꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+4Koffeey Dínósbácsi Shanna Joey 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 18:01 | |
| Hasznosnak hasznos, csak a bevitel nagyon kényelmetlen.. majd 20 év múlva más lesz a helyzet. De nem akarom elmondani hogy mi lesz a jövőben [ Igen, időutazó vagyok. ] |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 17 Aug. - 0:00 | |
| Régen én is nagyon utáltam a szemcseppet, de mára már egészen megkedveltem:'D Igaz bekönnyezek tőle és kb kipislogom a egészet xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 17 Aug. - 0:08 | |
| Gondoljatok arra hogy Obito is szemcseppezett és felébresztette a sharinganját. Ha szemcseppre kerülne a sor csak gondoljatok arra hogy Obito is használt xd:DD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 17 Aug. - 8:53 | |
| Obito nem akkor ébresztette fel a Sharinganját, amikor Rint [ Ha jól tudom a nevét ] akarták megmenteni és akkor Kakashival együtt az ellen a láthatatlan "pali" ellen harcoltak? |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 17 Aug. - 11:25 | |
| De! Csak ő is használt szemcseppet, és ha legközelebb arra gondolnátok hogy "fúj szemcsepp" jusson eszetekbe a nagy Obiot! :'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 17 Aug. - 18:25 | |
| Egy kis témaváltásként, furcsa dolgot láttam az imént. Boltból hazaérve szállnék be a liftbe, amikor észreveszem, hogy az megállt a földszint és az első között (ez magában nem meglepő, máskor is szokott ilyet). Ezért hát meghívom, hogy lejöjjön a földszintre. Ahogy lejön, kinyílik az ajtó és kiszáll belőle az öreg szomszédunk. Rám pillant, annyit mond, hogy "Oh...", majd pedig visszaszáll. Inkább nem akarom tudni mennyi ideje lehetett ott és hogy mit csinálhatott ._. Mindenesetre érdekes tapasztalat volt... ಠ_ಠ | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 17 Aug. - 18:27 | |
| Azt hozzá kell tenni hogy taccsrésszeg volt xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 17 Aug. - 19:04 | |
| He he he.. ez is egy olyan tapasztalat amit inkább nem élne át az ember mégegyszer.. Ha már az öregekről van szó, köbö 3 napja, szintén vásárolok a Sparban, fizetek a kasszánál amikor egy idős néni leszólít engem: "Hát én téged ismerlek, az unokám Zsolt barátja vagy." Udvariatlanság vagy nem az én azt mondtam hogy "Hát én meg nem." Aztán elhallgatott.. :'D Érdekes dolog volt, azóta még egyszer sem láttam. Az a legjobb benne hogy életemben nem láttam. Szóval érdekes dolog volt. |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 17 Aug. - 21:16 | |
| Furcsák ezek az idős emberek XD A mi városunkban lakik még egy (nem túl öreg) férfi, valami baja lehet, mert az egyik szeme is olyan fura. A Tesco-ban dolgozik és szinte mindenki ismeri, mert mindenkivel ismerkedik Amúgy kedves, meg minden. Mindig odajön beszélgetni ha meglát, a múltkor arról mesélt, hogy az álma, hogy gyárakat építsen és így segítsen az embereken Még volt osztálytársam is ismeri, pedig ő nem is itt lakik xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 17 Aug. - 21:31 | |
| Vannak furcsák, meg vannak kedvesek is. Pölö szomszédban született néninek egy narancssárga színű macskája. Pontosan olyat akartam. Nekem "adta". :3 De vannak gonoszok is, barátomék szomszédja egy idős hölgy aki *Censored.* Tegyük fel beszélgetünk és akkor minden egyes mondat után beszólogat, mindenféle dolgot. Legtöbbször csak megilyedünk mert nem tudjuk ki az.. Egyébként lehet hogy az a bácsi akiről beszélsz, az egy világuralomra törő zseni. Akárcsak én :3 |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 18 Aug. - 14:08 | |
| de jó két hát után életre hazajönni :DD végre olvasni való :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 18 Aug. - 14:17 | |
| Bizony, feléledtünk! Hát nem csodás? | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 18 Aug. - 14:29 | |
| dehogynem főleg a két hetes kínzó táborom után olvasgatni egy kicsit kényelmesen :DD igazi felüdülés :P | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 18 Aug. - 15:18 | |
| Mi volt ez a kínzó tábor?:O | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 18 Aug. - 15:44 | |
| két hetes edzőtábor xD reggel 6 kor futás, 8 kor kaja ,10-12 edzés ,13 kaja ,16-08 edzés a program röviden :D de amúgy az edések közötti idő jó volt :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 18 Aug. - 15:46 | |
| Akkor jól kimerülhettééél:'D És hol volt amúgy?:D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 18 Aug. - 15:51 | |
| csak egy kicsit :P Kerkdombon ami egy kis falu ahol egyetlen kis abc van és ennyi xD 10-15 perc alatt át lehet sétálni rajta | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 18 Aug. - 16:20 | |
| Biztos az volt a cél hogy ne legyen kísértés:'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Aug. - 12:45 | |
| Így is söröztünk a kisboltnál :DD A futás az egyértelműen állóképesség, a reggeli első edés küzdelmi edzés volt ami technikai, a délutáni edés pedig ledobásos ami állóképesség és erőnlét (1500-1600 db). Ja és amúgy judozom ha arra irányult a kérdés csak rosszul értelmeztem esetleg xD (még mindig hulla vagyok picit xD) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Aug. - 16:45 | |
| Habár nem tudom mi az a "ledobásos" például, de jól hangzik. Meg fárasztónak, az előzőben elírtak Illetve... tudtátok, hogy Nemzetközi Krumpli Nap van?! KRUMPLIT MINDENKINEK! | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Aug. - 17:58 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Aug. - 18:25 | |
| | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Aug. - 19:20 | |
| aha ja meg a reggeli futás nekem 4 km volt az asztmám miatt de a többieknek voltak embertelen mennyiségek is szóval kellemes volt xDD mondjuk így visszanézve teljesen megérte és élveztem is :DD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Aug. - 19:53 | |
| Nem semmi, de biztos jó buli volt:D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|