is utálnak minket, mi is őket, és teljesen átakarják formálni a megszokott iskola rendszert az övéjükre... De mi több mint 2szer annyian vagyunk szal nem fognak sokat változtatni a mi megszokott Munkácsys rendszerünkön, csak a diákhetet tudták átrakni őszre. Remélem abbamaradnak a fura reformok már Nekünk speciel osztályba is sok változás történt, vagy 3 tanárnő elment szülni, szal 3 új tanár, meg új tantárgy, bár párat le is adtunk.... Szal az én fejembe most probléma hegyekkel lehet találkozni suli ügyben :'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Szept. - 17:08 | |
| Nekünk szerencsére könnyen telt az első hét Mindössze egy tanárváltozásunk lett, de ezt leszámítva semmi különös nem történt. Habár vagy egy fél évig valószínűleg pont minket fognak elköltöztetni egy másik, lepukkant (már rég bezárt) iskola épületébe, mert a miénket újítani fogják. Szóval az eddigi kilátások szerint minket fognak oda átrakni és az egy dolog, hogy egy jó óra séta minimum (az eddigi 5 perc helyett), de még egy kihalt, koszos, rom épület is mellé | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Szept. - 17:43 | |
| Sikló mászik a folyosón xD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Szept. - 19:42 | |
| eddigiek alapján jó szívatós évnek nézek elébe ... szar óra rend érettségi készülés mellet és eddig nem volt olyan nap hogy ne kaptuk volna meg azt az adu ászt hogy "maguk érettségizni fognak szóval ezt az évet vegyék komolyan" Amúgy egy-két tanárt már most a kisujjánál lógatnék fel a plafonra de eddig túlélhető xD Ez az év is arról fog szólni hogy hétvégéről hétvégére a túlélésre játszom csak kicsit több tanulással :D Amúgy úgy látom hogy most akkor mindenkinek van valami a suliban ami "megkeseríti" az életét. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Szept. - 21:58 | |
| Igen, a bajok beütnek, nekem pl az órarendem iszonyú rémes ×D De kitartást mindenkinek! 8,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Szept. - 22:02 | |
| Órarendem nekem sem valami fényes, sőt... De túl kell élni, CHALLENGE ACCEPTED xd | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Szept. - 22:07 | |
| Enyém jobb mint vártam xD Nem vagyok egyszer sem este 8-ig, ez már mindenképpen hatalmas fejlődés az előző félévhez képest xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Szept. - 22:11 | |
| Hehe xdd Én csak akkor vagyok addig, ha osztálytársammal slenderezünk :'DD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Szept. - 22:16 | |
| Szerencsére a holnapi napom nem húzós, csak 2-ig van órám, páros heteken meg csak déééééélig (Bár olyankor megyek 8-ra reggel tehát kelhetek fél 6-kor xD) Hétfőnként leszek talán 6-ig... de akkor sem 8 xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Szept. - 22:46 | |
| Ezek ilyenek egyetemen? O.o | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Szept. - 22:52 | |
| Egyetemen saját magad állítod össze az órarendedet, aztán sikerül ahogy sikerül xD Nekünk a Neptun rendszer (ahol fel kell venni a tárgyakat, vizsgákat, pénzügyeket, meg minden intézni) egy iszonyú nagy f*s ha eljön ennek az ideje xD Múlthét kedden 11-től volt nekünk a tárgyfelvétel (karonként van ez beosztva) és uhh:''D 2 órán keresztül szerverhiba miatt az évfolyam háromnegyedét fel sem engedte xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Szept. - 22:55 | |
| Nekünk ETR rendszer van, hálisten' ő megbízhatóbb kicsit, legalábbis nem hal meg kritikus pillanatokban ×,D Viszont a helyekért iszonyú verseny folyik, ez szerintem mindenhol így van ×D Vannak ugye a kötelező tárgyak, hát azokon biztos lesz helyed, mert ugye őket az évfolyamhoz igazítják, de a választható tárgyaknál, hajaj 8,D 30-40 helyek a 2-300 hallgatónak, aztán nesze, vadásszál ×,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Szept. - 22:55 | |
| De rossz xddd Na nekem sajnos mindig korán kell kelnem a busz miatt, úgyhogy én eltávozok és majd írok kicsit a holnapi napomról ide:'D Jóéjt!:) | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|