꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+4
Koffeey
Dínósbácsi
Shanna
Joey
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 18:01

Hasznosnak hasznos, csak a bevitel nagyon kényelmetlen.. majd 20 év múlva más lesz a helyzet. Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 968628
De nem akarom elmondani hogy mi lesz a jövőben Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 765713 [ Igen, időutazó vagyok. ]
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimePént. 17 Aug. - 0:00

Régen én is nagyon utáltam a szemcseppet, de mára már egészen megkedveltem:'D Igaz bekönnyezek tőle és kb kipislogom a egészet xD
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimePént. 17 Aug. - 0:08

Gondoljatok arra hogy Obito is szemcseppezett és felébresztette a sharinganját. Ha szemcseppre kerülne a sor csak gondoljatok arra hogy Obito is használt xd:DD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimePént. 17 Aug. - 8:53

Obito nem akkor ébresztette fel a Sharinganját, amikor Rint [ Ha jól tudom a nevét ] akarták megmenteni és akkor Kakashival együtt az ellen a láthatatlan "pali" ellen harcoltak?
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimePént. 17 Aug. - 11:25

De! Csak ő is használt szemcseppet, és ha legközelebb arra gondolnátok hogy "fúj szemcsepp" jusson eszetekbe a nagy Obiot! Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 580731 :'D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimePént. 17 Aug. - 18:25

Egy kis témaváltásként, furcsa dolgot láttam az imént.
Boltból hazaérve szállnék be a liftbe, amikor észreveszem, hogy az megállt a földszint és az első között (ez magában nem meglepő, máskor is szokott ilyet). Ezért hát meghívom, hogy lejöjjön a földszintre. Ahogy lejön, kinyílik az ajtó és kiszáll belőle az öreg szomszédunk. Rám pillant, annyit mond, hogy "Oh...", majd pedig visszaszáll.
Inkább nem akarom tudni mennyi ideje lehetett ott és hogy mit csinálhatott ._. Mindenesetre érdekes tapasztalat volt... ಠ_ಠ
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimePént. 17 Aug. - 18:27

Azt hozzá kell tenni hogy taccsrésszeg volt xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimePént. 17 Aug. - 19:04

He he he.. ez is egy olyan tapasztalat amit inkább nem élne át az ember mégegyszer.. Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 775863
Ha már az öregekről van szó, köbö 3 napja, szintén vásárolok a Sparban, fizetek a kasszánál amikor egy idős néni leszólít engem: "Hát én téged ismerlek, az unokám Zsolt barátja vagy." Udvariatlanság vagy nem az én azt mondtam hogy "Hát én meg nem." Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 765713 Aztán elhallgatott..
:'D
Érdekes dolog volt, azóta még egyszer sem láttam. Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 102733 Az a legjobb benne hogy életemben nem láttam. Szóval érdekes dolog volt. Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 534556
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimePént. 17 Aug. - 21:16

Furcsák ezek az idős emberek XD

A mi városunkban lakik még egy (nem túl öreg) férfi, valami baja lehet, mert az egyik szeme is olyan fura. A Tesco-ban dolgozik és szinte mindenki ismeri, mert mindenkivel ismerkedik Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 120865 Amúgy kedves, meg minden. Mindig odajön beszélgetni ha meglát, a múltkor arról mesélt, hogy az álma, hogy gyárakat építsen és így segítsen az embereken Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 102733
Még volt osztálytársam is ismeri, pedig ő nem is itt lakik xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimePént. 17 Aug. - 21:31

Vannak furcsák, meg vannak kedvesek is. Pölö szomszédban született néninek egy narancssárga színű macskája. Pontosan olyat akartam. Nekem "adta". :3 Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 196731

De vannak gonoszok is, barátomék szomszédja egy idős hölgy aki *Censored.* Tegyük fel beszélgetünk és akkor minden egyes mondat után beszólogat, mindenféle dolgot. Legtöbbször csak megilyedünk mert nem tudjuk ki az.. Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 603176

Egyébként lehet hogy az a bácsi akiről beszélsz, az egy világuralomra törő zseni. Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 120865
Akárcsak én :3 Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 157118
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeSzomb. 18 Aug. - 14:08

de jó két hát után életre hazajönni :DD végre olvasni való :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeSzomb. 18 Aug. - 14:17

Bizony, feléledtünk! Hát nem csodás? Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 120865
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeSzomb. 18 Aug. - 14:29

dehogynem főleg a két hetes kínzó táborom után olvasgatni egy kicsit kényelmesen :DD igazi felüdülés :P
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeSzomb. 18 Aug. - 15:18

Mi volt ez a kínzó tábor?:O
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeSzomb. 18 Aug. - 15:44

két hetes edzőtábor xD reggel 6 kor futás, 8 kor kaja ,10-12 edzés ,13 kaja ,16-08 edzés a program röviden :D de amúgy az edések közötti idő jó volt :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeSzomb. 18 Aug. - 15:46

Akkor jól kimerülhettééél:'D
És hol volt amúgy?:D
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeSzomb. 18 Aug. - 15:51

csak egy kicsit :P Kerkdombon ami egy kis falu ahol egyetlen kis abc van és ennyi xD 10-15 perc alatt át lehet sétálni rajta
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeSzomb. 18 Aug. - 16:20

Biztos az volt a cél hogy ne legyen kísértés:'D
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeSzomb. 18 Aug. - 22:30

Jesszus, tényleg kínzótábornak hangzik ×,D De milyen edzés volt amúgy? Vagy valami általános, erőnléti? Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 243759
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeVas. 19 Aug. - 12:45

Így is söröztünk a kisboltnál :DD
A futás az egyértelműen állóképesség, a reggeli első edés küzdelmi edzés volt ami technikai, a délutáni edés pedig ledobásos ami állóképesség és erőnlét (1500-1600 db).
Ja és amúgy judozom ha arra irányult a kérdés csak rosszul értelmeztem esetleg xD (még mindig hulla vagyok picit xD)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeVas. 19 Aug. - 16:45

Habár nem tudom mi az a "ledobásos" például, de jól hangzik. Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 212874 Meg fárasztónak, az előzőben elírtak Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 120865

Illetve... tudtátok, hogy Nemzetközi Krumpli Nap van?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 274283
KRUMPLIT MINDENKINEK!
Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 1437
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeVas. 19 Aug. - 17:58

https://www.youtube.com/watch?v=BoTPJGc2wNo&feature=related
ilyen és ehhez hasonló dobásokból 1500 750 esés-750 dobás
KRUMPLI!! van is itthon jó kis hasáb meg petrezselymes krumpli :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeVas. 19 Aug. - 18:25

Napi szinten ennyi?:O
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeVas. 19 Aug. - 19:20

aha ja meg a reggeli futás nekem 4 km volt az asztmám miatt de a többieknek voltak embertelen mennyiségek is szóval kellemes volt xDD mondjuk így visszanézve teljesen megérte és élveztem is :DD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeVas. 19 Aug. - 19:53

Nem semmi, de biztos jó buli volt:D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
16 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: